Jouw Tesla kan pardoes uit elkaar vallen

Auteur: , 75 Reacties

Volgens noeste arbeiders kan je flink nat gaan als Tesla-klant.

dual-motor

Tesla claimt dan wel dat een Model 3 zich kan meten met een M3 qua rij-eigenschappen, maar helaas cut Tesla niet alleen op het circuit corners als de beste. Ook tijdens de productie worden er onder druk van de leiding hier en daar wat belangrijke stappen overgeslagen teneinde productiedoelen te halen. Althans, dat is de lezing van enkele werknemers, die een boekje opendoen over de gang van zaken bij het bedrijf tegenover CNBC.

Het is niet de eerste keer dat Tesla-werknemers klagen over de werkomstandigheden bij het bedrijf. Elon Musk himself ontkent meestal de meest ernstige aantijgingen zoals het ontbreken van toiletpapier. Maar ook de grote leider omschreef de strubbelingen om voldoende Model 3’s te maken aanvankelijk als ‘Production Hell‘. Musk gaf toe dat hij het potentieel van robots om de Model 3 in elkaar te schroeven overschat had, waardoor er uiteindelijk veel meer manuele arbeid bij moest komen kijken dan voorzien.

Zodoende werd productieplaats ‘GA4’ opgezet, ook wel omschreven als ‘de tent’. Het beoogde resultaat komt hiermee in de buurt, want onlangs bleek dat Tesla weer een productierecord had gezet. In het tweede kwartaal van 2019 verlieten 87.048 auto’s de band, waarvan 72.531 Model 3’s. Nog steeds overigens haalt Tesla met dat tempo de 400.000 units per jaar niet, laat staan de 500.000 stuks die Musk voor ogen had.

Toch lopen de arbeiders van tent GA4 kennelijk al op hun tandvlees. Omdat de tent niet afgesloten is van de buitenwereld, klagen werknemers over barre werkomstandigheden: joekelheet overdag, koud in de nacht. Daarnaast hadden ze ook last van de vervuilde lucht toen California geteisterd werd door bosbranden, lekkende tentdaken en een invasie van muizen. Maar goed, als Model 3 leaser lig je daar wellicht niet wakker van en vind je dat die hamburgervreters maar even wat ijzer moeten vreten en door moeten zetten. Doch ook voor jou kan de druk die er op de werknemers staat vervelende gevolgen hebben.

Werknemers claimen namelijk dat hen van hoger hand opgelegd wordt om plastic onderdelen met scheuren erin (die vooral optreden als het koud is tijdens productie) niet te vervangen, maar in plaats daarvan provisorisch af te tapen. Ze hebben CNBC ook foto’s laten zien om een en ander te staven. Andere schortcuts betreffen auto’s verder te laten op de productielijn met missende bouten en moeren, het overslaan van tests om te checken of een auto waterdicht is en de ‘factory mode’ (die de auto’s limiteert tot 10 mijl per uur) uitschakelen, om vlijmsnel naar het volgende station te rijden.

