Kleur je dag met deze appelgroene Wraith

Auteur: , 15 Reacties

Het worden de kleuren van 2020, let maar op. Loop voor op de mode met deze Rollers.

De Rolls-Royce Wraith is voor voor de Britten een zeer belangrijke auto. Niet alleen omdat de auto zorgt voor aanzienlijk hogere verkoopcijfers, maar ook vanwege het jeugdige elan dat de auto aantrekt.

Nu kunnen we heel cliché gaan praten over Youtube sterren, voetballers, rappers of Instagram-helden (of een combinatie van daarvan). Het is nu eenmaal een feit dat het wel degelijk uitmaakt voor Rolls-Royce. Leuk dat het oude geld erin rondrijdt, maar als die zijn uitgestorven wil je wél een nieuwe krantenschare klaar hebben staan. Voorheen liet de gemiddelde leeftijd zich uitdrukken in drie cijfers, dat is tegenwoordig gelukkig niet meer het geval.

Om het jongere publiek zich thuis te laten voelen, biedt Rolls-Royce de ‘Black Badge‘-uitvoeringen aan. Heel kort door de bocht is het een ‘zwart optiepakket’ of ‘Shadowline’ pakketje. Maar het is iets meer dan dat, uiteraard. De meeste chromen onderdelen worden vervangen voor zwartgelakte afwerking. In opdracht van een Russchische dealer gaat Rolls-Royce een stapje verder met de Black & Bright Collection.

Rolls-Royce Wraith Black Badge Bright & Black '19

Deze is gebaseerd op de Black Badge. Er zijn drie varianten. Allemaal hebben ze een Diamond Black motorkap, dak en achterklep. Voor de carrosserieën is er keuze uit drie lekker opvallende kleuren: Brennen Green, Orange Metallic en Twilight Purple. Met name die groene springt er in positieve zin uit. Opvallend en fris, zonder fout te zijn.

Rolls-Royce Wraith Black Badge Bright & Black '19

In het interieur schittert de jeugdigheid je tegemoet, met dank aan het zwarte leder en de koolstofvezel panelen en afwerking. Dat is toch wat anders dan beige bekleding met wortelnoten houtinleg. Uiteraard krijg je een bijzonder logo en diverse badges. In technisch opzicht verandert er niet zoveel, maar met een 640 pk sterke V12 van 6.6 liter is er weinig reden tot klagen.

Rolls-Royce Wraith Black Badge Bright & Black '1915 reacties

Meh, die paarse dan maar.
100% groen
Goed dat RR ook voor de groenen onder ons iets heeft bedacht.
Die paarse is stiekem wel heel lekker.
Phoe, die paarse is echt heel erg gaaf! #makepurplegreatagain
@arnoldh: U was ook wel blij met die nieuwe M8 Gran Coupé dan? 😉
Wat is die Bentley een paar artikelen lager dan ineens een mooie statige auto in vergelijking met dit zeg. RR is zo geen smaakvol design meer.
Vind groen nu ook mooi dus doe me die groene maar aub
Zwart is mischien saai en veilig, maar ik moet toch vaak een beetje kwijl wegvegen als ik de Wraith van mn bijna buurman zie
@mopar70: komt nu allemaal wel heel dichtbij zo…
@vroaaaaaaaaaar: mn bijna buurman haha
Een fris kleurtje kan nog maar met zwarte motorkap enzo ik weet het niet. Helemaal met die idiote kerstversiering binnenin. Dat lijkt mij echt iets waar je nooit wat aan hebt.
In het Zwart op foto nr 11 en 12. Zij met lange haren.
Groen of paars bitte
Doe mij maar die Bentley van gisteren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).