Je raadt nooit wat de nieuwste auto van Mario Balotelli is

Auteur: , 29 Reacties

Wie zei daar dat voetballers geen smaak hebben?

Mario

Mario Balotelli kennen we natuurlijk allemaal van zijn eerdere auto-gerelateerde uitspattingen. Als redelijk goede voetballer heeft Balotelli de code om het echt grote geld te gaan verdienen weten te kraken: je moet jezelf een gek kapsel aanmeten. Dat scheidt de mannen die twee à drie miljoen per jaar verdienen van de échte grootverdieners in de Europese voetbaltop. In zijn hoogtijdagen toucheerde de Italiaan zo’n tonnetje per week, uitbetaald in destijds nog kostbare Britse Ponden.

Inmiddels is de pas 26-jarige Mario via onder andere Internazionale, Manchester City, AC Milan, Liverpool en weer AC Milan aanbeland bij OGC Nice. Geen hele grote naam in de voetbalwereld, maar ze doen het momenteel erg goed getuige hun eerste plaats op de ranglijst in de Ligue 1. Ook Mario is trouwens goed op dreef: hij scoorde reeds zes keer in zijn eerste zeven duels voor de club. Misschien wil de parttime visjuwelier daarmee aangegeven dat hij weer terug wil naar de echte top.

Ook qua auto’s heeft Mario een klein pasje op de plaats gemaakt. Dat moeten we echter wel relativeren: zo’n Giulia Q (rijtest) is natuurlijk een enorm begeerlijke auto. De man die ooit dartpijltjes gooide op een stel jeugdspelers van Man City verplaatst zich echter doorgaans in nóg exotischer materiaal. Onder andere een Maserati GranTurismo MC Stradale, een Ferrari F12berlinetta, een Audi R8, een Bentley Continental GT Speed en een Ferrari 458 hebben de revue al gepasseerd of zijn nog steeds in het bezit van de voebeler.

Zijn nieuwe club zal in ieder geval enorm blij zijn met de keuze van de hesjesafficionado. Zij tekenden namelijk onlangs een sponsordeal met Hyundai. Maar Mario had waarschijnlijk geen trek in een i40. Dat is ook wel een beetje begrijpelijk, zo’n D-segment Aziaat heeft namelijk niet eens een camo-wrap nodig om niet op te vallen.

Enfin, we wensen Mario uiteraard veel plezier met zijn nieuwe aanwinst toe. Nu alleen nog zorgen dat de auto niet weer door de autoriteiten in beslag wordt genomen, in de puinpoeier gereden wordt, met toiletpapier omwikkeld wordt door een boze fan of tot vissenkar wordt omgebouwd door teamgenoten. In dat geval zal Mario zich namelijk toch eindelijk eens af moeten gaan vragen: why always me?29 reacties

Heeft hij toch nog verstand gekregen
@james82: hoho, dit is nog bij de dealer hè?
Misschien zit zijn tuner wel ergens om de hoek….
@james82: Hij heeft misschien een vriendje met smaak nu?
@james82: Hij heeft misschien een vriendje met smaak gevonden?
Kom maar op met de camowrap!!
@fmgarcia: achterstevoren, dat dan weer wel..
@fmgarcia: Levensgevaarlijk, dan zie je ‘m enkel als de verlichting aan staat…
@Jochempie: Of wanneer hij zijn tanden laat zien, foei!
een serie met een emotie frontje en backje.

net een soort dubstep remix van Mozart.
@esprit84:

een 3serie met een emotie frontje en backje.

net een soort dubstep remix van Mozart.
Ik vind (van wat ik gelezen heb) hem persoonlijk niet zoveel aan, maar een Alfa Giulia Q aanschaffen is altijd een plus
Een voetballer die een 500+ pk kanon koopt, wat een verassing..
Damn, ondanks z’n beroep en z’n debiele kapsel ben ik jaloers op ‘m.
Je ziet hem denken: “zal ik deze wrappen in het zelfde patroon als mijn jasje of toch het patroon van mijn schoenen?”. Mario, laat deze gewoon zoals deze is, je hebt helemaal in de roos ehh goal geschoten!
Zijn autosmaak is zo te zien aanzienlijk verbeterd. Nu zijn kledingsmaak nog eventjes.
@pinut187: Ik volg voetbal al heel lang en deze Balotelli ook. Was zo’n 8 jaar geleden hét talent. Maar ik moet hem nog steeds betrappen op een goede outfit.
Benieuwd wanneer we deze gedeukt langs de weg gaan zien..

(Niet dat ik dat wens voor alle duidelijkheid, integendeel!)
Hahaha wat een prachtige karikatuur is die vent ook. Mooie Alfa trouwens.
Wow. Gewoon wow. Hebben jullie een quotum te halen over die auto?
@michaelb: psst. De sponsordeal met Alfa Romeo zegt voor elk Max Verstappen artikel ook een Giulia artikel…
Ik ben al lang blij dat Autoblog geen sponsordeal heeft met Fiat (500, 500C, 500L, 500XL, 500 XL met trekhaak enz.) dat zou echt vervelend worden.
De thumbnail verklapte het al een beetje
Het is een Italiaan, dus normale keuze..
Vreemd dat hij kennelijk niet in monaco woont (aan de platen te zien)
Nu nog een camo wrap, 23 inch velgen en nog wat carbon tjoening en hij doet weer mee bij zijn voetbalvrinden.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Schijnt toch wel een leuke vent te zijn. Hij stond in Italië te tanken en rekende voor alle klanten bij het tankstation in 1 keer af. Niemand hoefde te betalen. Aparte actie ik hou er van.
@thomasthomas:
zijn inderdaad een hoop verhalen over hem waaruit blijkt dat het best een mooie gast is. Schijnt ook een keer aangehouden te zijn bij een grensovergang waarbij het bleek dat z’n hele wagen vol lag met bankbiljetten, toen de grenswachters hem vroegen waarom was zijn antwoord “ik ben rijk”.
passen goed bij elkaar!!
Da jaske…. mooie mens die Mario….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).