‘Jos Verstappen beschuldigd van in elkaar slaan vader’ [updated]

Auteur: , 131 Reacties

Een Jos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken.

Verstappen en Verstappen

Er zijn van die berichten waarvan je hoopt ze niet meer te hoeven tikken en dit is er eentje van. In het verleden heeft Jos Verstappen zich al vaker van zijn slechte kant laten zien door zijn toenmalige vrouw, en tevens moeder van Max, te belagen. Later trouwde hij met Kelly, maar niet nadat hij haar volgens een aanklacht had geslagen en op haar ingereden was. Uiteindelijk werd hij veroordeeld voor vernieling van twee telefoons, sierraden en een handtas. Nu lijkt hij weer de fout in te gaan. Ditmaal moest zijn eigen vader, Frans Verstappen, het ontgelden.

Net nu Jos bij menig racefan weer krediet aan het opbouwen was met zijn begeleiding van Max, komt de Telegraaf met het nieuws dat een ruzie tussen Jos en zijn vader Frans na afloop van de GP van Hongarije een pijnlijk staartje kreeg. Jos zou zijn eigen vader hebben afgetuigd, zodanig dat deze zich genoodzaakt zag aangifte te doen tegen zijn zoon. Tegenover de kwaliteitskrant wil opa Verstappen er het volgende over kwijt:

De zaak is nog in onderzoek. Ik moet nog een uitgebreide verklaring gaan afleggen bij de politie, maar hier ligt wel de grens. Jos heeft gewoon losse handen. Dat is al vaker gebleken.

Mocht het verhaal inderdaad waar blijken, dan stel ik voor dat we Jos in een de LMP3-auto van Frits van Eerd zetten en zijn handen aan het stuur lijmen, zodat we in de toekomst alleen nog mooie dingen van Verstappen Senior gaan zien.

UPDATE 1: Radio 538 heeft opa Frans Verstappen ook gesproken en die reageert op radio heel anders dan hij volgens de Telegraaf zou reageren:

Ik snap niet dat jullie je iets van De Telegraaf aantrekken. Die achtelijke krant. Het is één groot lulverhaal. Jos kapot maken, Max kapot maken en opa kapot maken. Stelletje honden zijn het.

Overigens zou de politie wel bevestigd hebben na een melding van mishandeling het huis van Frans Verstappen te zijn binnengegaan en dat ze daar één gewond persoon hebben aangetroffen én er aangifte is gedaan. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

UPDATE 2: (opa) Frans trekt de aangifte tegen Jos in, meer info HIER.131 reacties