Zoals te doen gebruikelijk ontkent Tesla de problemen en claimt het een policy te hebben waarbij werknemers aangemoedigd worden verkeerde situaties op de werkvloer aan de kaak te stellen. Schuif jij deze hernieuwde aantijgingen aan het adres van Tesla opzij als het geweeklaag van wat lapzwansen, of ga je toch even kijken of alle bouten in jouw Model 3 wel een moer hebben?75 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
100 punten voor de Photoshopkwaliteiten van AB. 👍🏻
@drdre1: *MS Paint 😉
@sirprize: 😂 🤣 👍🏻
Dat maakt fansla’s toch niks uit, een paar lossen schroeven, daar zijn ze vertrouwd mee…
Er zal best wel een kern van waarheid achter zitten maar ik ga niet elke boutje nalopen. Als er wat vanaf valt of los gaat hangen dan zie ik het wel. Nog niet gebeurd maar mocht het gebeuren kijk ik gewoon even of ik het zelf kan fixen en zo niet even een afspraak inplannen. Is gewoon garantie en daar wordt dan ook niet moeilijk over gedaan.
Waar hard gewerkt wordt vallen spaanders, tot op zeker hoogte heb ik daar begrip voor.
De lage aanschafprijs is er ook naar dat niet alles perfect hoeft te zijn, het is geen Rolls Royce.
@evdw: “Waar hard gewerkt wordt vallen spaanders…” Daar denken de Japanners en/of Koreanen toch heel anders over.
@utregcity: Kan je nagaan want zelfs bij een Toyota of een Kia zijn er zaken die niet in orde zijn bij aflevering.
@evdw: halve ton neerkwakken en insinueren dat de aanschafprijs meevalt, ben ik nou zo’n grote armoedzaaier of wordt hier geluld als brugman waar zelfs IVA studenten van verkocht raken…
@gekketurbo: Een halve ton (vanafprijs) is absoluut gezien voor een auto een hoop geld natuurlijk maar je moet het wel afzetten tegen wat je er voor krijgt. En geweldig sturende auto met hypermoderne techniek die auto’s die meer dan 2x zo duur zijn achter zich laat. In dat perspectief is het volgens mij veel waar voor je geld.
Ga maar eens shoppen voor een brandstof auto met dezelfde specs, dan ben je veel meer kwijt.
@evdw: nou voordat je klaar bent met het opladen van die L-modus van de Model 3 ben je met een 5k (of zelfs een 2k) brandstof auto allang al aan de horizon verdwenen.
@sollie1984: en dat is dan ook wel het enige, ja…
@richh: waar heb je een auto nog meer voor nodig dan? In de basis is het een vervoersmiddel toch?
@sollie1984: volle accu in een Tesla €16. Volle tank ik je Golfje rond de €70-€80. En elke dag 300-500km rijden doen de meeste mensen niet. Nee, na 1,5 jaar Tesla rijden voor mij niets anders meer.
@evdw: “Is gewoon garantie en daar wordt dan ook niet moeilijk over gedaan.” 2 dingen daarover. 1. voorbeeldje van iemand die voorruit had die dr wat scheef ongeplaatst was, scheurde maar wel gewoon zelf nieuw voorruitje kon aftikken.. 2. wachttijd onderdelen is bi-zar. Is t een onderdeel wat een must is voor de veiligheid oid kan je gerust 3 maanden zonder auto zitten. Zo heeft iemand even 2 maanden moeten wachten op een simpele wielbout (!). Dat is toch echt een heikel punt, 3 maanden dag zeggen tegen je vaak (enige) vervoer. Al helemaal als je een crash(je) hebt, wat vaak natuurlijk een bergje onderdelen vereist….
@dakarbemo: De organisatie en wachttijden rondom de aftersales zijn idd vreselijk slecht, ben ik helemaal met je eens. Aan de andere kant zie je ook dat mensen voor de meest belachelijke dingen bij Tesla aan de lijn hangen of langs gaan.
Je wielbout als voorbeeld, daar ga je toch geen 2 maanden op zitten wachten?! Ten eerste kan je met 4 ipv 5 wielbouten ook gewoon rijden en ten tweede heeft elke doorsnee bandenboer zo’n wielbout gewoon op de plank liggen.
@evdw: Niet iedereen is zo bekend met toleranties op dingen als wielbouten, 9 van de 10 doodnormale mensen zullen ondanks t onderbuikgevoel toch echt de auto willen zoals “ie ontworpen is”. Ik zou ook ff langs zo’n handeltje gaan maar ik snap ook weer dat niet iedereen dat aandurft omdat Tesla en garantie… ze kunnen nogal een lage tolerantie aanhouden wat betreft wie aan de auto mag komen, kijk alleen al na de chaos dat heet Tesla Certified schadeherstellers. Kans lijkt me ook niet uitgesloten dat als Elon z’n thee die dag niet bevalt dat ze gewoon zeggen wij gaan dr geen service meer aan verrichten want dr heeft iemand die niet certified is aan gezeten, of ze knallen gewoon je internetverbinding eraf, heb je een “paperweight” in de oprit staan. Tis hypothetisch voor een wielbout, maar t geeft wel t sfeertje weer tussen consument en fabrikant op dit vlak waardoor de consument voor dit soort lullig dingen toch Tesla aan gaat kijken.
@dakarbemo: Als je zelf enorm A-technisch bent en compleet gepamperd en ontzorgd wil worden door je automerk dan kan je inderdaad op dit moment maar beter geen Tesla bestellen.
@evdw: Als je wel technisch bent, hersenen hebt en wil dat je automerk een beetje om klanten geeft kan je beter geen Tesla bestellen
@evdw: sorry maar als ik 45-60k betaal voor een auto en bij aflevering ontbreken er wielbouten dan kunnen ze hem lekker houden hoor. Dat kan toch gewoon niet. Zelfs bij Alfa of Fiat komt dat niet voor…. dan verlies je ze pas na 10km…
@rutgerg: en krijg je al je geld terug! Welke dealer doet dat nou? Toch wordt er maar minimaal gebruik gemaakt van royale de “niet goed, geld terug” regeling van Tesla. Waarom denk je? Zeg niet subsidies want vele 308 (14%) en Outlander rijders hadden daar zeker gebruik van gemaakt.
