Drie keer raden waar Elon Musk zich momenteel bevindt

Auteur: , 71 Reacties

Attentie alle fansla's...om vijf over half zes voor de bedevaart verzamelen bij je lokale Supercharging Station.

Rasta

We zeggen niet wat we gaan doen, maar neem je zwembroek mee, of zoiets. Want jawel! Elon Musk himself begeeft zich op het moment dat je dit leest potentieel nog in Nederland! Bliksems schieten door de lucht, een hel licht brandt fier aan de top van de hemel. Daags na het grote spijbelfestijn van ’s lands jeugd om aandacht te krijgen het klimaat te redden, is de Muskias al naar onze contreien getogen om een en ander te bewerkstelligen.

Vermoedelijk zal hij vanavond vanaf een pittoresk bordes zijn grote schare Nederlandse fans bedanken voor de bloemen het met subsidie aanschaffen van ettelijke Tesla’s. Wie weet, met een beetje geluk kan je hem zelfs aanraken. Kijk daarmee overigens wel een beetje uit, want met alle tijd die hij doorbrengt in de buurt van batterijen zou het me niet verbazen als hij statisch geladen is. Misschien krijg je dus een schokje als je hem betast. Maar goed, de meeste adepten zullen daar niet om malen.

Wat Elon daadwerkelijk van plan is te doen in Europa weten we overigens niet zeker. Afgaande op de Twitter-account van de tech-mogul, lijkt het alsof hij bezig is met een promotietoer om de Europese introductie van de Model 3 luister bij te zetten. Vandaag doet hij onder andere Tesla’s basis in Tilburg aan, om vervolgens door te reizen naar Amsterdam.

Eerlijk is eerlijk: het moet toch gaaf zijn om je eigen auto’s ergens halfweg rond de wereld op een trailer te zien staan op weg naar klanten. Lang zal Musk echter niet blijven in onze hoofdstad, want vanavond vliegt de visionair alweer door naar die andere enorm belangrijke Europese Tesla-markt: Noorwegen.

Enfin, dat verhaal hierboven over het toespreken van adepten is -voor de duidelijkheid- dus volstrekte speculatie. Het zou ook goed kunnen dat de stop in Amsterdam simpelweg bedoeld is om een vette jonko te scoren waarmee nog meer visioenen over de toekomst opgewekt kunnen worden. Stap jij snel in je EV in de hoop een glimp op te vangen van de verlosser, of kan jou die hele Musk gestolen worden? Laat het weten, in de comments!71 reacties

Zolang die maar lekker in z’n vel zit.
Elon musk. Een gast met een leven zo leeg dat het interieur van de model 3 er spannend bij is…
@gebruikersnaam3:

Idd .. zo leeg als een zeepbel ..
@lincoln: er zijn mensen die dit als het hoogst haalbare zien in het aardse leven, helemaal zen😉
@gebruikersnaam3: 5 kinderen, paar spannende bedrijven waar de hele wereld naar kijkt, jongensdromen realiseren – echt leeg is het op het oog niet – of ken jij zijn persoonlijke psycholoog.
@bmohnee: je weet niet waar je over praat. Elon Musk heeft inderdaad een leeg leven. Wat wil je ook, als je zo’n brave hendrik bent. Toen Musk 40.000 dollar kreeg van zijn investeerders in het door hem opgerichte en geleide Zip2 om een auto te kopen, kocht hij een Jaguar E-type. Gaaaap. Hij heeft vijf kinderen, precies, maar die hebben hem laf gemaakt. Toen hij zijn eerste kind kreeg, heeft hij zijn jachtvliegtuig waar hij vaak in vloog verkocht. Hoe risico-avers kan je zijn?
@kunstomdathetmoet: Ik heb ook net mn straaljager moeten verkopen van mn chick.
@kunstomdathetmoet: jij net zo min blijkbaar. Omdat spanning niet zit in hetzelfde je leven lang hetzelfde doen – het is relatief, een kind – overigens is zijn eerste kind overleden, ook geen klein detail mbt impact op je persoon – kan je perspectief veranderen en dezelfde voldoening geven uit iets anders.
@kunstomdathetmoet: Helemaal mee eens, een ruimtevaartbedrijf op poten zetten om raketten met nooit eerder toegepaste techniek te produceren is nogal weinig risicovol.
@sezz: wow. Een ruimtevaartbedrijfje. Met een paar raketjes. Lekker hobbyen dus.
Ola fabriceert 35 miljoen raketten per jaar! Dát is pas ondernemerschap!
Laat die Musk lekker zelf een raket nemen en Heel ver weg gaan!!!
En zijn futloze, saaie, invalide karren meenemen!
Zal me niks verbazen als hij de wereld besmet heeft met die veel te dure rotzooi, hij zelf naar Mars gaat en alle tesla’s opblaast!
Het is en blijft een eng mannetje, vertrouw me hond er niet eens mee!
@kunstomdathetmoet: Je vergeet dat hij een Mclaren heeft gecrasht? Zonder verzekering…

