LOL: auto crashen binnen 25 km na ontvangst

Auteur: , 38 Reacties

Hoe krijg het voor elkaar.

Afgelopen maandag kon je hier lezen hoe een vent z’n 720S sloopte binnen een dag na ontvangst. We hebben wederom zo’n kandidaat gevonden, maar in dit geval is ook bekend hoe ver het voertuig is gekomen. Het gaat om een Chevrolet Corvette Grand Sport.

De gloednieuwe auto is behoorlijk gesloopt binnen 15 mijl nadat de sportauto de dealer heeft verlaten. Dat komt in kilometers neer op nog geen 25 kilometer. Een goede 20 minuten als je direct de snelweg op zou draaien.

Wat er precies is gebeurd is niet duidelijk, want de auto wordt te veil aangeboden. Het ongeluk heeft zich dus al eerder dit jaar afgespeeld. Het moet een flinke klap geweest zijn, want de airbags zijn gesprongen en de schade is aanzienlijk. De Grand Sport zal in Lincoln, Nebraska van de hand worden gedaan. Volgens online veilinghuis Copart heeft de Corvette in deze staat een waarde van ongeveer 70.000 dollar.

Een goede doe-het-zelver weet er ongetwijfeld wat van te maken. De linkervoorkant heeft wat liefde nodig, that’s it. Het hoogste bod staat momenteel op 20.600 dollar.38 reacties

Mooiste foto… hood open haha
@imarinos: Ik denk dat het de fotograaf om de “15 Miles” ging.
@stewie: minde nie!
Ik heb er geen foto’s meer van want het is inmiddels jaren geleden, maar ik lever een C5 stationwagon af aan een stel. Die wilden er meteen mee op vakantie. Dus de sleurhut werd aangekoppeld, spiegels eraan gehangen, mensen helemaal blij en trots. Willen het terrein afrijden, bam, scooter vol in de bestuurdersdeur…. Was zeker geen LOL momentje kan ik je zeggen. Gewoon echt heel sneu eerlijk gezegd. Sta je dan, 30m gereden, eerste schade al binnen…
@e34m5touring: bij mijn vader ook zoiets. Nieuwe Nissan Maxima ergens in 1990-91, net opgehaald en er mee weg gereden bij de dealer. Eerste verkeerslicht knalt er iemand achterop die niet had gezien dat het op rood stond. En bedankt…
@stephane8200: Pffff, daar sta je dan. Met je nieuwe trots. Bah, moet er niet aan denken.
@e34m5touring: Ouwe van mij ook. Gloednieuwe groene fünfer ergens in 1993 (de E34 trouwens, grappig toeval), moest voor een relatie naar De Kuip dus was gelijk doorgereden.

Op parkeerdek van de Kuip volledige spiegel eraf gereden toen die stond geparkeerd, dader helaas doorgereden.
@olivier420: 1993, bekerfinale Ajax-Heerenveen. Dat kon toen nog lekker met de eigen auto…
Zonde van de spiegel van je pa, maar dat is peanuts in vergelijking met deze Corvette. $ 70.000 voor deze ramkraker, never nooit…
@hotze: Deze auto kost 70000 Dollar nieuw in de staat Nebraska. Het gaat dus niet om de fysieke staat van de auto. Beetje verwarrend opgeschreven inderdaad.
@e34m5touring: aangezien jij in amerika gaat wonen, kan je dit beestje miss wel voor een mooi prijsje kopen.
@mikje90: Ik zou dolgraag een Corvette hebben, maar ik pas er niet in helaas.
@e34m5touring: Naar het mooiste autoland/continent ter wereld verhuizen ??
Waar en wanneer ?
@RobUSA: Regio Atlanta. Wanneer hangt af van m’n visum. Als dat er eindelijk eens doorkomt ben ik weg hier.
@e34m5touring: U wacht op de k1 visum en greencard dan?
@dailydriver: Ja, m’n stiefma is Amerikaanse dus ik maak via een familie regeling oid aanspraak daar op. Alleen het duurt forever. Ben vd week weer eens aan t bellen gegaan maar ook dat gaat allemaal erg langzaam.
@e34m5touring: Nice !! En wat staat er op je verlanglijstje voor auto ?
@RobUSA: Sowieso een classic. Weet nog niet wat. Maar wel pre 1975 denk ik.
@e34m5touring: Maar niet als daily neem ik aan toch ? En wat een Chevelle/Camaro/Ranchero/Mustang naar welke gaat je voorkeur uit ?
@RobUSA: Ja is wel de bedoeling. Als t echt niet wil om wat voor reden dan ook koop ik er een truck oid naast. Een 05 Silverado ofzo. Weet nog niet eens zeker of het een Camaro oid wordt. Wil eigenlijk wel iets wat je wat minder ziet. Maar wat precies weet ik nog niet. Hangt er ook van af waar ik in pas enz.
@e34m5touring: dat is echt sneu. Zie het al voor me… Weg vakantiestemming!
Als je bij Ariel in crewkerne een auto ophaalt, geven ze ook enkele voorbeelden van afstand tot eerste crash.
Record was 10km van de fabriek.
Tja. Het feit dat je jezelf een (super)sportwagen kan veroorloven wil niet zeggen dat je er ook mee kan omgaan…
@jeroenwz: waar maak je uit op dat het de schuld van de Corvette was of dat de bestuurder niet met de auto om zou kunnen gaan?
@str8six: zijn zure onderbuik
@lekkaah: heel erg zuur.
Had ik met mijn vrouw. Eerste nacht ingereden en 9 maanden later begrijp je ineens dat je een ongelukje hebt gemaakt.

Betaal er nog steeds voor…
@Rick-dos: Airbag niet gebruikt dus?
@al69: Nee, er lag geen goede rubber onder.
@Rick-dos: je moet bij het inrijden ook niet vol ervoor gaan. Gewoon beetje tuffen, rustig trekken en lekker laten afkoelen
@neleev: Kom je nu pas met die wijsheden. Had je mij dat niet jaren geleden kunnen vertellen?
Waarschijnlijk zelfs minder dan 15miles. Weet niet hoe het bij een Chevrolet is maar al mijn nieuwe wagens hadden al een paar kilometer op de teller bij ontvangst. (herinner me vaag waarden tussen 3km en 8km)
Ik ken ook nog eem voorbeeld: oud-collega had ergens in 2003 ofzo een motor (Aprilia Tuono) gewonnen. Grote dag was daar, motor opgehaald, eerste de beste kruising wordt ie aangereden door een (bleek achteraf) onverzekerde buitenlander die er vervolgens vandoor ging..
Nou mooi hoor. Chassis waarschijnlijk krom, dak sluit links niet mooi meer aan. Denk maar niet dat dit met een nieuw ‘fendertje’ even opgelost is. De eigenaar wil dr waarschijnlijk niet voor niets vanaf….

Reuze geschikt voor NASCAR!
@frank2b: Bij Nascar rijden ze volgens mij de andere kant op. Deze auto wil alleen maar naar boven op een oval.
Waarom eigen LOL? Ik vind het knap lullig voor de beste manvrouw. Beetje vreemd RubenTriest
70 duizend dollar voor een gesloopte Corvette? Nieuw zijn ze vanaf 65k.. https://www.chevrolet.com/previous-year/corvette-grand-sport-sports-car
Heb ooit een tigra gekocht .voordat ik naar huis ging wilde ik het erbij gekregen bosje bloemen aan mijn moeder geven .voordat ik daar was reed er bij het stoplicht al iemand achterop naar ongeveer 4 km.dus je ziet dar het snel gebeurd kan Zijn

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).