Koop dit pand van 1,5 miljoen en sleutel voortaan thuis!

Auteur: , 43 Reacties

#Fundablog.

Zelden komen we een huis tegen dat zo geschikt is voor de welvarende autoliefhebber. Maar zelfs voor wat betreft het soort huizen dat in die categorie thuishoort spant deze misschien wel de kroon. Deze woonboerderij in Nederhemert heeft namelijk niet alleen heel veel grond, maar ook héél veel ruimte om aan je eigen auto’s te sleutelen.

De foto’s zijn dan ook een onvermijdelijke weggever; hierop is te zien dat de huidige eigenaar een aardige smaak heeft opgebouwd voor Germanische rijtuigen. Naast de modernere Mercedes G-Klasse zien we bijvoorbeeld een schitterende 280 SL Pagode, een 560 SEL en wat lijkt op een W108. Een van de tipgevers wees ons er overigens op dat de huidige eigenaar naar het schijnt iets doet met Mercedessen. Geen verrassing dus dat hij voortreffelijke keuzes heeft gemaakt!

Het huis zelf ligt op een behoorlijk perceel van maar liefst 11.160 m² en daarbij krijg je nog de optie op een extra bouwblok van 3.000 m². In totaal beschikt de uit 1913 stammende woonboerderij over 5 kamers, 2 badkamers en leef je op 339 m². De bijbehorende garage huist maximaal 9 auto’s, waaraan gemakkelijk gesleuteld worden gezien de garage zich onder hetzelfde dak bevindt als de verschillende werkplaatsen en hobbyruimtes. Bij mooi weer parkeer je ze gezellig op de grote oprit.

Het huis staat te koop voor 1.549.000 euro.

Met dank aan iedereen voor de tips!43 reacties

Sleutelen aan huis? Daar heb je geen tijd voor ivm sleutelen aan het huis.
Eindelijk eens een huis met voldoende plek voor een knutselhoek en de verzameling rotzooi die daarbij komt kijken. Wat mij betreft ideaal voor een verzamelaar. Nu nog ergens anderhalf miljoen winnen…
Prachtig huis met veel grond er omheen. Wat wil je nog meer?

Alle ruimte om te doen wat je wilt.
@viezefreddyw: Omringt zijn door eigenwijze friezen en het friese land.
@lekbak: die 300km verderop wonen?
@laurens86: Die wonen daar dus inderdaad niet, maar meneer Lekbak zou zich die situatie wensen. Althans, dat is wat mijn walnootbrein er uit opmaakt.
@lekbak: Zowel in Nederhemert als in Friesland is het gras, koeien en water. In Friesland wonen stugge, eigenwijze mensen. In Nederhemert woont biblebelt-volk. Ik zie weinig verschil.
@berlinetta: Hoeft ook niet, zolang ik het maar zie…
@lekbak: Daar heb je gelijk in.
Maarre om op die bakstenen te moeten sleutelen is waardeloos.
Doet overal pijn aan je lijf, een betonnen vloer sleutelt veel prettiger.
@desjonnies: vergeet niet dat de krik altijd in die naaldjes blijft staan
@strammermax: of als he iets laat vallen dat je een half uur kan zoeken
@desjonnies: Als je anderhalf miljoen hebt liggen voor een huis kun je vast wel een comfortabel matje aanschaffen, niet?
@ikschrijfookoverautos:
Voor anderhalf miljoen wil ik een betonnen vloer met vloerverwarming ; )
Da’s pas lekker sleutelen !
@ikschrijfookoverautos: als je 1,5 miljoen hebt liggen, kan je ook je auto’s naar de garage brengen
@eefie: als je graag aan je eigen auto’s sleutelt is dit een prima kansje, lijkt me ideaal als je er tijd voor hebt. Lekker aan je eigen wagens knutselen in het weekend, lijkt mij prima!
@eefie: jij snapt het niet.
@desjonnies: Een paar hardboard platen met daar overheen een restpartij vinyl werkt heerlijk. En het kost geen drol.
Sleutelen aan auto’s doen anderen maar. Ga dat niet zelf doen.
@stephane8200: Je weet niet wat je mist, als de auto niet perse die dag af moet is het erg ontspannen. Ik geniet van het werken van mijn auto’s. Plus ik hoef me niet meer groen en geel te ergeren aan dealers / specialisten / garagisten die slecht of half werk leveren. Alleen als er haast bij is is werken aan je eigen auto’s niet zo relaxed.
@sketcher: ik weet precies wat ik mis. Heb al 20 jaar een garage aan huis en heb in het verleden aan mijn circuitauto’s gesleuteld. Gebrek aan kennis, ervaring, materiaal en gereedschap hebben mij ertoe doen besluiten het niet meer te doen. Garage waar ik ook al 15 jaar kom zijn betrouwbaar en deskundig dus die mogen het lekker doen.

Nog los van gebrek aan tijd die ik er voor heb.
@stephane8200: Het vergaren van de benodigde kennis en het verzamelen vanhet gereedschap is juist een van de leukste dingen aan het zelf sleutelen. Als het uiteindelijk weer goed komt ben je een rijk man!
@lekbak: ik heb daar geen tijd voor of zin in. Ik sport 4-5 dagen per week naast werk en gezin, en heb geen zin/tijd om aan auto’s te sleutelen. Haal ik totaal geen voldoening uit.
@stephane8200: dat is je goed recht, maar er zijn ongetwijfeld mensen waarvoor dit hetzelfde effect heeft als sporten. Hoofd leeg en sleutelen maar!
@ikschrijfookoverautos: ook al zou ik niet sporten, ik doe geen dingen waar ik niet goed in ben. Zoals over auto’s schrijven of er aan sleutelen. Dat laat ik aan de experts over. Ieder zijn vak.
Lijkt me heerlijk die ruimte, maar Nederhemert… ik heb er niets mee.
Zolang je niet onder de auto hoeft te sleutelen is het handig …
@rikkert: Er staat een puike vierkolommer op de foto’s, dus dat lijkt me geen probleem.
@baardmijt: ja dat zie ik maar het dak (glas)is wat aan de lage kant of er moet een ferrari oid op de brug gezet worden
@rikkert: Daar heb je wel een goed punt inderdaad… Dank! Spaart me de moeite om te gaan kijken.
Dat is nog eens een fijn optrekje!
ik koop voor dat geld wel een prachtig huis in het Groningse en dan van het miljoen dat is overgebleven de auto’s die op mijn lijst staan
@barry355gtb: kan je die 355 kopen..goede keuze!
Als je al 8 jaar in Zwitserland woont is de eerste reactie: Scheize, dat is goedkoop! 1.5 mio heb je 130 vierkante meter voor, 20km buiten de stad!
@gregorius: Inderdaad! :D
@gregorius: is het zo duur daar, joh?
@gregorius: dat is dus eigenlijk wat wij Nederlanders hebben als we het prijskaartje van auto’s in Zwitserland zien?
@bakingmynextbenz: ja, dat klopt wel zo ongeveer. Alleen is het dan vraag en aanbod en niet belastingen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).