Lolwut? F1-medewerker begaat nepnieuwsblunder

Auteur: , 39 Reacties

Gesnapt broeder.

Fake-News

Liberty Media doet er veel aan om de smetteloze, afstandelijke en klinische Formule 1 die Bernie en de zijnen ontwikkeld hebben een beetje om te vormen naar iets wat dichter bij het volk staat. Iets meer toegang tot de coureurs, iets meer mogelijkheden om de sessies te consumeren via internet, iets meer Taylor Swift na de races, je kent het wel.

Ook heel goed in deze nieuwe hipheid past het feit dat we de podiumfinishers na de race tegenwoordig steevast zien babbelen in een kleine ruimte, terwijl er boven hun hoofden wat ‘live tweets’ op schermen geprojecteerd worden van rabiate fans. Tenminste, dat is wat we moesten denken. Maar naar nu blijkt is dit fake news, of zijn dit in ieder geval ten dele fake fans. Journo Tom Bellingham van WTF1 ontdekte namelijk dat de tweets die vanochtend na de race werden getoond al uren eerder opgesteld waren door een F1-medewerker met de naam Paul Sherer. De inhoud van de tweets gaf dit al een beetje weg, maar het helpt ook dat er gewoon een timestamp bijstaat.

Paul Sherer

Uiteindelijk kwam de derde van bovenstaande drie daadwerkelijk in beeld. Maar na de kwalificatie van gisteren had Paul ook ernstig rekening gehouden met een overwinning van Bottas. Best bizar, maar misschien heeft het wat te maken met China en de manier waarop ze daar omgaan met de sociale media? Nou neen, na de ‘ontdekking’ is men namelijk gaan graven en het blijkt dat Paul het trucje al eerder uitgehaald heeft. Zo ‘voorspelde’ hij vorig jaar reeds een podium voor Leclerc in de Grand Prix van Frankrijk en feliciteerde hij Vettel met diens magnifieke overwinning in de Grand Prix van Duitsland. Je weet wel, die ene waarbij Vettel de grindbak in reed en Hamilton de titel gaf.

Paul-Sherer
2

Hilarisch. Nou moet ik zeggen dat ik wel een beetje begrip heb voor Paul. Bij het maken van de verslagen noteer ik ook altijd vast ‘MAX VERSTAPPEN WINT DE GRAND PRIX VAN CHOCOWAKIJE!!1!’ als titel. Helaas moet ik ‘m in de meeste gevallen daarna aanpassen. Paul is overigens nog niet wakker geworden en heeft al zijn fake tweets nog op zijn profiel staan. Bezoeken en gniffelen dus, zolang het nog kan!39 reacties

Fake nieuws is overal sinds die man met die malle pruik het popu heeft gemaakt …
@autodrome:

https://youtu.be/UXPhLXuJ90I
@steventure: mijn God wat een spektakel, weet nou niet precies waar ik naar heb gekeken maar vermoed dat Amerika goed moet worden van de man met de pruik en z’n volgelingen. Denk dat the probleem zich gaandeweg oplost door nog meer stommiteiten van het zittende circus en de directeur clown die ze leidt …
@autodrome: goed=gered
@autodrome:

It comes back with rente ..
No more money to greece ..
Get 1000 euro if you vote for me ..
Wattenstaafjes are wrong for the milieu ..
@lincoln: Zozo Lincoln. Je hebt de poeet waarbij uit de diepste krochten van je kern weten te halen. Dat ik dat nog mag meemaken van de vleesgeworden automaniak op AB, zo een meesterwerk … Ik heb houten oorstokjes trouwens …
@autodrome: -waarbij
@autodrome: ik von ut een informatieve mooie docu over de constante stroom fake nieuws van de democraten. Allerlei feiten uit de recente geschiedenis liegen er niet om. De laatste valse linkse beschuldigingen over de “Russia collusion” bijvoorbeeld.
@steventure: Als je dat gelooft dan zoek je toch zelf naar de feiten? Als ik zo een filpmje zie dan zakt mn broek tot aan mn enkels …. Get educated en kijk niet naar dat soort onzin ..
@autodrome: Onzin? 2 jaar onderzoek heeft aangetoond dat de “russia collusion” onzin is.
@steventure: heb jij het meer dan 400 pagina’s tellende rapport gelezen of baseer je je op basis van het 4 kantjes tellende uittrekseltje van Barr?
@steventure: het ging hier niet om het rusland onderzoek alleen ,het gaat om fake nieuws en een stomme tweets van een medewerker van Liberty die zich voordoet als fan. Los van dat staat er.een enrome berg met mest in het rapport welke niet vrij wordt gegeven door een minister van justitie die ook van polyester pruiken en goedkope pakken houdt en daarmee feitelijk de waarheid dwarsboomt. Het onderzoek naar de samensrking met de Russen was maar een top van de mestberg en polyester guy weet dus, dus laat hii het volledige rapport censureren, welcome to The Trump Democracy ….
@autodrome: Trump heeft het fake news niet uitgevonden, dat is iets van de media. Trump heeft het enkel, en terecht, onder de aandacht gebracht.
@johnwaters: Ja. Precies. Donald Trump heeft nog nooit gelogen. Of zo’n term gebruikt om de media te ontwijken. Is allemaal linkse indoctrinatie.
@johnwaters: Goh, dat wist ik nog niet, jonguh jonguh jonguh. Laten het maar dan zo stellen dat hij het naar een nieuw hoogtepunt heeft gebracht voor z’n eigen doeleinden, het trollen en verdraaien van waarheden en leugens zit de man in de genen. Zo talrijk en FuBar dat hij zelf vaak niet meer weet wat hij wel en niet heeft uitgekraamd …
@autodrome:

Noem er eens 10 dan ..
@lincoln: je maakt het zo makkelijk Lincoln, had je wat scherper ingeschat vandaag. Talrijke fact check sites, het zijn zoveel leugens dat onthouden lastig is. Maar hier een site om je op weg te helpen: https://www.factcheck.org/person/donald-trump/ Heb ook een link van de Washington Post mocht je dat willen … Trump klets alles bij elkaar … De man is net zo fake als z’n polyester haarstukje en Gako ‘design suite’ …
@autodrome:

Doe er dan maar 5 ..
Omdat je zo een slappe sukkel bent ..
@lincoln: Doe es (poes)lief
@lincoln: Maar vertel eens Lincoln, ben je Donald fan? Beken eens kleur, we zullen je het vergeven, want je blijft onze Lincoln ….
@lincoln:

1. Zijn verkeerde berichtgeving over 91 miljoen aan hulp na de orkaan op Puerto Rico
2. Zeggen dat de FBI Flynn had vrijgesproken van leugens tijdens het onderzoek van Mueller.
3. Tweets versturen dat de democraten baby’s om zeep helpen na de geboorte.
4. Zijn valse claim over Northam dat die gezegd zou hebben dat dokters pasgeboren baby’s in mogen laten slapen
5. De grens bij El Paso, muur, heeft niets geholpen aan het verlagen van de criminaliteit aldaar.
6. 58.000 niet lokalen die in Texas zouden hebben gestemd is nooit bewezen.
7. Zijn verklaring dat er nog nooit zoveel mensen zijn opgepakt bij de grens.
8. Mexico zou een check krijgen voor de muur, nu beweert hij die uitspraak nooit gedaan te hebben.
9. De bosbranden in California zouden nooit plaats hebben gevonden met een degelijk bomenmanagement.
10. Het scheiden van gezinnen bij de grens waar hij over zei dat Obama het zelfde beleid voerde.
11. Het negeren van 3000 slachtoffers van de orkaan op Puerto Rico
12. Obamacare wat hij makkelijk ongedaan kon maken met zijn plannen.
13. 96% van het nieuws over hem op Google zou van linkse media komen.
14. De groei van de Amerikaanse staalindustrie na de importheffing op buitenlands staal.
15. Noord Korea die de nucleaire wapens op zou ruimen.

Dit zijn er al 5 meer dan door jou gevraagd. De man vertelt aantoonbaar vele leugens en de lijst blijft maar groeien en groeien.
@rhellema: dank je … hebben we het nog niet over de inauguration leugens gehad, zn gelieg over zn vermogen, an vele valse claims over de US economie, zn Obama gebash, leugens over buitenechtelijke relaties, leugens overhet aantal vluchtelingen aan de grens etc. erc.
@autodrome: ja die inauguratie…dat was toch de meest succesvolle ooit volgens hem? Wij van Donald Duck adviseren…

@rhellema: hahahaha … Ja, de boel stond vol, veel voller dan ooit en zeker dan bij Obama …
@autodrome: net zoiets als de verhalen dat trump door de meerderheid van het volk is verkozen hahaha.
@rhellema: ja, ook zo ene grap, bijna 3 miljoen kiezers meer, American democracy at it’s finest …
@autodrome: voor Clinton voor de goede orde …
@autodrome: overigens wel grappig dat diegene met de grootste monden hier nu ineens niet meer durven te reageren. Dat heb je altijd met die zelfbenoemde intelligenten. Zodra je met feiten komt durven ze niet meer haha
@rhellema: ja, Al’s het feitelijk wordt er dieper op een onderwerp wordt ingegaan dan is iedereen footsie. Koppensnellen en een paar regels lezen zonder waarheidsvinding en kritisch naar de bron kijken is toch een stuk lastiger. Zeitgeist … Zolang je zelf maar kritisch en onderzoekend blijft, vanuit welke bron of politieke overtuiging dan ook ….
@rhellema: goed visweer.
@emping: Bijster intelligent jij ….
Wie gebruikt er dan ook nog Twitter? Het is inmiddels veranderd in een medium waar alleen bedrijven en nieuwssites nog berichten op plaatsen.
@metalmike: ‘Grab ‘em by the pussy ‘Donald doet niet anders van zich spreken …
Toch wel zwak van Liberty Media dat zij hun medewerker niet op voorhand laten weten wie er zal winnen.
Oke storm in een glas water dit.
Nepnieuwsblunder is één woord.
Er staat nou eenmaal alleen maar onzin op social media. Die Paul doet gewoon zijn werk.
Gans die Liberty Media zooi mag weg van mij. Hoe je steeds die foto’s van de piloten ziet voor een herhaling, nu hoor je ook al geluiden als de rode lichten 1 voor 1 uitgaan bij de start. Waar gaat dit nog over, hou het gewoon bij de race.
Het is fake news dat dit fake news is.
Fake news is het verspreiden van vals nieuws: om wat voor reden dan ook.
Deze man / medewerker zet gewoon een zooi berichten online; die niemand als nieuws zal opvatten, met het doel makkelijker Tweets in het beeldscherm te kunnen pleuren omdat iemand boven hem heeft bepaald dat er tweets in een beeldscherm moeten. Heeft niks met fake news te maken en ook niks met het doel van fake news.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).