Floyd Mayweather doet zichzelf een nieuw speeltje cadeau

Auteur: , 24 Reacties

Good life.

Floyd Mayweather doet zichzelf een nieuw speeltje cadeau

De autocollectie van Floyd Mayweather is verder uitgebreid. De beste man werd vorige maand 41 jaar en vierde zijn feestje met de aanschaf van een nieuwe auto. Mayweather koos voor een gloednieuwe Rolls-Royce Phantom.

De voormalige beroepsbokser ging voor een ingetogen specificatie. De Roller is zwart van kleur met glimmende velgen. Echter kan daar later nog verandering in gaan komen door middel van tuning.

Mayweather plaatste een video van zijn nieuwe trots op social media. Vanbinnen is de Phantom zwart met bruin lederen details. Het is wellicht een tikkeltje saai, maar wel smaakvol te noemen. De auto werd geleverd door Luxury Auto Collection in Scottsdale, Arizona.

De 41-jarige Mayweather wisselt zo nu en dan van vervoer. Vorig jaar deed hij onder meer zijn twee Veyrons van de hand en ook zijn Koenigsegg ging onder de hamer. Mayweather is sinds vorig jaar met ‘pensioen’. Zijn laatste overwinning was op Conor McGregor. Een gevecht waar maar liefst 500 miljoen dollar op het spel stond. Het pensioen staat tussen haakjes, want er gaan geruchten de ronde dat er een rematch gaat komen tussen de twee boksers.

Birthday Gift 2018 Phantom Rolls Royce @luxuryautocollectionla @lacscottsdale

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Fotocredit: luxuryautocollectionla via Instagram



24 reacties

ik ga mezelf dit weekend een nieuw scheerapparaat geven voor mijn verjaardag. leuk zo een RR, maar kan je daar je uiterlijk mee verzorgen? Precies
@keeper1: Je kunt vast een burnout op je baard doen, dus ja.
@keeper1: naar het schijnt kan je die grille ook als een scheermesje gebruiken. Waren ze je bij Rolls-Royce toch even voor!
@keeper1: In een RR zit een barbier en massagesalon ingebouwd.
Het eisenpakket van Mayweather heeft de Bespoke afdeling vast een flink aantal slapeloze nachten bezorgd…

Hij wilde een Rolls Royce die dikke vette, monnie uitstraalt, dikke vette stilo heeft en swag, heel veel en hele dikke vette swag…

Een lastige opgave, maar het is de Britten gelukt om de verwachtingen van Mayweather zelfs te overtreffen…

Zie hier het resultaat, een Rolls zoals een Rolls hoort te zijn… Very impressive.
Opvallend ingetogen ( . . . ) uitvoering, chapeau voor meneer Mayweather, dat-ie zich niet heeft laten verleiden tot het bestellen van een clownsuitvoering.
@amghans: nee want dat is ie al.
@amghans: Misschien komt dat nog… immers zijn die afschuwelijke velgen meestal niet af-fabriek..
@amghans: of had meneer het geduld van kleinkind en is voor een degelijk showroom modelletje is gegaan?
Prachtig samengestelde Rolls, zo zou ik hem ook wel willen! Dat is weer eens wat anders dan de zoveelste rapper of sporter die zo’n ding koopt in een afgrijselijke kleurstelling en met 35 inch Fiorgato’s of iets dergelijks.
ehm Ruben, gaan we McGregor nu een boxer noemen? De man heeft 1 keer een potje klappen geïncasseerd voor 120 miljoen dollar. Dat maakt hem niet meteen een boxer.
@kilum: Een boxer is een hondenras of een type ondergoed. Dat is Conor geen van beide ;)

Nee zonder geintjes. Je hebt ook wel gelijk. Hij is een MMA-vechter die 1 profpartij in het boksen heeft gedaan. Dat maakt je inderdaad nog geen echte bokser. Dat is toch een hele andere discipline.
Volgens mij heeft meneer Mayweather teveel klappen op z’n bakkes gekregen, want hiermee kun je toch niet aankomen zetten bij je homies. Een standaard Rolls. Ze lachen hem vierkant uit.
@berlinetta: niemand van zijn homies lacht hem uit want die teren allemaal op hem. En de rest weten dat dit de beste boxer aller tijden is.
Lopen ze hier af en toe te miepen over een Maybach. Dit lijkt wel een Chinese copie van een…..ja van wat eigenlijk? De afwerking zal fantastisch zijn. Oja, en hij is groot
@peterv: Peter, wat wil je nou eigenlijk zeggen?
Zo hoort die eruit te zien!
Die rematch gaat er niet komen want floyd traint voor een mma gevecht en Conor zou niks van hem heel laten in Een kooi. Dus wie zit daar ip te wachten?
@rolov: ik. Zou graag zien dat Conor z’n kop eraf trekt.
@str8six: Haha ja ik ook . Maar ze zullen er restricties opzetten net als met het boksen toen.
Mayweather is echt geniaal, hij beurt 350 miljoen US$ voor 1 match. Dan ben je echt wel een hele dikke eindbaas. Zijn volgers dwepen met zijn autocollectie en zijn homies teren op zijn geld. Dit was echt niet zijn laatste match, er gaat uiteraard nog steeds een laatste keer komen. Daar kunnen we echt wel vanuit gaan. Wat is de wereld toch divers. Hier in nl worden we al gek van de salaris specifikaties betreffende ene Max Verstappen. Van harte gegund trouwens , want Max is op zijn twintigste erg gewild bij grote merken.
@barry355gtb: Ja, maar de re-match zou nu in de kooi zijn. Denk dat McGregor niet veel heel houd van Floyd tijdens een potje MMA.
@kilum: dat zou een best potje zijn inderdaad!
Wie?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).