Drie retesnelle Demons verwoest na flinke brand

Auteur: , 21 Reacties

De ironie..

De Dodge Challenger SRT Demon met maar liefst 840 pk werd eerder dit jaar aangekondigd. Ondertussen zijn we meer dan een halfjaar verder en kunnen klanten rekenen op de levering. Drie klanten zullen wat langer moeten wachten.

Een transportauto in de Amerikaanse staat Michigan vloog in de fik en ging in vlammen op. Het voertuig vervoerde op het moment van de brand onder andere drie Dodge Demons. De sportwagens konden niet meer worden gered. Foto’s, afkomstig van een inmiddels verwijderde post op het Hellcat-forum, laten de nasleep zien. De auto’s zijn niet tot de grond toe afgebrand, maar de beschadigde Demons zijn rijp voor de sloop.

Volgens het transportbedrijf lag de oorzaak bij één van de Demons. In de voorste auto zou door een elektronisch mankement brand zijn uitgebroken. Onderzoek moet uitwijzen of de claim van het transportbedrijf juist is.

Eén van de getroffenen zegt op het forum persoonlijk te zijn opgebeld door Dodge-topman Tim Kuniskis over het voorval. Er zullen drie nieuwe Demons worden gebouwd met een lager Voertuig Identificatie Nummer (VIN) dan de afgefikte auto’s.21 reacties

De demon ontvlamde te vroeg
Dit is gewoon een vurig wrapje, niets mis mee. En origineler dan zo’n Old Martini livery.
Met de vlam in de pijp
Tja, een helbewoner met brandwonden…. what else is new.
Die auto’s knappen er alleen maar van op, leuke twotone lak.
@blo3to3t: weer zo’n opmerking van een triest niveau.
@bmwfreak038: Mee eens! Wat een kansloze reactie, gadver! Oh, fijn weekend trouwens..!
De overige Demons stijgen weer mooi in waarde.
@str8six: Lees laatste alinea ;)
@str8six: denk dat de vervangende 3 in waarde stijgen
Mag hopen dat deze en de overige Demons ook even onderzocht worden of dit mankement geen constructiefout is ?
@melv: vrachtwagen vloog in de fik hè?
@tenaci: Dat staat idd in de tekst maar het transportbedrijf zegt weer dat een van die auto’s in de fik is gevlogen :P Ik vraag me af wat nou waar is.
@melv: hoe gaat een auto op transport in de fik vliegen, staat niet aan dus hoe kan er ooit een technisch mankement zijn? Of was het toen ze de auto’s erop/af reden?
Ach, wat is de schade? Die dingen hebben een hoop power op het rechte stuk, in iedere willekeurige bocht liggen ze eruit! Amerikaanse meuk! Moet je helemaal niet willen. echte kitsch en Trump zullen we maar zeggen oftewel trash.
@ger_dekker: Hahaha dat klopt ze zijn idd gemaakt voor hard gaan op het rechte stuk genaamd drag racing daar zijn idd geen bochten. Amerikaanse meuk hmmm laatste 10 jaar geen autonieuws gevolgd zeker, nog veel veilige km gewenst in je Polo blue motion.
@ger_dekker:

Ga jij nou maar 20 jaar ouwe Jaguars kopen voor 6X de nieuwprijs ..

Rijbewijsloze carnavalszot ..
@ger_dekker: Och wat zijn we in Europa toch gecompliceerd en intellectueel en ver verheven boven al die andere wezens hier op aarde. Met prachtige files vol met UP!’s en Aigo’s bevinden we ons toch werkelijk in het paradijs.
OT: Echt zonde voor deze al legendarische auto’s/projectielen. Volgende brand graag bij een truck vol Polo’s thanks.
Vaag verhaal van transporteur trouwens, brand in auto’s die stil staan – het zijn Ferrari’s lol.
Of sleutel uren/dagen lang in contact stand misschien ??
@RobUSA: legendarisch? Deze bestaan toch niet zo lang? Wel klote voor de eigenaren
Was het een gelimiteerde oplage?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).