Kan de BMW X4 met AC Schnitzer delen wél door de beugel?

Auteur: , 20 Reacties

Ieder zo zijn ding.

Van alle modellen die BMW momenteel in zijn gamma heeft, behoren de SUV-coupe’s toch wel tot de lelijkere zijde van het spectrum. Hoewel over smaak natuurlijk niet valt te twisten, moet je een vrij specifiek gevoel voor stijl hebben om de X4 en X6 in hun volledigheid te waarderen. Wordt dit eenvoudiger, wanneer ze bijvoorbeeld met stukken van AC Schnitzer zijn uitgerust?

Wellicht, maar de kans dat klanten van BMW-verdeler Abu Dhabi Motors waarschijnlijk gewoon een dikke Bimmer willen kopen, is aanzienlijk groter. En dan vinden ze in deze X4 M40i een prima optie. De M-versie van de X4 is gehuld in een fraaie kleur: Flamenco Red om precies te zijn.

The BMW X4 M40i in stunning Flamenco Red and Black interior fitted with AC Schnitzer kit – front lip, roof spoiler and…

Geplaatst door BMW Abu Dhabi Motors op Donderdag 12 september 2019

De BMW X4 mag dan voorzien zijn van AC Schnitzer onderdelen, hij blijft nog vrij subtiel, in tegenstelling tot sommige andere creaties van het merk. Het pakket dat op de auto is geplakt, voegt enkel een bumperlipje toe aan de voorzijde, een kleine spoiler op het dak en een meer opvallend exemplaar achterop de kofferklep. Daarnaast heeft hij koolstofvezel spiegels van M Performance. Binnenin vinden we zwart leer in combinatie met rode stiksels.

Daar we hier te maken hebben met de M40i, betekent het dat de auto wordt aangedreven door een 360 pk sterke zes-in-lijnmotor. Het drieliter turboblok is tevens goed voor 500 Nm, waarmee hij in minder dan 5 seconden naar de 100 km/u kan razen. Overigens valt de M40i nog wel onder het volwaardige M-model, die ruim 500 pk tot zijn beschikking heeft.20 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik vind dit soort wagens sowieso bij voorbaat niet sportief..het zijn een soort net niet terreinwagens, waar men dan een sterke motor in propt, en wat dan rechtuit behoorlijk te keer gaat maar zodra er een bocht aan komt, begint de hele lading te deinen als een gek.

Beetje als de Paralympics: “Even when you win, you’re still retarded”.
@ghost:
Dus iemand die geen benen meer heeft door bijvoorbeeld een verschrikkelijk ongeluk is volgens jou achterlijk? Letterlijke vertaling van retarded…

Volgens mij is er hier maar 1 iemand niet goed bij zijn hoofd. En dat ben jij.
@generaalalfa: interpretatie metafoor.
@ghost: Al eens gereden met een X6M op een circuit? Praten we dan verder…je zult verbaasd zijn hoe sportief dat bakbeest over het circuit boendert. Ondanks dat je het gewicht voelt heeft BMW dat heel goed gedaan.
@skinny058: inderdaad. Ik rijd de nieuwe X3, dat ding gaat akelig hard door de bocht als het moet….
@ghost: special Olympics dus 😅
Voor een SUV vind ik hem niet mis. Zo van voren tot aan de C-Stijl. Daarachter blijven deze modellen wel geraakt te zijn door een bulldozer die zijn schop omlaag deed…
Deze kleur en wielen op een 3-serie, dan heb je best een mooie auto…..
Die voorbumper, wat een bende.
Ja we hebben hier nog wat ruimte over, doe nog maar wat gaten en gleuven.
@harrie: Inderdaad. Niets zo leuk als een mooie gleuf, maar hier past het net niet.
@harrie: kijk de achterkant van een volkswagen t-roc eens. Zowel links als rechtsonder 2 vlakken plastic waar je van denkt, hoezo. Moeten dit van veraf op uitlaten lijken ofzo?
Even een koelkastje vervoeren in mijn hele hoge zware BMW. Oh wacht..
@grasvreter: Daarom heb je een X5 of X3😉 Voor ieder wat wils.
@skinny058: het is meer van, de x4 kan nooit beter zijn dan de x5, omdat het de ruimte achterin mist. Het is gewoonweg een minder praktische uitvoering. Waarom bestaat het dan?
@grasvreter: het bestaat om dezelfde reden als de X6 en de CLA. Er schijnen mensen te zijn die het mooi vinden, al ken ik ze niet.
@grasvreter: Waarom zou je daar de auto van je vrouw voor gebruiken?
Nee.
Is er btr van geworden
Carrosseriekleur en wielen helemaal goed, binnenkant te saai uitgevoerd. Schnitzer delen voegen niet echt wat toe.
“Hoewel over smaak natuurlijk niet valt te twisten, moet je een vrij specifiek gevoel voor stijl hebben om de X4 en X6 in hun volledigheid te waarderen.”

Of je hecht er waarde aan een fuck you statement te maken. Heeft niet altijd met stijl te maken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).