Matrassenverkoper koopt zijn twaalfde Rolls-Royce

Auteur: , 50 Reacties

Je bent unieker met zo'n ding dan een blauwe Diablo Roadster.

Als je het echt gemaakt hebt, moet er een Rolls-Royce op de (enorme) inrit komen te staan. Het is nu eenmaal hoe het heurt. Met zo’n statige slee kun je aan het plebs meteen duidelijk maken dat je een enorme hoeveelheid pecunia heb vergaard en je er absoluut niet voor schaamt.

Maar ja, je hebt rijke mensen en rijke mensen. Als je serieus veel kwartjes hebt verzameld, wat moet je dan doen? Simpel: je laat Rolls-Royce een hele zwik auto’s maken. Dat is precies wat de 74-jarige Michael Fux heeft heeft gedaan. Fux is groot geworden met diverse bedrijven, maar met Comfort Revolution (gespecialiseerd in matrassen en slaap accessoires) heeft hij de meeste centjes binnengeharkt. Zijn nettovermogen wordt geschat op zo’n 400 miljoen dollar. Genoeg geld dus om leuke auto’s te kopen, iets dat hij met verve doet. Zijn autocollectie alleen al is een reden om toch even zijn Instagram-pagina te bekijken.

Rolls-Royce Cullinan Fux Orange '19

Zijn laatste aanwinst is wederom een speciale Rolls-Royce. Ditmaal betreft het een Cullinan. Het is ondertussen zijn twaalfde Bespoke Rolls-Royce en zijn tiende die een unieke kleur heeft. Nu schijnen de meeste Rolls-Royces op wens van de klant gemaakt te zijn, maar deze Cullinan is net even wat unieker. De kleur van de Cullinan is ‘Fux Orange’.

Rolls-Royce Cullinan Fux Orange '19

Het exterieur kenmerkt zich door de opmerkelijke oranje kleur en de antraciet-kleurige velgen. In het interieur zien we wederom veel oranje details met Arctic White leder. Of het je smaak is of niet, het is in ieder geval uniek. Sterker nog, ook al heb jij enorm veel geld, het is niet mogelijk om ook een Rolls-Royce in Fux Orange te bestellen, daarvoor moet je toestemming krijgen van Michael Fux zelf of daadwerkelijk Michael Fux zijn.

Rolls-Royce Cullinan Fux Orange '19

Ter lering en vermaak, dit zijn de andere speciale kleuren die Michael Fux heeft op zijn Rolls-Royces, tussen haakjes staat het type:

Fux Aequus Green Jade Pearl (Wraith)
Fux Blue Candy (Dawn)
Fux Fuxia (Dawn)
Fux Fuxia Pearl (Phantom)
Fux Intense Jade Pearl (Phantom)
Fux Orange (Cullinan)
Fux Purple Candy (Phantom Drophead Coupé)
Fux Red Candy (Phantom Drophead Coupé)
Fux White (Ghost)
Fux Yellow (Phantom Drophead Coupé)50 reacties

Voor als je gewoon niet meer weet wat je met je geld moet doen. Kleurtje is zeker gaaf, maar wel sneu dat een ander niet dezelfde mag bestellen. Stel je voor….
@tazmania: dat heet geld verdienen… logisch dat ie dat eist.
Wat een vreselijke smaak heeft die man!
@grandmasterb: eens!, maar toch kan ik dit waarderen
Gevalletje “Wat the fux zal ik met mijn geld doen?”
Om Jason Camissa te qouten, Traffic cone orange. Vind het een mooie bak. Maar niet in deze kleur.
@e34m5touring: schijnt dat de designer van Tonka er aan heeft gewerkt… 🤔
Dat is toch een leven als een droom, slapend rijk worden en dan een rode Cullinan bestellen en die kleur dan Fux Orange noemen. Goede smaak en humor die man.
@mashell: dit is altijd wel een lastige. Dit soort kleuren rood/oranje is super easy lastig te fotograferen. Het lijkt geel snel oranje, terwijl het wellicht in het ‘echt’ heel fel rood is. Ook valt bij dit soort kleuren vaak al het contrast weg op de foto. Zie je bij deze foto ook een beetje gebeuren. Ik vind het altijd wel een bijzondere soort kleur. Aprilia gebruikt het ook veel op hun motoren (is heel fel rood, maar lijkt op foto’s vaak oranje).
@poes: klopt. Maar ook daarom is het knallend rood zo gaaf. Afhankelijk van licht, schaduw maar ook temperatuur van de lucht en de luchtvochtigheid kan je de kleur heel anders waarnemen (en bijna nooit zo fotograferen zoals jij die waarneemt).
@poes: “super easy lastig”?
@poes: het lijkt iets van bloedoranje. Aparte kleur hoor, zou mooi staan op m’n Ferrari maar die is nu éénmaal Ferrari-rood. Zit hier een lift-systeem op? Het lijkt wel of die door z’n hoeven is gezakt. Een SUV mag wel wat op de poten staan anders beter een sedan/station nemen. Het oogt zo ietwat debiel.
Je zou toch bijna denken dat hij Nederlands is
Maar wacht… Er is meer!

