Hier, een M850i volgens BMW Individual

Auteur: , 32 Reacties

Een echte 'Nederlandse' spec.

De Nederlandse BMW M850i’s tot nu toe zijn saaier dan een bezoek aan je oma. Zwart heeft voorlopig de absolute voorkeur. Wat dat betreft moeten de bezitters van zo’n M850i warm lopen voor dit exemplaar. Ook deze 8 Serie is zwart van kleur, maar heeft enkele BMW Individual opties die de auto nét even wat bijzonderder maken.

Wie de auto in het echt wil bewonderen zal in het vliegtuig moeten stappen. De M850i staat namelijk bij BMW Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Door de zwarte kleur is het bijna niet te zien dat deze 8 Serie over carbon exterieuropties beschikt. Zo is er een carbon vin in de voorbumper aanwezig, is het dak van carbon en werd de diffuser voorzien van het lichtgewicht materiaal.

Mocht je om wat voor reden dan ook vergeten dat je deze carbon opties hebt, dan moet je de deur openen. In de deurlijst staat naast ‘BMW Individual’ ook ‘Carbon Core’. Een beetje hetzelfde als een Priscilla uit Den Haag met een gouden naamketting om haar nek. Het interieur is een combinatie van twee kleuren. Het rood maakt de boel nét even wat vrolijker. Is dit hem helemaal, of toch liever het rode exemplaar uit onze rijtest?32 reacties

Kan iemand mij uitleggen waarom de koplampen van auto’s tegenwoordig steeds blauwer worden????
Waarom niet gewoon wit of geel-wit??
@mazdarx8: BMW gebruikt blauwe lasers voor de lampen. Het begon bij BMW met de i8. https://www.autoblog.nl/nieuws/laserlicht-zo-werkt-het-64950
@rubenpriest: Zijn die lasers er dan niet in wit?
Zo ziet het er toch niet uit?
@mazdarx8: zeker bang dat de wouten achter je aan komen 😉 ik niet bang, maar denk wel regelmatig een zwaailicht te spotten wat dan een blauwe gloed van koplampen blijkt te zijn.
@RubenPriest: Sorry, maar ik vind blauw licht echt wel mooi. Geel licht is zo 2018…
@mazdarx8: idd en in mist of slecht weer oid is geelachtig licht ook een stuk fijner om te kijken.
Dit is de pauperuitvoering, blauw licht en half rood leer. Ik vind het maar niets.
De 8 serie zelf vind ik opzich nog wel wat hebben
Ook met carbon goodies blijft die achterkant lomp, hoog en uit proportie.
Lijkt we een theater. Lekker op zo’n stoeltje gaan kijken naar een BMW….
@rutgerg: bmw Dubai dealer
@thomasthomas: Abu Dhabi om precies te zijn. Maar vind t een vreemde setting voor een autoshowroom
@rutgerg: 😆😆 weinig publiek…maar wat dacht je van die autogekken die door hallen vol auto’s rondzwalken en daar dan ook nog filmpjes over gaan maken #wouter #casper
Vind er niks individual aan, is en blijft saai ondanks de carbon toevoeging..
Ok, blijft een auto zum 🤮… maar ja dat zei ik ook een dagje ofzo geleden. Hebben we nu genoeg over die 8 geschreven?
@vroom11: haha er kom al gal uit… Het zal geweldig zijn om erin toeren en een fancy interieur hebben maar ook niet mijn deal.
@vroom11: ook mijn gedachte. Maakt niet uit hoe je dat ding uitvoert, hij blijft lelijk.
In het zwart vallen al die overdreven lijnen en vouwen tenminste niet zo op. Hij wordt er een stuk mooier op vind ik.
Bij interne klantendemonstraties toert er momenteel een blauwe 8 cabrio met beige leer door NL. Absoluut plaatje, ook al is het niet mijn interieurkleur. Maar zwart van buiten al helemaal niet.
Op zo’n zwarte coupé valt overigens een ander vreemd detail niet zo op: op de achterklep is, zo lijkt het tenminste, op het laatste moment een extra randje geplaatst om de luchtstroom te beïnvloeden. Hij zal er wel stabieler door worden op hoge snelheid, maar het blijft vreemd dat zoiets niet in een eerder stadium in de windtunnel is uitgekomen en dit harmonieuzer in het ontwerp had kunnen worden ingebed.
@560pk: dat lipje? Zit toch op alle m’s
@lekkaah: soms wel, maar dan verder naar de rand en bovendien is dit geen M, “slechts” een V8 met M performance accessoires
Die 8 serie, zal vast lekker rijden maar ik kan er maar niet aan wennen. Misschien leuk voor een proefritje of feestje, maar geen blijvertje. Eigenlijk net als Haagse Priscilla dus.
BMW 8-serie is voor Autoblog wat het kinderpardon voor de NPO is. Ze raken er maar niet over uit gepraat en het is totaal niet interessant.
Nou nou verassend zwart met rood lekker individual
Normaliter zijn ze bij deze dealer toch van de joliger kleuren. Jammer, dat ze dat principe bij deze 8 niet ook hebben toegepast, zwart is zo fokkin’ non-descript.
Super vette kleur! Zwart….. wederom saai!
Liever zwart ipv wit of grijs.
Wat een saaie uitvoering..
Van buiten saai maar van binnen goed gelukt.
In deze prijsklasse altijd een 911.
Had interieur beter verwacht. Buitenkant wel geil
>Individual
>Zwarte lakkleur
🤔
Individual… Dan zou ik een 850 touring willen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).