Jos Verstappen trouwt met vrouw op wie hij inreed

Auteur: , 42 Reacties

Weet u nog? Die vrouw die Jos Verstappen aanklaagde voor poging tot doodslag en die hem twee weken in de gevangenis deed belanden? Die vrouw is nu zijn verloofde. Wait wut?!?

Jos Verstappen

Het was 4 januari 2012, nu iets meer dan anderhalf jaar geleden, dat de eerste berichten ons bereikten over Jos Verstappen die in voorarrest zat omdat hij met zijn auto zou zijn ingereden op zijn toenmalige vriendin. Deze zou aan dit voorval diverse kneuzingen en schaafwonden hebben overgehouden. Jos zat ongeveer twee weken in voorarrest, waarbij duidelijk werd dat hij verdacht werd van vier strafbare feiten. Op 20 januari mag Jos uit de cel, de poging tot doodslag verdwijnt van tafel alsmede de aanklacht wegens zware mishandeling. Wel blijft hij verdacht van een eerdere mishandeling en vernieling. Uiteindelijk moest Jos Verstappen maar liefst 132 euro boete betalen, wat mede te maken had met het feit dat hij weer samen was met de vrouw die hij dus helemaal nooit bewust omver had gereden. Schijnbaar ben je als 39-jarig voormalig Formule 1 coureur niet te kieskeurig als een meisje van 25 je terug wil. Uiteindelijk kreeg Jos Verstappen afgelopen juni overigens een schadevergoeding van 40.000 euro voor onterechte vervolging.

Jos was dus na een break weer samen met zijn geliefde Kelly en ondertussen is meneer dus zelfs op zijn knietjes gegaan! De coureur en zijn verloofde stappen op 14 februari, Valentijnsdag (je weet wel, die dag waarop je verplicht al je zonden jegens je vriendin(nen) en/of vrouw afkoopt met een bosje bloemen) het ja-woord aan zijn geliefde. “Die dag moet het symbool zijn van ons geluk. Wellicht zijn mensen sceptisch, na alles wat er is gebeurd met ons. Maar we kiezen met volle overtuiging voor elkaar. Hopelijk kan men het verleden vergeten en met ons naar de toekomst kijken”, aldus Ons Jos en zijn Kelly, over wie niet veel meer te vinden is dan dit Facebook-account en dit Twitter account (ze volgt Sylvie van der Vaart, just saying).

Jos, we wensen je alle geluk en liefde met je meisje. En omdat trouwen veel energie en tijd kost vragen we bij deze onze bezoekers om passende suggesties voor het trouwvervoer in de reacties achter te laten, scheelt jou weer wat uitzoekwerk.42 reacties

Misschien had ze een zak met grind vast?
@wimpster: Wat ben je dan een sneue vent. Jos is een voortreffelijk coureur geweest die een altijd o onderschat talent heeft. En wat doet de eerste reaguurder? Beginnen over grind.
@Robbert89: Nouja, als wij het er nu toch over hebben Jos was ook niet echt een rustige jongen..
@Robbert89: hé wat leuk, de voorzitter van de Jos Verstappen fanclub is er ook. Ik denk dat het juist is dat Jos vooral vanwege de grindbak incidenten herinnerd zal worden. In het begin had Jos veel bravoure en niet al te veel inzicht wat vaak veel spektakel opleverde wat inderdaad vaak in de grindbak eindigde. Is dat erg? Nee, want het was een genot om maar te kijken.
@Robbert89:
humor mijnheer Sonneberrug, humor.
Geintje moet kunnen toch ?
@Robbert89: ja maar is het nou grind of grint? Ik ben er nog steeds niet uit.
@midasracer: Mag allebei toch?
@wimpster: hahaha ik moest huilen van het lachen.
Dus je rijdt je vriendin aan, die doet aangifte, je zit 2 weken vast en vervolgens wordt de aanklacht ingetrokken, en…. KASSA. Lekker 40.000 euro binnenharken.