Op ad.nl staat een heel ander verhaal. Wat is nu waar? Kan me het haast niet voorstellen dat het gebeurd zou zijn….
@sanderz28: Dan was die slag om de arm dus niet geheel onterecht. De waarheid ligt ongetwijfeld ergens in het midden. Ik heb het stuk in ieder geval aangevuld met de informatie van 538. Dank!
@Dizono: geen probleem
@Dizono: #debron
@sanderz28: waarom niet? Hij heeft z’n ex/vrouw ook niet al te lief behandeld. En als je naar z’n hoofd kijkt, straalt ie ook niks liefs uit.
@stfu: ja dat je een vrouw slaat kan ik nog begrijpen want die halen het bloed onder je nagels vandaan maar je eigen vader slaan? Kan het me niet voorstellen.
@sanderz28: ook al is het misschien grappig bedoeld, dat is het niet sorry. Je blijft met je poten van anderen af tenzij je zelf aangevallen wordt.
@coenijn: was idd sarcasme, niet zo serieus doen joh
@coenijn: dat is subjectief, ik kon er om grijnzen
@sanderz28: sommige vinden het zelfs lekker maar dan klagen ze je niet aan hoor
@stfu: als ik naar jou naam kijk straalt dat ook niet een nette meneer uit
@shalomleon: Dat is mijn naam dan ook niet.
@stfu: Een Jos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken…
@senne: Als ik pa Frans zo hoor heeft hij zijn opvliegende karakter niet van een vreemde.
@sanderz28: het is waarschijnlijk allemaal zo gebeurd als de Telegraaf beschrijft, ze hebben het daarna uitgepraat en proberen het nu met de mantel der liefde te bedekken.
@mashell: dat denk ik ook
@sanderz28: ik moet zeggen dat ik toch eerder geneigd ben het verhaal op 538 te geloven (wat Frans Verstappen persoonlijk verteld) dan een verhaal uit de ‘kwaliteitskrant’ de Telegraaf
@mvdd: zou ook kunnen dat ze het naderhand weer willen bijleggen. Het is ook niet handig van opa Frans om dit soort vuile was buiten hangen.
Maar als hij het niet zo verteld heeft zou hij toch direct een rectificatie eisen.
Ofwel ik denk dat opa Frans zelf meerdere versies van het verhaal in omloop brengt.
@remcott: zoiets zou kunnen, maar ik neem zulke roddelverhalen uit de Telegraaf toch met een korreltje zout
@sanderz28: ben heel benieuwd wat de reden is. Opa blij met p5? Jos niet? En daardoor agressie
@sanderz28: Zal niet de eerste keer zijn met deze grintbak coureur, ach ik snap het wel, weinig gepresteerd, en nu in de schaduw van je zoon moeten leven, het zal een zeer gefrustreerd mannetje zijn.
@bofkont: Jij begrijpt er vrij weinig van. En niet alleen van taal…
@Jozo: ah jij neemt het op voor opa en vrouwen meppers, stoer man.
@bofkont: In jouw comment lees ik: ‘Deze grintbak coureur’… ‘weinig gepresteerd’… ‘schaduw van je zoon’…
Nogmaals, je snapt er weinig van ‘man’
@Jozo: nee hoor precies zijn carrière hoogtepunten samengevat.
@bofkont: zeker grindbakken geraakt. Maar wél in een Formule1. Dat is mij in ieder geval nog niet gelukt. Eerlijk gezegd verwacht ik niet dat mij dat ooit gaat lukken.
Jou wel?
@dennisdd: ach zoveel stelt dat niet voor in zijn geval, enkel het veld wat opvullen.
@bafkont: Kun je nagaan wat jouw leven dan mag voorstellen; een leven met als hoogtepunt een posting op autoblog met 9 plusjes… Hahaha
@wif1: Ah ik sla in ieder geen oude mensen en vrouwen , dat is al heel wat.
@bofkont: zes plusjes.. Over gefrustreerde mensjes gesproken…
@spylegion: ik niet Joske Duidelijk wel met zijn losse handjes.
@bofkont, @dennisdd, @spylegion, @wif1, @spylegion:
Het houd niet op, niet vanzelf ;)
Haha kwaliteitskrant. Niet echt heel handig van Jos. Had gewoon moeten zorgen dat er niet eens een verhaal geschreven kan worden dat hij een mug mishandeld.
Ik vind het lastig, ik zou het geloven omdat Jos inderdaad bekend staat om z’n losse handjes. Aan de andere kant kan het verhaal natuurlijk ontzettend opgeblazen zijn, ruzies komen overal voor.
Daarnaast… De Telegraaf. Als er één krant is die verhalen opblaast (katern Privé) en subjectieve berichten schrijft, zijn zij het wel.
@granlusso: dat zou idd zo kunnen zijn , maar in dit geval is er wel aangifte en gedaan en de politie heeft een gewond persoon aangetroffen, dat is de officiële lezing van de politie .
Zo wordt het gezegde “eens een crimineel, altijd een crimineel” toch wel weer bevestigd. Los van het feit of hij in dit geval wel iets heeft gedaan of niet, je verleden blijft terugkomen.
Het houdt niet op, niet vanzelf.
gewoon zonde al dat gedoe nu max het zo goed doet.
Sinds Max bekendheid geniet is die Frans wel erg mediageil.
Hmm waar rook is is vuur en met Jos weet je het nooit. Wel raar de hij de Telegraaf aanvalt, je ervan vinden wat je vindt over die krant maar ze maken Max Verstappen niet kapot. In tegenstelling zelfs, elke scheet wordt uitgebreid doorgenomen en staat op de voorpagina. Ik zou dergelijke (invloedrijke) media niet tegen me in het harnas werken als ik opa Verstappen was…
Familie verstappen is toch gewoon kamp? Verbaast me eigenlijk niets…
Van Jos The Boss naar Jos De Boks…
Het ware verhaal is dat Jos zijn vader gewoon een schouderklopje gaf nadat Max, Kimi zo mooi achter zich wist te houden en tja… opa Frans stond even niet zo stabiel en viel om. En de Telegraaf… hahaha heb h’m niet voor niks opgezegd!
via Android app
De Telegraaf…..
Ik heb in het heetst van de strijd me vader ook wel eens een duw gegeven. Dan heet je Jos Verstappen en dan heb je, je vader afgetuigd.
@turboboy: Ja en de politie komt aan de deur en treft een verwond persoon aan.
Als nou iedere F1/ Max-fan de Televaag gelijk opzegt dan leren ze misschien een keer een lesje… Ik maak overigens bezwaar tegen “honden zijn het”. Geen hond zou zo laag zijn als de Televaag… Straatkatten past beter… Die molesteren vogeltjes en hebben er lol aan.
@w0o0dy: Het is zo’n kutkrant ja. Vd week stond er dikgedrukt dat Hamilton maar liefst 12 g had overleefd tijdens de vrije training. Weet niet of jullie die crash hebben gezien, maar dit was zo dom. Schrijf dan niets over autosport en focus je op douwe bob en beyonce.
@fmgarcia: 12g heb je zo te pakken hoor. Daar geeft het menselijk lichaam niks om. Mits het maar kort gebeurt.
@lekbak: Precies echt een sukkel van een redacteur gewoon. Kimi 2 jaar terug op Silverstone 62g en de dag erna alweer dronken op een snowmobil. Hoeveel G zou opa verstappen hebben overleeft.. Daar ging het artikel immers over. Uiteindelijk zal er wel niets zijn, anders hele slechte pr voor Max. Al kan hij het hebben!
@fmgarcia: is zelfs een uitspraak geweest van Toto Wolff in het blad AMS (BRD) dat Hamilton niet meer kom rijden omdat er sprake was van 10G op het chassis van de auto……
@erik2907: Maar dat betekend niet dat lewis op leven na dood was! Wist niet dat Toto dit had gezegd overigens. Lijkt mij dat er een kleine verandering aan het chassis zal zijn. Dus in dat geval niet meer geschikt om gewoon weer strak eerste te worden. In dit geval dus wel!
@w0o0dy: nee jouw volkskrant met linkse indoktrinatie dat is vast beter!