@flutterby: voorop gesteld dat een auto bij de meeste fabrikanten dan de fabriek niet eens verlaat en de dealer nooit zo zal bereiken. Maar een ‘normale’ dealer pakt dan twee wielbouten uit het schap en draait ze erin. Ze zullen je zeker niet zo op pad sturen.
@rutgerg: Er staat nergens dat auto’s incompleet afgeleverd worden.
Wel worden de auto’s niet hersteld op de assemblege lijn. En da’s maar normaal ook, dat doet iedere producent, van Kia to Rolls Royce. Of dachten jullie dat de assemblage lijn van enkele 100 wagens wordt stilgelegd om een scheurtje op te lossen of als er een onderaannemer niet optijd heeft kunnen aanleveren? Al zo’n gevallen worden op de parking gerepareerd, bij iedereen. Anders kan een vast productie schema nooit aangehouden worden.
@evdw: dus….. Je vind het normaal dat als er iets mis is met een wielbout dat je maar op 4 bouten verder moet??? Ge hebt ze ni allemaal op n rij precies. Helemaal een echte fanboy! Iets wat krom is toch nog recht lullen! Knetter gek! K ben (via via) iemand die een Tesla M.S. gehad heeft, 4 maanden gehad, waarvan ie 2 weken gereden heeft zoals ie moest, en voor de rest bij de dealer was. Zelfs daar wisten ze ni wat ze met t ding moesten doen. Tesla maakt goed rijdende auto’s, maar hun kwaliteit is grotere bagger dan een Laguna uit 2003
@saxoke: Waar zeg ik dat ik het normaal vind dat je met 4 bouten verder moet? Waar zeg ik dat de auto’s van Tesla prima in orde zijn? Helemaal nergens dus je opmerking raakt kant noch wal. Eerst even goed lezen.
@dakarbemo: Wow als je twee maanden gaat zitten wachten op een wielbout, dan ben je gewoon naïef.
Je hebt wel een punt, wachttijden zijn idd bizar in enkele gevallen.
@evdw: nou. het is niet goedkoop zo’n Tesla. dan koop ik toch liever een auto waar wel alle moeren erop zitten. En dat kan makkelijk voor €60,000. Zat en dan bedoel ik zat op de markt voor €60,000. en dan krijg ik alle moeren een dan zijn alle plastic onderdelen gewoon in orde. niks geen tape.
@pietjes: tuurlijk man… dit is iets wat krom is proberen recht te lullen. Voor 60k heb je ook een mooi uitgeruste BMW 330i. Natuurlijk issie langzamer maar who cares..
@rutgerg: Ik probeer helemaal niets recht te lullen, ben alleen een beetje advocaat van de duivel.
Het enige wat ik stel is dat je niet zomaar kan zeggen dat wanneer je 60K betaalt voor een Tesla dat alles dan helemaal tiptop in orde moet zijn. Wie bepaalt dat dat zo is, wat is je referentie kader?
Een willekeurige brandstof auto? Dat is appels met peren vergelijken.
De Tesla model 3 heeft op dit moment geen concurrentie als je een EV zoekt dus wie bepaalt of 60k teveel of te weinig is?
@evdw: het gaat niet om brandstof of elektro auto. Een product dat je koopt moet gewoon voldoen aan waar je voor betaald. Natuurlijk mag er is iets fout gaan. Daar is inderdaad de garantie voor. Maar dit zijn praktijken die je verwacht bij een Chinese auto voor 3500 yuan. Niet bij een ‘premium’ auto van 60k. Maakt niet uit waardoor hij aangedreven wordt als je het mij vraagt.
@evdw: daarbij komt dat ik een 330i vergelijken met een model 3 niet echt appels en peren vind…. het zijn allebei premium D segment auto’s en hun doel is mensen van A naar B vervoeren.
@rutgerg: Als je puur alleen daar naar kijkt heb je natuurlijk gelijk maar de techniek, materialen, etc die erin zit is compleet anders. Wie bepaalt dat dit dan ook ongeveer dezelfde prijs als van een brandstof middenklasser zou moeten zijn?
@evdw: oke dan issie duurder dat is mijn punt niet. Dan vergelijken we hem met een Toyota Aygo, maar die worden ook echt niet incompleet of defect aan de klant afgeleverd zo van hier doe het er maar mee.
@rutgerg: Ik ben het met je eens dat een afgeleverde auto in de basis in orde moet zijn maar dat heeft dan dus niets met de prijs te maken en zo wordt het wel vaak gebracht. Zo van, nou ik heb 60k uitgegeven en dan nog zit er een paneel los.
Of een nieuwe auto nu 10k of 400k kost, hij moet gewoon netjes, compleet en juist werkend afgeleverd worden.
@evdw: en dat lukt blijkbaar bij Tesla niet. Dus is het product NIET in orde.
@saxoke: Klopt maar ik zeg ook NERGENS dat het Tesla product altijd prima in orde is bij aflevering.
@evdw: kijk ik snap je punt. En ik snap ook dat er early adaptors en fans zijn die dit pikken. Maar met de model 3 wil Tesla de massa bereiken en die pikken dit niet. Voor de massa is de Tesla een auto een voertuig en verder niet specialer dan een BMW/Audi noem maar op. En die massa kan zijn geld maar 1 keer uitgeven en het maakt ze niet echt uit of dat aan een brandstof aangedreven auto is of niet.
@rutgerg: Ik denk wel dat dit uitmaakt voor de massa. Zeker zolang er financiële voordelen aan zo’n auto zitten en hij gewoon gaaf is om te rijden. (4% bijtelling, geen bpm, geen wegenbelasting, lage brandstofkosten, etc)
@rutgerg: Op de Nederlandse wegen heb je sowieso niks aan n racewagen. je hebt hier sneller een boete dan dat een Tesla roadster op 100 km/h zit.
Het haat gehalte naar de Model 3 (zullen we het trouwens gewoon voluit noemen, MODEL 3? Bij een M3 ga ik denken aan een BMW- en die geeft mij qua geluid wel een harde plasser) is vrij hoog de laatste tijd. Men kan er alleen maar over gallen wat voor een ruk kwaliteit dat Amerikaans stuk ijzer is. Ik heb er nu in een aantal gezeten, en ergens begrijp ik die haat reacties wel. Als jij met je A6 3.0 TDI of TFSI bij het stoplicht staat, en die Model 3 je het snot voor je ogen rijdt (waar jij dit normaliter altijd deed), dan zou ik er ook op gaan haten.