Maar zijn ondernemingen hebben genoeg risico
@gebruikersnaam3:

Waarom denk je dat?…
@monsieurleloure:

Man zal zich flink eenzaam voelen in dit land vol zeer hoog opgeleiden kennis economen ..
@lincoln: ik moest lachen👍🏻
@monsieurleloure: ik verdenk @gebruikersnaam3 er van helemaal niet te denken
@gebruikersnaam3: Haha, als jij vind dat die gast een leeg leven heeft ben ik benieuwt hoe jij het leven van de gemiddelde Nederlandse man omschrijft.
s’Ochtends met een kop koffie de auto in en aanschuiven in de file, dagje werken om vervolgens weer in de file aan te schuiven. Om 6 uur aan tafel voor de piepers, op de bank voor de buis en rond half 12 naast de vrouw gaan liggen om te dromen van een leven als dat van Elon Musk.
Wat voor een turbulent leven leid jij trouwens?
@dirkv: De rush naar een succesvol zakenleven heeft mijn leven alvast leeg gemaakt, vroeger had ik de energie om élke dag feestjes te organiseren voor vrienden, door het harde werken ben ik nu zwaar ziek. Gelukkig draait de zaak nog een beetje en kan ik wat extra lesgeven om wat rond te komen… Hoe dat je het draait of keert, de rush naar succes eist slachtoffers, of jezelf, of je omgeving…
@dirkv: allemaal lekker mee met Musk in 1 raket! Kunnen we hier weer gewoon leven!
En in Tilburg verkopen ze dat niet?
Ohja, alleen maar pillen in die regio.
@rulefollower: verkoop jij ze dan dat je dat zo goed weet?
@rulefollower: Tilburg crimineelste! Past Musk goed tussen!
Elon doet niet aan spijbelen ..

Het vergelijk met de klimaatjugend is dus niet echt op zijn plaats ..
Die vette jonko hebben ze ook wel in Tilburg
Briljante photosjop Jaapiyo!! (als je deze zelf gemaakt hebt, mis eigenlijk de gele pijl, dus twijfel, vragen, vragen)
Ik las tech-mongool. Verdraaide dyslectie ook!
@utregcity:

Ik las “een voorruit vervangen is tegenwoordig grafduur” ..

Dat je het effe weet ..
@lincoln: nee hoor, ruit vervangen wordt kunstmatig duur gemaakt/gehouden door maffiacartel van verzekering met o.a. Carglass! Weet nog wel goedkoop adres!
Jaapiyo kan weer z’n frustratie uiten
Ik was vanmorgen ook in Tilburg. Komt wel heel dichtbij zo ..
Ik dacht echt Jamaica toen ik de foto zag.
@niex:

Tja .. die verdraaide dyslectie ook ..
🐦 Elon Musk [email protected] 17:25 p.m.

Just left Chillburg and I am now in Maaskantje in a cafetaria. Just orderded twenty frikandellen special and three big size berenklauws with peanutsauce because I have an enormous vreetkick.

To both fans on Autoblog, love you! It was nice to meet you at the Superchargerstation and thank you for licking my… I mean thank you for the inspiring conversation.
@moveyourmind: 😂😂 “both fans on Autoblog” hahah
@moveyourmind: Great that you left! Do you take those ugly invalid cars with you and go to Mars and never come back! Creep
Alsof de Paus in het land is, zielige bende gehersenspoelde religieuze fanatiekelingen.
@johnwaters: Waar zijn ze? Heb je een foto’tje?
@crepito: Google een foto van IS strijders en vervang het gebrabbel op hun vlag door het Tesla logo.
@johnwaters:

Kerel is slimmer en voortvarender dan alle NL politici en ambtenaren ..

Bij elkaar ..
@lincoln: de NL politici hebben zich mooi laten naaien door de EV lobby van Elon Musk.
@johnwaters