Ik ga meer snel even mijn vriendin voor de auto zetten…
@Hubert: En iedereen maar zeiken dat het NL rechtssysteem niet werkt :)
@Hubert: tja als je leven niet meer dan 40K waard is wel, maar valse aangifte en 2 weken vast helpt wel je leven naar de klote.
@Hubert: Volgens mij was dat omdat zijn ex-vrouw aangifte had gedaan van mishandeling, wat achteraf niet waar bleek te zijn. Heeft voor zover ik weet niets met deze kwestie te maken. Feit is wel dat Jos een puinhoop van zijn leven heeft gemaakt. Vrouwen zijn ook lastige wezens, je kunt ze het beste zoveel mogelijk negeren. Zeker als je zoals Jos niet al te communicatief bent ingesteld.
If you love me, hurt me! :-))
ik zou gewoon met de rs6 gaan
first kiss, first love. En een coureur kust met zijn bumper
Love hurts! Ik ga voor de botsauto. Met rubberuh stootband.
@bjeurn1977: haha charmant! En max in zn kart als bruidsjongen die erachter rijdt..

“The see me rolin, they hating..”
Met de Fyra.
Een Citroën SM
Als je met Jos gaat stappen mag je verwachten dat hij af en toe buiten de lijnen rijdt
Ik dacht dat deze site over autonieuws ging. Als ik dit soort artikelen lees waarin dan ook nog eens zijdelings (compleet overbodige) verwijzingen naar exvoetbalvrouwen staan, heb ik meer het idee dat ik op prive.nl ben beland.
Het zal wel autokomkommertijd zijn ofzo.
@hetvijfdewiel: Altijd moet er weer eens iemane zeiken.. overdrijf, het is maar 1 artikel van de 1000 en dan meteen al zeggen : prive.nl -,-“
@st3fan: Als er blijkbaar altijd wel iemand loopt te zeiken, denk je niet dat er dan misschien stiekem ergens toch wel een kern van waarheid in die berichten zit?
En even los daarvan, als het dan al over iets anders dan auto’s moet gaan, dan kan ik echt honderden interessantere dingen bedenken dan de trouwplannen van een geflopte excoureur/psychopaat.
@hetvijfdewiel: En je hebt tijdens het koppensnellen niet zoiets van ‘dat artikel sla ik dus maar even over’?
Kleine aanpassing:

En omdat trouwen veel energie en tijd kost vragen we bij deze onze bezoekers om passende suggesties voor het (t)rouwvervoer in de reacties achter te laten, scheelt jou weer wat uitzoekwerk.
Beetje een moderne James Hunt, can’t stop hitting (on) chicks!
Ik zou een Range Rover doen. Je weet nooit wat je onderweg tegenkomnt
Nauw nauw, met de sociale controle zit het wel snor klaarblijkelijk in het lage landje
Jas Verstoppen
Leuk voor Jos. Gefeliciteerd maar vanaf hier.
Wat een labiel wijf zeg! Nou veel geluk samen hoor…
Mercedes Benz E63 AMG. Schijnt populair te zijn onder de openlijke geweldplegers…
@E34M5Touring:
Joske reed toch Audi?
Lijkt mij prima bij zijn ego passen….
Zat vrouwen die daar op een aparte manier van houden hoor (dominant mannetje), meer dan genoeg.
Als ie een BBQ houdt in een grindbak heeft hij ook direct zijn hele carriere samengevat :P
Ik las laatst dat Jos Verstappen in de F1 gereden heeft. Ik ken alleen beelden van een stilstaande gast in ’t grind en lees vaak over mishandelingen enzo. Heeft hij echt F1 gereden? Was hij goed?
@gearhead: Hij debuteerde bij Benneton. Dat zal je waarschijnlijk niks zeggen maar dat was indertijd een team waar Schumacher ook voor reed. Hij was zo hot dat hij tijdens een pitstop eens spontaan vlam vatte. Dat beeld heb je misschien wel eens langs zien komen.

In latere tijden is hij, vooral door het afwijzen van Willie Weber als manager, afgegleden naar mindere teams waar hij steeds vaker de auto’s niet op het zwart wist te houden.
Kon in zijn tijd heel goed karten, nog wel denk ik.
jos is een beetje de patrick kluivert van de autosport
@arashrsf:
Bij mijn weten is Jos nooit verdacht geweest van groepsverkrachting en heeft hij nooit iemand om het leven gebracht.
Help mij even als ik dat fout heb.
Humor: “je weet wel, die dag waarop je verplicht al je zonden jegens je vriendin(nen) en/of vrouw afkoopt met een bosje bloemen”
Hij kan in ieder geval een leuk trouwfeest geven voor 40 rooitjes

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).