Daarom hebben we nu elke dag moslim geweld binnen europa door dat soort kranten
@bigfun: denk jij nou serieus dat radicale moslims “linkse” kranten lezen en daardoor radicaliseren?
@mashell: nee politiek correcte en moreel superieure Nederlanders lezen die kranten toch?
Hmm …., diskwalificeer ik mezelf hier nou ook mee? ?
@mashell: whahaha “Denken”. En gij geleuf da?
@w0o0dy: De Telegraaf heeft ook niet voor niets de bijnaam “Televaag” natuurlijk. Het enige waarin ze écht goed zijn, is Ajax. Die Mike Verweij van ze heeft vrijwel altijd inside informatie over inkomende en uitgaande transfers en andere zaken die er spelen. Maar goed, daar heb je geen Telegraaf voor nodig, want hij zet zijn bevindingen ook gewoon op Twitter.
Mooie boel allemaal weer. We zullen zien wat er waar is, maar de Telegraaf is sowieso een bak bagger.
@trustmeiamanengineer: precies.. suggestieve koppen all over the place..
Verstappeng(h)ate..
Fijn dat Autoblog lekker meedoet aan dit sensatie nieuws…
Er is overigens ook GEEN P2000 melding voor Montfort van Zondag. Dus of de politiedaar is geweest valt ook nog te betwijfelen.
@w0o0dy: Politie en ambulance berichten worden eigenlijk nooit openbaar verstuurd via p2000. Zegt dus niet zoveel.
@GWBoes: iedere spoedmelding van Politie en ambulance wordt gewoon genoteerd hoor.
@w0o0dy: volgens mij niet alle
@w0o0dy: alles, behalve politie om redenen die je zelf ook wel kunt bedenken… ;)
Beste mede reaguurders, in den beginne toen ik vanmorgen de gazet den Telegraaf las, viel mijn kop koffie bijkans om.
Ik was teleurgesteld dat vader Jos zoiets gedaan zou hebben zeker omdat je nooooit je ouders mag slaan; maar evenzeer om het feit dat hij op zo een manier de reputatie van zijn zoon, die hij zelf met bloed zweet en tranen op het podium der Formule 1 heeft weten te brengen ontegenzeglijk beschadigd !