Prachtige techniek waar je in de praktijk bijna 500KM mee kan rijden. Gewoon gaaf.

Maar nu is er een los rubbertje, en de maatschappij staat gelijk stil. Dus we gaan het niet over het THP fiasco hebben van PSA? Of de ketting problemen bij VW? De remschijven van een RS3 die zorgen voor trillingen tijden het remmen? Of de Audi E-tron die een recall heeft omdat hij spontaan in de fik kan vliegen? Nee.

We gaan het over het rubbertje hebben, wat los kan gaan raken. Ik vind het allemaal bijzonder.
@screamgt: Inderdaad Tesla bashing is nogal Popie Jopie op autoblog. Jammer
@rogers: men geeft de wereld daar in de USA ook nogal wat munitie dankzij de manier van opereren…. Hoge bomen vangen veel wind ;)
@screamgt: de genoemde onderwerpen zijn hier tot in den treure besproken. Net als de olie problemen bij Audi, de vloermatten bij Toyota en het dieselschandaal bij VW. Dat is ook al een paar jaar geleden maar sommigen hebben het er nog dagelijks over. Allemaal onacceptabel prutswerk van de fabrikanten.
En dat geldt ook voor Telsa, we gaan Tesla heus niet milder behandelen omdat ze zo vooruitstrevend zijn, zo’n inspirerende leider hebben, we gaan ze niet milder behandelen omdat ze Amerikaans zijn en dat volk toch geen gevoel bij het concept kwaliteit heeft. Nee Tesla wordt net zo keihard afgestraft als alle andere merken. Dus als Tesla een paar bouten vergeet, dan is dat een loopje nemen met de veiligheid van haar klanten en dat vinden we gewoon onacceptabel!
@mashell: Wie is we? Spreek voor jezelf.
@karaya: hoewel iedereen gelijk behandelen helemaal volgens de grondwet is en we allemaal daaraan gebonden zijn en je daarom daarover dus in de wij vorm mag spreken, honoreer ik graag je verzoek: wij is iedereen behalve een handjevol diehard tesla fanboys.
@karaya: Ik maak deel uit van die ”we”.
@screamgt: Ik koop geen auto voor een stoplichtsprint iig. Leuk voor een enkel keertje als je vooraan staat.

