In deze auto kun je bier drinken met je vrienden

Auteur: , 16 Reacties

Kom maar door met die autonome techniek!

Autoliefhebbers hebben (als we leeftijd effe buiten beschouwing laten) één ding gemeen: ze houden natuurlijk allemaal van autorijden! De komst van zelfrijdende auto’s wordt dan ook niet door iedereen met luid gejuich ontvangen, maar van deze patenttekeningen worden zelfs wij mild enthousiast.

Uit de tekeningen blijkt namelijk dat Ford bezig is met alternatieve indelingen voor autonome auto’s. Daarbij valt op dat de vier inzittenden op stoeltjes tegenover elkaar zitten met een gezellig tafeltje ertussen. 1 + 1 = 2 en dus schreeuwt deze auto natuurlijk om een kloeke tapinstallatie, een paar spelkaarten en pokerfiches. Een mooie sigarenbar en een tosti-ijzer moeten vast ook nog wel ergens tussen passen.

Het tafeltje is bovendien inklapbaar dus de ruimte kan ook voor hele andere dingetjes worden gebruikt. Wij zouden niet weten waarvoor, maar de tijd zal het vanzelf leren. We zijn alleen wel een beetje benieuwd naar de veiligheid van deze indeling…16 reacties

Hoe mooi zou dit zijn! Wat een glorie.
Kansloos natuurlijk. Pas sinds een paar jaar is het verboden nieuwe limousines te bouwen met zitplaatsen anders dan in de breedte van de wagen. En dan komen ze met dit…
@Original_Arnoud: wetten kunnen ze veranderen
Ik kan in elke auto bier drinken met vrienden
De veiligheid is geregeld, er zit zo te zien een airbag in de rand van de tafel die de inzittenden beschermt, alsook de glaswaren op tafel.
En wie verliest mag rijden?
Perfecte locatie voor de AutoBlog-redactieborrel!!
@willeme: Beetje jammer dat wij, de reageerders, worden buitengesloten…
@viezefreddyw: Wordt wel proppen, al die reaguurders in 1 zo’n ding ;)
Wel leuk als zo’n ding langs komt bij die gasten van pimp my ride en dan een hele disco binnen inbouwen
Die spiegels kunnen er ook af dan. Eigenlijk moeten ze afstappen van de auto zoals hij nu is. Dit is gewoon een normale auto met een ander interieur, niet echt innovatief.
@lavoro: Innovatieve auto’s verkopen rotslecht. Mensen zijn conventioneel…
Al dronken je bestemming bereiken, dat is toch goud! Krat cornet erbij en gaan!
De dood, vrienden en een biertje drinken liggen de in toekomst heel dicht bij elkaar …… Autonoom rijden? Pas in 2025 redelijk safe dankzij quantum computers en neurale netwerken. Computers kunnen nog niet op dezelfde manier met situaties(en de daarbijbehorende data) omgaan die inzicht vergen. Vooral of juist als er snel veranderende omstandigheden of situaties zich voordoen, die het juiste handelen in serie- en in parallel vergen, hebben computers en AI het heel erg moeilijk. Voor die tijd ga ik niet in die suicide bus/bier mobiel zitten met mijn handen van het stuur af …..
Zag gisteren een Tesla op de A2 rijden, op de autopilot. Dat ding wisselde knap agressief van baan naar baan, lomp en houterig. Ik begrijp nu waarom er zoveel engineers van Tesla hun ontslag hebben ingediend; zij waren het totaal niet eens met de prietpraat van Meneer Musk. Het is gewoon nog lang niet veilig genoeg en vereist nog veel meer data waaruit geleerd kan worden door de computer. Ook de sensoren zijn nog niet goed genoeg om een auto op level 4 en 5 te laten rijden. Er gaat nog een hoop horseshi* van komen de komende jaren, let maar op mij woorden …
Lekker retro interieur… Zoiets hadden mijn opa en oma in 1872 ook…

https://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/z/LwcAAOSwq~tZW3e~/$_84.JPG

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).