Maar laten we alstublieft even achterover leunen en afwachten, en niet meegaan met de waan van de dag, zo is ook niet iedere gelovige moslim een terrorist en is niet iedere Braziliaan een kidnapper van schoonmoeders !

Alhoewel ik vurig mag hopen dat dit verhaal uit de dikke-duimen komkommer tijd rubriek moge komen !
@desjonnies:

Moet jij hier niet gewoon een wekelijkse column gaan schrijven, alleen al die openingszin, prachtig!
@jack_abarth: jazeker goed voorstel een wekelijkse column door @desjonnies zou prachtige verhalen opleveren lijkt me!
@desjonnies: Danku voor deze opheldering eerwaarde!
@desjonnies: De politie komt zelf al met het nieuws naar buiten dat er een gewonde persoon is aangetroffen , ook diezelfde politie is gebeld door iemand, dus lijkt mij heel erg aannemelijk verhaal dit.
Hè, gezellig.
Pfff ik hoop zo dat dit niet waar is!! Dit kan Max echt niet gebruiken binnen het racendepolitiekecircus dat Formule1 heet.
Van wijvenmepper naar opaatjesaftuiger: de carrière van Jos zit lekker in de lift…. Svp voorgoed negeren die lul. Klaar.
@gash: ik vind dit soort reacties zo laag. Het is gewoon triest en zielig om zo te reageren op een telegraaf artikel zonder dat je meer weet…
@lekbak: misschien kun je gash nu voorgoed gaan negeren?
@rikus: ik ben geen kleuter meer. Daarbij kan ik maar beter proberen zulk volk iets bij te brengen, aangezien dat ook gewoon stemrecht heeft (of krijgt).
@lekbak:

Oude mannetje en vrouwen meppen, dat is pas laag. Jos is een laffe lauwe poepkamper.
@gash: te onnozel om te snappen waarom ik zo op je reageer. Je doet het gewoon nog een keertje…

Het “slachtoffer’ heeft notabene op de radio het tegendeel beweert. En jij blijft oordelen aan de hand van een artikel van een krant die er om bekend staat te overdrijven.
@lekbak: ik snap niet eens waarom die @gash zo boos klinkt, net alsof er iets aan de hand is… Best eng hoe gemakkelijk iemand kwaad te krijgen is die niets met de hele zaak te maken heeft, puur doordat er een artikeltje in een hoogst onbetrouwbaar dagblad verschijnt. Ik geloof nog eerder een Russische sporter dan dat ik de Telegraaf geloof.
@lekbak:

