Ford deelt opmerkelijke premies uit

Auteur: , 12 Reacties

Geld bij verdienen?

Walker Texas Ranger

Mocht je op dit moment om cash verlegen zitten, is het een goed ideetje om even in de VS rond te gaan struinen. Het feit wil namelijk dat Ford de jacht heeft geopend op de Ford Ranger, een compacte pick-up die onder de F-150 valt. De Blue Oval is specifiek op zoek naar de Ford Ranger uit 2006. Voor de goede orde, die ziet er zo uit:

Ford Ranger '06

Het gaat niet om ALLE 2006 Ford Rangers, dus je moet zorgvuldig zoeken. Ford heeft in februari van dit jaar 33.320 exemplaren van de Ford Ranger teruggeroepen. Niet alle Ranger-eigenaren hebben aan het verzoek voldaan en rijden gewoon nog rond. Ford is daar niet gerust op, want die auto’s hebben de potentieel dodelijke Takata-airbags.

Een woordvoerster van Ford wist aan Automotive News te melden dat Ford een premie uitdeelt van 1.000 euro per Ford Ranger. Deze moeten een belangrijke modificatie ondergaan, daarom wil Ford ze zo snel mogelijk in de garages hebben staan. Er moet niet mee gereden worden, vindt Ford.

Het probleem zit de in de aansturing van de airbag. De airbags kunnen bij het minste of geringste afgaan in zeldzame gevallen. In de Verenigde Staten zijn er twee mensen die aan de gevolgen hiervan zijn overleden. Deze fout zorgde voor de grootste terugroep-actie aller tijden. Takata ging eraan ten onder in juni 2017, toen het bankroet ging.12 reacties

Die bestuurders zijn waarschijnlijk al dood.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@willeme cash verlegen*
Dringend gezocht: Photoshop expert (m/v/x). Plaats van tewerkstelling: Ford USA.
@stijnvermeersch: Misschien moeten ze @jaapiyo eens polsen. Ik denk dat ie zijn gele pijl met liefde inruilt voor en blauwe ovaal als er genoeg geld wordt betaald
@stijnvermeersch: geheheh… m/v/x.:. Je verzint het niet…
@willeme: de laatste link doet het niet
Als je 12 jaar met zo’n defect rond rijdt lijkt het mij sterk dat ie het nu ‘ineens’ begeeft… Maar goed, Amerikanen… Angst voor miljoenenclaims dus wel logisch.
Ik zou er mooi eentje kopen en dat ding laten afgaan! Meer dan $1000,- kan ik je vertellen.
@fmgarcia: Minus de kosten van die hele goede advocaat die je daarvoor nodig hebt. Het is namelijk niet zo dat Ford het probleem verzwijgt, integendeel zelfs. Daarmee wil ik niet zeggen dat het niet kan, maar je moet van goede huize komen om in dit geval een jury ervan te overtuigen dat Ford in gebreke is gebleven.
Dan moeten ze gewoon Chuck Norris op die zaak zetten! Willeme gaf alvast de voorzet.
Hoeveel rijden er nog rond dan? Wie wilt me vergezellen naar the USAnd A ? Gaan we lekker de bountyhunter uithangen. Ben een beetje ram en plofkraak moe. Ik heb wel zin in leuke uitdaging.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).