Als je zo redeneert kan ik ook simpel zeggen: al die tesla rijders doen alsof ze goed bezig zijn voor het milieu maar rechten op de werkvloer boeien ze niet. Is bij audi vw en weet ik veel welke merken je noemde, beter.

On; blijft een apart verhaal. Hoop niet dat ze de verkeerde moeren/bouten/schroeven zijn vergeten. Paar ongelukken met dodelijke afloop en nog maar eens zien hoe Elon er dan over denkt of dat Tesla dan nog bestaansrecht heeft.


@unknown234: Tesla zal niet snel een recall uit zichzelf uitroepen ook als daar wel de noodzaak tot is want een beetje recall en Tesla is echt de lul. Er was bijv een slechte batch metalen draagarmen die afbraken, maar nee hoor geen recall, zit je dan op de freeway….
@screamgt:
Een model3 is van een volstrekt andere klasse dan een Audi A6. Maar goed, als je dat moet gaan uitleggen, dan kun je die energie beter besparen.
En die 500 km, in your dreams. Ja, zeilend op 2 meter afstand van een vrachtwagen op de rechterbaan aan 85 km/uur, de natuurlijke biotoop van de tesla.
@kempenaer: 500 km is goed te doen als je wilt zonder andere in gevaar te brengen, maar met 130-150 kom ik uit op 400 km.
@screamgt: adem in, adem uit.
@screamgt: Krijg je een harde plasser van geluid wat bij de BMW M3 uit de speakers pompt, ja?

Op mijn werk zit er trouwens ook zo één die met zijn 535d bij elke Tesla die tegen komt tussensprintjes wilt houden en dan trots verteld dat die sneller is.
@flutterby: een 535D die bij tussensprintjes sneller is dan een Tesla? Knap! Als je een beetje Youtubed zie je genoeg tussensprints met bijvoorbeeld een BMW M5/M6 of Audi S3 waarbij de Tesla tot boven de 210 nog voor blijft.
@screamgt: ach, hij vind het belangrijk. Mij gaat het alleen maar om die glimlach op mijn gezicht als ik voluit accelereer. Daar heb ik geen ander voor nodig om te weten dat het bloed snel gaat.
@screamgt: Denk je dat Tesla ooit een “ketting” probleem te boven komt als ze zelfs geen 20 wielbouten/moeren aankunnen. Terloops die kettingproblemen liggen al 10 jaar achter ons en ondertussen zijn er al andere onhebbelijkheden voor in de plaats gekomen. ( na 45 jaar bij VW-Audi heb ik al het één en het ander gezien, maar dat is overal zo (neem het van mij aan))
@screamgt: maar iets dat kapot gaat of een productiefout is vind ik toch wat anders dan willens en wetens auto’s de fabriek uit te sturen die defect of incompleet zijn…
@screamgt: Om even op alle hap hap reacties te reageren:

Dit is dus wat ik bedoel, maar VW heeft dit en Audi dat! Audi en VW maken ruim 60 jaar auto’s, Tesla 12. Neemt niet weg dat er productiefouten gemaakt mogen worden. Maar wauw, dit zijn claims van ‘werknemers’. Zijn hier praktijkvoorbeelden van? Zijn er auto’s die door de regen zijn uitgevallen, want niet waterdicht? Ik heb vernomen dat er soms bij het dak een rubber niet goed aansluit, dit zorgt er voor dat er bij hevige regenval een druppels door kunnen sijpelen. Die wordt vervangen, onder garantie.

Tot er geen harde bewijzen zijn dat er daadwerkelijk klanten in gevaar worden gebracht door dit soort, tot nu toe, onbewezen claims. Zie ik het als een bash verhaal wat onnodig onder een vergrootglas wordt gelegd.

Ergens ook wel begrijpelijk. Wat @mashell zegt; ben je zo vooruitstreven, innoverend en ontzettend hard bezig om world domination te gaan bereiken- dan moet er wel wat te zeiken zijn.