De wouten kwamen na een melding van mishandeling, de zoveelste inmiddels op conto van Josti Jos. Die smerige smiecht moet eindelijk eens goed boeten voor zijn laaghartig gedrag.
@gash: je kent ‘m niet eens dus houd je muil er nou eens over. Hij is geen publiek bezit.
@Jochempie:

Je opmerkingen ‘je kent hem niet” en ‘geen publiek bezit’ slaan helemaal nergens op. Gelukkig ken ik die schandalige schlemiel niet persoonlijk. Ik weet alleen dat hij inmiddels diverse keren is opgepakt en veroordeeld (!) voor mishandeling en nu dus blijkbaar zijn eigen vader heeft verwond. Voor straf de grindbak in met die kaolo kaffer.
@gash: nee, de politie zegt naar het huis van Verstappen te zijn gegaan na melding van mishandeling, waarna er aangifte is gedaan. Meer is er nog niet bekend. We weten helemaal niet wie de betrokkenen zijn of wat er is gebeurt.

Jij oordeelt na een gerucht wat ontkent is door de bewoner van dat huis.
@lekbak:

Je zit overduidelijk nog in de ontkenningsfase. Tegen beter weten in verdedig je deze dekselse delinquent. Hij heet toch ook niet voor niets Jos-Met-De-Losse-Handjes?
@gash: je bent er niet bij geweest dus het is ontzettend amateuristisch om een conclusie te trekken terwijl er allerlei verhalen de ronde doen.
@Jochempie:

Wat denk jij dan dat de popo daar kwam doen? Die vuige veelpleger heeft zich gewoon weer eens van zijn kwaaie kamper kant laten zien. “If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.”……………..
@gash: i f#ckin love this
@gash: Ik ken dat eendenverhaaltje maar al te goed. Zolang er niets bewezen is speel je met het leven van een ander, dan rest mij de vraag: hoe durf je?
@gash:

Dit is Nederland.
Een land waar kerk en staat gescheiden zijn.
Een land dat verre van perfect is, maar waar we een onafhankelijke rechtspraak hebben, die net zoals alle zaken in het leven ook weleens faalt in de ogen van de burgers. Ook soms in die van mij.

Maar deze rechtsstaat heeft één ding voor de burgers wat onnoemlijk kostbaar is, waar we eigenlijk voor horen te vechten dat het nooit zal en mag veranderen : Je bent onschuldig tot het tegendeel is BEWEZEN !

Ik wens u veel wijsheid !
@desjonnies: Dat wijvenmeppen is hij anders al voor veroordeeld ,dus zijn eerste aantijging is al juist.
@desjonnies:

Gaap…..
@gash: goed gesproken man!! en zo is het helemaal!! dat wijvenmeppen is al bewezen voor de rechter.
@bofkont: en jij hebt de wijsheid in pacht?
@gjvp: Ja dat heb ik zeker.
Dit is wat er gebeurd is: ze hebben een felle discussie waar van alles geroepen en gescholden is. Jos heeft zijn pa vervolgens een duuw gegeven, dit resulteerde in een val. Opa is er klaarblijkelijk helemaal klaar mee omdat dit vaker gebeurt is in het verleden. Opa belt in een vlaag van verstandsverbijstering de politie om aangifte te doen. Vervolgens heeft opa nagedacht en heeft hij spijt hiervan, vandaar deze reactie tegen 538.
@cpp1: ah, je was erbij.
@jochempie: we zullen zien wat de uitkomst gaat zijn. Mijn beredenering lijkt me in ieder geval volstrekt logisch op dit moment, op basis van de huidige (beperkte) beschikbare informatie.

