Lexani maakt briljant mobiel kantoor

Auteur: , 24 Reacties

Mag meteen naar Nederland komen, van ons.

Amerikanen doen veel dingen net even wat beter dan wij Europeanen. Denk aan caravans bijvoorbeeld. Zij hebben Airstreams, wij moeten het doen met een Kip-caravan. Campers? Amerikanen hebben omgebouwde vrachtwagens, wij flansen een lading polyester op een Peugeot Boxer. Hetzelfde geld voor de zogenaamde ‘mobile offices’. Handig voor als je veel kilometers moet afleggen, maar onderweg nog even moet werken.

In Europa vind je ze ook, meestal een Mercedes Vito met wieldoppen en een faxmachine. Uiteraard doen ze ook dit in het land van Uncle Sam net iets beter. Dit is het nieuwste prestigeobject va Lexani Motorcars. De interieur-specialisten weten zelfs van de meest basale terreinauto een limousine te bouwen. Vaak geldt dat hoe groter de auto, hoe meer ruimte Lexani heeft om leer, hout en elektronica te monteren.

Lexani G-77 SkyMaster '19

Ditmaal hebben ze maar liefst 10 meter aan ‘auto’ tot hun beschikking gehad. Het resultaat heet de Lexani G-77 Sky Master. De basis is een Ford F-Series, namelijk de F-550. Het is eigenlijk een privejet voor op de openbare weg, althans, qua interieur. Ondanks de loeisterke V8 in het vooronder is het prestatiepotentieel bescheiden.

Lexani G-77 SkyMaster '19

De Lexani G-77 Sky Master is erg prijzig: de Amerikanen willen er graag een miljoen dollar voor hebben. Dan krijg je een kleine vrachtwagen met 6 comfy chairs met uiteraard massagefunctie. Tevens kun je aan twee kanten jezelf vergapen aan enorme schermen met Apple TV-functie. Handig voor de prestatie bij de Autoblog-redactievergadering.24 reacties

Nee, dank je
Hou die maar lekker daaro
Ik weet niet hoor maar ik denk dat autoblog poep in ze oog heb want deze is kaolo lelijk als een modderfakker.
@e36thuglife: sorry?
@pors: volgens mij is zwart ze smaak niet?
1 miljoen…. Doe mij maar dan zo’n vito
@rolov: ik heb er 1 voor je wanneer kan ik het milhoen ontvangen?
@dirkiii: wat is dat voor soort kip, een milhoen?
@lekkerlinksrijden: die poepen mihoen…
@dirkiii: 1x mihoen. sambal bij?
Wel handig voor overleg met de secretaresse
Wel gaaf dat ie helemaal zwart is.
Laatste zin moet zijn:
Handig voor de PRESENTATIE bij de Autoblog blablabla

Niet prestatie
Denk dat je er wel goed wagenziek in kan worden zo met alles dicht.
Zie je het al voor je. Net een miljoen uitgeven en je kan niet eens fatsoenlijk poepen terwijl de rest aan de vergadertafel zit.
Misschien moet Lexani zich lekker op velgen blijven richten. Gemiste kans overigens dat ze hier niets mee hebben gedaan.
Hoe is dit een kantoor dan? Je kan nergens je laptop kwijt, je kan nergens normaal op schrijven. Een privé gesprek voeren zit er niet bij… hoe dan???
@gebruikersnaam3: Ik denk dat op dit kantoor een privégesprek ietsjes meer privé is dan op de gebruikelijke werkplek……
Het ding is trouwens een stuk minder bijzonder dan je zou denken. Deze Ford F550 worden hier ook gebruikt als openbaar vervoer. Dan zijn ze wit, en zitten er ‘gewoon’ 12 zitplaatsen in.
De aandrijving is een PowerStroke 6.7L V8 Diesel. Deze motoren hebben veel koppel, dus komen ze vlotjes van hun plek, maar de algehele prestaties zijn niet heel indrukwekkend inderdaad…..
Bij een mobiel kantoor denk ik aan veel glas rondom, bureau’s met tafels en daarop computers, en een koffiemachine met veel versgemalen koffie..

Bij welke business heb je eigenlijk zoveel bedruimte nodig en geen enkel raam op kantoor? Madam komt bij je langs deze zomer?
Bangbus…..
@dutchdriftking: niemand kent dat. Niemand gaat je comment liken, noch iets op zeggen:P
@dutchdriftking: eerder gangbang record attempt mobile coördination office 😚
Allemaal leuk en aardig, maar dan ben je 1 miljoen verder voor super-de-luxe vervoer en dan moet je nogsteeds langs de weg stoppen om te gaan schijten? Of zie ik iets verkeerd?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).