Oh! Geen tesla eigenaar hier- gewoon een 1.6 benzine motor met 120pk.
@screamgt: een los geraakt rubbertje kan grote consequenties hebben …
@screamgt: over kettingen en THP dingen is ook t nodige geschreven. Maar daarom mag het over Tesla niet? K heb een Model S gereden, qua techniek is ie schitterend om te rijden, qua afwerking staat ie op een heel laag puntje (de model3 ook). Qua interieur beleving zijn een Audi, Mercedes en zelfs een BMW mijlen ver vooruit op Tesla. Alleen al daarom vond ik de toen 150.000euro kostende Model S gewoon 100.000euro te duur. Toen ik de model S reed verkondigde de dealer me zelfs dat t een product was met een zeer hoge storing gevoeligheid.
@saxoke: Ik heb nergens geschreven dat er geen commentaar of kritiek geuit mag worden op Tesla. Dit wordt mij steeds verweten, wat niet waar is.

Begrijpend lezen doet leren dat ieder nieuwtje w.b.t. een eventueel productiefout direct in de media wordt verkondigd. En dat is de naar schattig 30% van die claims niet eens gegrond.
@screamgt: Begrijpend lezen houdt ook in dat het niet alleen om een rubbertje zou gaan. Je weet het allemaal wel te minimaliseren. Alsof mensen niet zouden bashen op een ander merk, dan heb je het eea gemist en daarmee subjectief.
Nog ruim 1,5 uur te gaan op de NYSE en het aandeel TSLA staat inmiddels op -/-0,75%. De bitcoin en het Britse Pond zijn langzaam aan het imploderen. Dit soort berichten dragen niets positiefs bij.
Als Tesla medewerkers tijd hebben om foto’s te nemen tijdens het productieproces, dan werken ze niet hard genoeg… ;-)
Leuk zulk personeel…

Haal je het toiletpapier weg zodat ze niet om de haverklap gaan zitten schijten…

Gaan ze over van alles zitten te zeiken.
@moveyourmind: ja daarom worden er auto’s zonder wielbouten geleverd. Die zitten bij werknemers in hun hol zodat ze niet hoeven te kakken 😂
Ben benieuwd wie er eerst beloond worden als Tesla winst gaat maken, de werknemers of toch….de aandeelhouders?
Muggenzifterij !
Toen ik bij Tesla werkte werd alles gewoon met computer gestuurde momentsleutels gedaan. Ook was er een uitbundige controle aan het einde.

Als een moer of bout niet of niet goed is vastgedraaid krijg je daar gewoon een foutcode van en kan de auto niet worden goedgekeurd. Zelfde geldt bij het overslaan van stations. Dan werd de auto gewoon terug gestuurd bij het eindstation.

Nu weet ik natuurlijk niet hoe het er in Californië bij de Model 3 aan toe gaat. En ik zeg ook niet dat Tesla heilig is, ik heb zelf zo ook mijn verhalen.
https://pbs.twimg.com/media/D_jc8KbUIAAVk1N.png
@tierelier: Fantastisch, van 0 naar 100 in 4 seconden met losse schroeven en een hele reeks vlam vattende lithium batterijen.
@tierelier: Dat zal wel meevallen, dat ziet er uit als een 12 volt kabeltje.
@tierelier: Dit bedoel ik dus :’)

Waar is het eind product? Dit kan elke idioot gedaan hebben bij een Model 3 tijdens assemblage. Dit is het bewijs? Een foto van een paar kabels en een bout zonder schroef?
@screamgt: Foto komt ook gewoon van het artikel he :’)
@tierelier: Dit is echt zo’n bullshit foto. De voorste rode kabel maakt al slecht contact, kan geen vermogen doorheen (betekent dat het sowieso amper zou werken), de rode kabel in achtergrond en de stekker hangen nog helemaal los. Dit is gewoon nog tijdens de assemblage. Geen idee waarvoor dit deel dient, maar dit gaat nooit functioneren.

Tesla is echt niet perfect en de productie loopt nu wel erg hard. Heb gister nog met bekende langs zijn Model 3 gelopen, de bekende naadjesafwerking gezien die het niet haalt bij dat van bestaande fabrikanten.
Maar dit soort foto’s geloof ik dan weer helemaal niks van.
Kim-Jong-Musk
Ik was er niet bij, en rij geen Tesla. Kortom ik kan er niet over oordelen. Maar in het land van claims bewust een niet correct gemonteerde en gecontroleerde auto verkopen? Dat is echt lef hebben. Ik zie de monster rechtzaak al komen…. Een jury uit Texas graag……

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).