@cpp1: *denkt de stem van Peter R. De Vries er eventjes bij*
“In het stuk van de Telegraaf wordt echter ook een politiewoordvoerder aangehaald. Deze bevestigt tegenover hen dat een eenheid ter plaatse is gegaan na een melding van een mishandeling. Aangekomen op locatie troffen zij een gewond persoon aan. Er werden geen aanhoudingen verricht, maar er werd wel aangifte gedaan. De zaak zou nog in onderzoek zijn. Tegenover het AD kon een politiewoordvoerder weliswaar geen namen noemen, maar werd bovenstaande informatie over de melding, de gewonde persoon en de aangifte bevestigd.”
Er is dus wel degelijk iets gebeurd. Opa heeft nu beetje spijt van aangifte omdat hem is verteld dat het negatieve publiciteit voor Max is. Nu lijkt me opa ook een vrij eigenwijs, impulsief en emotioneel diguur, maar je moet hem natuurlijk niet gaan lopen mishandelen. Jos moet leren weg te lopen voordat zijn stoppen springen. Hij heeft een impulscontrole probleem. Dat is vaker gebleken. Ik neem nog wel aan dat hij het achteraf ook niet OK vindt dat hij mensen aanvalt. Hij heeft op een kartbaan ook al eens een andere man mishandeld, jaren terug alweer.
@kempenaer:
Aanvulling:
Politiewoordvoerder Michiel Maes bevestigt dat er „op het bewuste adres aan de Stationsweg in Montfort”, zondagavond rond half tien inderdaad een mishandeling heeft plaatsgevonden.

„Wij zijn daar toen ter plaatse gegaan. Er bleek een persoon, de bewoner van het betreffende pand, gewond te zijn geraakt. Hij heeft inderdaad aangifte gedaan. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht, want we onderzoeken op dit moment deze zaak. Over verdere achtergronden kan ik niks zeggen”, aldus Maes.
@kempenaer: Dat laatste is inderdaad waar. Jos the Boss was er niet van gediend dat hij werd ingehaald..
Eigenlijk wat @desjonnies zei, maar dan uiteraard zonder de telegraaf te lezen. Éénsch een nsb-krantje…
@jochempie: zo jij vat het ook wel heel persoonlijk op als mensen hier een mening hebben en die als waarheid verkondigen ?
@remcott: vind je het gek? Die kerel wordt zwartgemaakt zonder dat duidelijk is wat er is gebeurd. Hoe zou jij je voelen als je zoiets zou overkomen?
maxblog…. so sad
Pas de titel ook ff aan: “Frans Verstappen boos op lulverhaal Telegraaf”
@db87: eens! Goede update
Een Jos verliest zijn streken niet…
Jos relax nou toch kerel. kom op! Max komt zo beheerst over als prof. dat kun jij ook zeker.
Een schande is het, een schande. Jos Verstappen, vredelievend persoon, legendarisch coureur, vader van de beste coureur ooit. En zijn leven lang wordt hij te pas en te onpas onterecht beschuldigd van mishandeling van medemensen. Een bezoeker van de kartbaan in Maasmechelen, een medewerker op de kartbaan in Echt, Peter de Bruin, zijn ex-vrouw (zelfs nog veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf), zijn huidige vrouw (zelfs nog voor vastgezeten). Nu weer zijn vader. Waar heeft hij dit toch aan verdiend? Die verdomde, op sensatie beluste media toch ook.
@offroad: heerlijk tegengeluid voor dat domme volgvee in dit topic. Waar rook is is vuur, die opa heeft gewoon een klap gehad.
Hoe het ook zij, Jos maar ook Opa Verstappen moeten begrijpen dat Max een internationale ster aan het worden is en dit soort nieuws negatief op Max gaat neerslaan, wat weer gevolgen heeft in contracten en image Red Bull.

