Gedachte van 720 pk sterke cabrio geeft man beroerte

Auteur: , 15 Reacties

Kan iemand even kijken of het goed gaat met die man? Alvast bedankt!

Ferrari’s zonder dak zijn niets nieuws, maar de manier waarop de Italianen ze ons vandaag de dag aanbieden, is werkelijk waar van de gekken. De 488 Pista was bij introductie al een machine waarvan we een gigantische grijns op het gezicht kregen, maar een ritje in de dakloze versie van diezelfde auto zal die glimlach direct van je gezicht doen waaien.

Dit is niet helemaal zonder reden. Uiteraard is het in feite dezelfde auto als de dichte variant van de 488 Pista, maar afgezien daarvan deelt hij zijn techniek eveneens met niet een, maar zelfs twéé raceauto’s van het merk. In het specifiek praten we over de 488 Challenge en de 488 GTE, die beide de nodige successen op zak hebben.

Net als de gesloten Pista is de opengewerkte versie van de krachtigste Ferrari 488 voorzien van de Engine of the Year-winnende 3,9-liter twin-turbo V8. Achterin de Pista Spider produceert deze krachtbron liefst 720 pk en 770 Nm. De prestaties van de bolide liegen er niet om: in minder dan 3 seconden schiet de auto naar de 100 km/u, om vervolgens door te snellen naar een topsnelheid van 340 km/u. Het is niet verplicht, maar voor de zekerheid raden we hem toch maar aan: doe die racehelm in deze auto gewoon lekker op!15 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Wow. Dan komen de muggen pas echt hard aan dus.
Soms zou ik willen dat ik wat minder knap was en meer geld had…

Maar als ik deze Ferrari-eigenaar in spé zie laat het dan maar lekker zoals het is.
En ik dacht: Hoehoeeee
Sorry, maar ik vind dit een vrij belachelijke titel.
Zomaar iemand belachelijk maken op basis van een gezichtsuitdrukking in een toevallige foto.
@doktor911: Ooit gehoord van Sarcasme? Ow wacht! Dat mag natuurlijk niet meer in het huidige 2018.
via Android app
@michaelb: Jij snapt het dus duidelijk niet!
@doktor911: helemaal mee eens
via Android app
@doktor911: Ik vind deze titel ook belachelijk en misleidend. Slaat werkelijk nergens vinden op, wordt laatste tijd steeds erger. Ik ga deze app ook maar verwijderen. Tip: abonneer op YouTube op CARWOW! Veel beter dan ABHD.
@michaeln88: Bye.
Die man was gewoon aan zijn zin bezig: “Kijk, daar staat die koekwaus van autoblog”. En de camera ging net af bij ‘koek’.
De 488 is onderhand al zo krachtig geworden dat er ruimte komt om een kleinere minder snelle auto op te nemen in de line up. Denk dat de Dino niet lang meer op zich zal laten wachten.
Gaaf apparaat, alleen in t wit met zo’n blauwe streep en deze velgen is t niet mijn uitvoering
Daar is de 812 superfast jaloers op!
Zo kijkt iedereen wanneer ze frans proberen te praten
Doe maar even de kleuren omwisselen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).