Maak een rijstracer van je peperdure Aventador

Auteur: , 14 Reacties

Waarom ook niet, eigenlijk?

Stel, je hebt de beschikking over behoorlijk wat centjes. Ondanks het surplus op saldo op je rekening, zal het toch een dingetje blijven om het te verbrassen.

Je koopt zoals meerdere rijkaards doen een Lamborghini Aventador. Het is een van de manieren om aan te tonen dat het heel erg goed met je gaat. In tweede instantie is het een sensationele supercar met extreme prestaties, bizar goede rijeigenschappen en een oorverdovend geluid. Jarenlang zijn de ingenieurs van Lamborghini bezig geweest om de meest spectaculaire motor te maken, het meest indrukwekkende koetswerk te vervaardigen en te zorgen dat alle onderdelen goed op elkaar afgestemd zijn.

Je zou denken dat zo’n auto meer dan voldoende is. Maar aangezien iedereen de identieke wens heeft om uniek te zijn, heeft Lamborghini een hoop diverse uitvoeringen, speciaaltjes en een Ad Personam programma. Mocht zelfs dat geen soelaas bieden, kun je natuurlijk ook aankloppen bij Liberty Walk. Daar transformeren de Japanners een auto zoals jij het zo doen in Need for Speed Underground.

Liberty Walk Lamborghini Aventador LP700-4 '19

Liberty Walk heeft in het verleden zich vaker vergrepen aan diverse Lamborghini’s en deze is geen uitzondering. Zo op het oog lijkt het een vroegere Aventador LP700-4 te zijn. Maar dat maakt niet uit, want de bodykit verandert alles. De auto lijkt geïnspireerd op een raceauto, met de extra heftige en dik aangezette wielkasten voor en achter. Met daaronder wielen zo breed dat zelfs Willy König zou zeggen: “Das ist ja Wahnsinn!”

Liberty Walk Lamborghini Aventador LP700-4 '19

Verder krijgt de Aventador alles wat je verwacht: splitters, spoilers, sideskirts, een nieuwe voorbumper, andere velgen, wingtips en een briljante kleurstelling. Het is een leuke Japanse hoedtik, want het is namelijk de Yokohama Advan livery die te zien is op diverse Japanse racewagens uit het heden en verleden. Dan wil je weten wat het kost, natuurlijk. De bodykit van CFRP (Carbon Fibre Reinforced Plastic) gaat de deur uit voor dik 45 mille, met een kleine 10 mille erbij voor de verlagingsset.14 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Kan dit wel waarderen, die LW wagens zijn ook altijd lekker dik.
@str8six: ik ook wel, beetje over de top. Alleen staat het het best als ze zodanig plat liggen dat er op de straat niet mee te rijden valt, dus moet je naar een luchtsysteem en dat vind ik dan altijd weer zo idioot op een auto die een racy uitstraling moet hebben… Dilemma’s, dilemma’s overal!!
Uiteraard zeer smaakgevoelig wat LB doet maar op deze Lambo vind ik het wel staan. En retro livery uiteraard ftw. Staat hem goed.
@antoonniels: zeker. Zie altijd graag een epische livery uit de historie van het merk, maar voor Lambo kan ik niets bedenken :)
Liberty Walk is onzinnig en heul gaaf. Popnagels zijn de nieuwe stripings: ze maken een auto sneller!
@brammetjedeb: zeker 5pk extra heb ik ergens gelezen
Staat er nu “rijst” onderaan op die spoiler?
@tjorque: BLIS…
@alex1589: het was een “ Freudian slip of the eye” ;)
Ieder zo z’n hobby…
Vind het ook nog wel iets hebben op de Aventador. De Ferrari staat er wel niet mee
Blijven toch altijd kits voor mensen die echt al alles hebben en zonodig moeten verschillen van hun collega’s en vrienden die ook allemaal een Aventador ergens in een garage hebben staan.
Erg lekekr dit!
@toyotafortuner: dieslektis…. Het moet dus zijn: Erg lekker dit!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).