Dus of Jos moet zo hard slaan dat die ander zn kop houdt, letterlijk, of hij moet zichzelf onder behandeling stellen en er alles aan doen om zijn karakterfoutjes onder de teugels te houden, om niet zijn eigen zoon verder te beschadigen.
Allemaal sites hebben het over wat De Telegraaf heeft geschreven. De krant krijgt een flinke boost in hun indexering zowel financieel als op het web. Als dit nog even lekker internationaal doorlekt bereikt de telegraaf even in één morgen waar webbureau’s maanden mee bezig zouden zijn. Is dit opzet?
Televaag, de krant van overdrijvend Nederland
@raoufff: de Telegraaf de krant van ongeïnformeerd/onnozel Nederland.
Laten we het houden op zuiderlijk temperament.
De Telegraaf???? De sensatiekrant bij uitstek voor domme mensen (het is een wonder dat die doelgroep z’n moerstaal kan lezen, schrijven en uitspreken ….).
@steelfighter: helemaal mee eens!
@steelfighter: Daarom staan er zoveel plaatjes in, kan de doelgroep toch nog een beetje volgen waar het over gaat.
Vlak opa ook niet uit. Lang geleden werd hij door Jan Lenferink geïnterviewd. Hij was kei en keihard voor een heel klein Josje. Een ongelofelijke klootzak van een vent. Enige argument waarom hij zo’n onuitstaanbare harde klootzak was ‘Ja, maar kijk wat hij nu heeft bereikt’. Alles moest daar voor wijken. Hoe klein het ventje ook was. Een paardenlul is het.
@mobieler: dus hij verdiend een klap?? :/
@audirs3:
En waar zeg ik dat precies? Eerder aartje naar z’n vaartje. Als je je kind opvoedt zoals hij gedaan heeft wordt je kind óf een introverte zieligerd of dit. Ik hoop dat Jos anders is geweest voor Max. Ik denk het wel, maar je weet maar nooit.
Moet aannemen, dat de quote van opa Verstappen in de Telegraaf (“De zaak is nog in onderzoek. Ik moet nog een uitgebreide verklaring gaan afleggen bij de politie, maar hier ligt wel de grens. Jos heeft gewoon losse handen. Dat is al vaker gebleken.”) door die krant hardgemaakt kan worden. Anders zal de oude baas die krant ongetwijfeld van smaad/laster betichten, ze er misschien wel voor voor het hekje slepen. Of tenminste rectificatie op de voorpagina van deze krant eisen en – als de Telegraaf de quote niet hard kan maken – ook krijgen. Je moet ervan uitgaan, dat de Telegraaf dat risico niet neemt. Dan zal er dus een kern van waarheid in het verhaal in de Telegraaf zitten, iets wat de quote van politiewoordvoerder Maes lijkt te onderschrijven. De Telegraaf zal wellicht – zou niet de eerste keer zijn – overdrijven, maar dat er niets is voorgevallen, zoals opa bij Radio538 beweert, klinkt niet erg aannemelijk.Enfin, we zullen het (wellicht) zien/horen.
Wordt vervolgd… Leuke woordspeling :D
Hoe je het ook wendt of keert, er is door die opa wel een melding gemaakt van mishandeling bij de politie. En waarschijnlijk heeft opa er nu spijt van, en krabbelt hij wat terug. Maar gezien de verklaring van de politie en de voorgeschiedenis van Jos lijkt het me toch erg aannemelijk dat de Telegraaf het bij het juiste eind had.
Op nu.nl quotes van de vader: hij gaf ineens een klap tijdens een heftige discussie over formule1 in de ijssalon. En nu heeft hij spijt en zegt de aanklacht in te trekken. Maar volgens mij kan dat niet als je eenmaal aangifte hebt gedaan.
http://nos.nl/artikel/2121214-opa-verstappen-trekt-aangifte-tegen-zoon-jos-in.html

Zie je wel dat Jos zich niet kan beheersen. Het is gewoon een agressieve familie, al lijkt Max de slimste van de familie. Al die mensen hierboven die gelijk Televaag afbranden, terwijl er zeker wel iets aan de hand was. En dat Jos zelf politie heeft gebeld? Uh joah.
@stfu: Laat me raden… de discussie ging over, waar heel het F1 media circus het over heeft, Max en Kimi hun aanval/verdedig momentje haha.
Max, als je dit leest… volgende keer iets rustiger aan, want je bezorgd je opa hoofdpijn! ;-)
Tuig

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).