Hoe achterlijk moet het NL stemvee dan wel niet zijn ??
@lincoln: daar doe ik geen uitspraken over, ik ken ze immers niet persoonlijk. Maar als ik de blinde positieve reacties over EV’s op AB lees dan vrees ik het ergste :-)
@johnwaters: bij de negatieve heb ik dat ook.
@kobus1967: it takes two to tango
@johnwaters: toch knap van een ‘luchtfietser’ in een zeepbel die al jaren op knappen staat en ondanks de ijzeren greep van big oil en auto waar europa al decennia in zit.
@bmohnee: ik ga niets zeggen over jouw afgod.
@johnwaters: kom niet aan Tunahan Kuzu
@bmohnee: dacht Sylvana Simons
@johnwaters: Als ze zich eerst maar mee uit eten hebben laten nemen!
@lincoln: ha, alles is beter dan politici hier!
Criminelen of een Creep!?
@johnwaters: volgens mij is het gezond dat een CEO zijn vestigingen en supplychain checkt en zijn gezicht laat zien (ook wel nodig bij dit bedrijf)- als hij het niet zou doen zou hier precies een negatief artikel staan. Ik zie hier zuur artikel van een fanatieke tegenstander die het speculatief framed alsof hij hier is voor zijn vermeende volgelingen.
@bmohnee: de CEO van het Derde Rijk deed dat ook regelmatig, en hij had minstens even fanatieke volgelingen.
@jaapiyo fotoshop van de maand! Geweldig!

Ik hoop dat iemand de mogelijkheid aangrijpt om Musk in het Nederlands te interviewen. Hij woonde tot zijn zeventiende in Zuid-Afrika, dus onoverkomelijke taalbarrières zullen er niet zijn.
Het boeit me geen klap waar hij is. Maar ach, als Elon op een plek is waar hij kan bijladen is dat fijn voor h’m.
Eerst naar Tilburg om te horen hoe zijn eerste model 3 van Europa is verkocht aan een flipper. Vervolgens door naar Amsterdam, voor een jonko met de board, en daarna even afkoelen in Scandinavië! Wat een man!
@ghost: je vergeet de rode lampen in 020.
Hij zit hier thuis bij me op de bank.
Ik neem aan dat hij hier is om de Nederlandse benzine en diesel rijders te bedanken voor het betalen van die Tesla’s en de overheid omdat die graag als tussenpersoon wilde fungeren door alle accijnzen weer als subsidies rond te strooien…
@hijman85:

Blijft een Afrikaan ..
Deze middag op de E17 Gent-Antwerpen verschillende trucks met de Model 3 gezien.
@w0ut: en niet afgesneden?
Jammer dat ik dit te laat mis, had graag met mijn diesel naar hem toe willen rijden. Een held is het. Ik moet alleen nog even sparen voor een EV, maar kan niet wachten totdat er een voor de deur staat. Die rust! Heerlijk.
@ronnys: ik hoop dat je blij met jezelf bent, diesels en EV’s zijn namelijk ook echt super goed voor het milieu natuurlijk…..
Hij kwam naar Belgie in zijn prive-jet. Lijnvlucht niet goed genoeg voor deze meneer? Lekker milieuvriendelijk. Hij nam vervolgend een Tesla om de nieuwe Tesla3 te ontvangen in Zeebrugge. Geleverd door een dieselzuipend vrachtschip!
@ericc: Nee. Elon Musk heeft de hele reis gezwommen en is vervolgens te voet naar Zeebrugge gegaan en vervolgens naar Tilburg. En daarna is hij met de fiets naar mij gekomen op zijn weg richting Noorwegen. Dat heeft hij me net verteld. Het is voor een wereldredder een doodgewone jongen gebleven.
@ericc: Het blijft openbaar vervoer, als automobilist kan ik er wel begrip voor opbrengen.

Of hij niet van de lijndiensten is durf ik m’n hand niet voor in het vuur te leggen.
In jullie mam
Dank Japiyo voor het neurotisch volgen van Musk, deze Tesla rijder wist van niks! En niet liegen over subsidie hė, er is wel een lagere bijtelling, maar geen subsidie. Subsidie = als je geld krijgt. Dat krijg je niet als je een electrische auto koopt. Keep it up!
@jag1960: Je krijgt wel subsidie, alleen willen profiterende electrorijders dit niet toegeven. De absurde belastingvrijstelling bij aanschaf is gewoon een subsidie bekostigt door de brandstofrijdende particulier. En dit alles zonder noemenswaardig “milieu effect”. Niet meer en niet minder.
@tge1: nogmaals, er is geen belastngvrijstelling bij aanschaf. De auto moet gewoon betaald worden. Er is wel een lagere bijtelling. Dit is geen subsidie, want er zijn geen gederfde inkomsten voor de overheid, omdat (zoals uit onderzoek blijkt) de meeste Tesla rijders geen dikke BMW van een ton in de bijtelling gekocht hadden. Zie oa onderzoek prof Steinbuch recentelijk in NRC. De “700 mln subsidie per jaar” is een fantasie verhaal dat door opportunisten in Den Haag de wereld in is geslingerd.
9 januari was ie overigens ook in Amsterdam/Nederland. Met zijn raar vriendinnetje. Zij zat grootste deel zich wat te vervelen op het kantoor

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).