Als u nu massaal het unieke door de NASA ontwikkelde gepatenteerde Comfort Revolution nekkussen bestelt met de ultra comfortabele antiallergene vulling van pijnboompittenbomenschors krijg ik niet één, niet twee, niet drie, maar wel twaalf Bespoke Rolls Royces voor de deur!

Wacht niet langer, pak uw telefoon en bestel vandaag nog het unieke door de NASA ontwikkelde gepatenteerde Comfort Revolution nekkussen met de ultra comfortabele antiallergene vulling van pijnboompittenbomenschors.

Oooowww,Michael, this unieke gepantendeerde NASA anti allergen pijnboompittenbomenschors nek pillow, is it niet geweldig!!
@moveyourmind: hij is leuk!
@moveyourmind: Mike!!! 😃
@moveyourmind: en als je snel beslist krijg je er nog één gratis bij.
Matrassen verkoper.
@C6_R: slaap accessoires.
Ben op dit moment even in Cannes staan hier ook paar Cullinan’s in de raarste kleuren uiteraard met een kenteken uit Koeweit, Saudi Arabië of ander olie land wat moet je er van zeggen? Tja het is groot maar persoonlijk niet echt mooi, dan liever een G klasse 6X6 daar ontbreekt het ook niet aan hier.
@Dickie: dickie-dick. Moddervette bmw’s ook?
@hotze: nee weinig BMW’s en Audi’s natuurlijk wel wat 7 series en af en toe een A8/Q8 maar meer RR Bentley’s Ferrari’s Lambo’s en Mercedessen en vooral veel, heel veel S klasses.
@Dickie: Leipe shit met die dikke bakken. De S-klasse staat toch wel bovenaan de statuslijst voor sedans. Even RR en Bentley buiten beschouwing.
400 miljoen dollar op de bank weet van de gekkigheid niet wat hij moet doen met al zijn geld hier dus een voorbeeld van.
@cappie: Adèle dan… 6 identieke zwarte Range Rovers.
Zal hij de auto weleens gezien hebben?
Pssst @willeme: matrassenverkoper is één woord. Hoewel ook mijn spellingchecker niet wakker is op dat punt…
@potver7: Tenzij het natuurlijk de matrassen zijn die de auto gekocht hebben. Maar dan had er dus ‘Matrassen verkoper kopen Rolls-Royce” moeten staan. #DeSpatieMaaktHetVerschil
@potver7: Thanks, is aangepast ;-)
hzr via Android app
Waarschijnlijk wel, meestal worden de auto’s aan hem geleverd op Pebble Beach zodat hij iedereen z’n nieuwe aanwinst kan laten zien. Dat die foto’s deze week opduiken kan geen toeval zijn.
Rolls Royce, het is ook chique om, soms, eens tegen een klant te zeggen: no, we will not do that.

Stelletje bruinneuzers.
@pomoek: de baas van RR wil ook rijk(er) worden.
het lijkt een VOLVO XC90..
Is dus geen matrassenverkoper
Die slaapt wel lekker👌
Hij heeft zo veel auto’s dat hij laatst zei dat de Ferrari met de meeste kilometers zijn F430 spider is met 1500 miles.
Als je dan ook nog je naam in de dorpels laat zetten, die man krijgt echt een harde tampeloeres van het zien of horen van zijn naam.
Ernstig de weg kwijt, deze man.
Beetje de huiskleuren van EasyJet, haha! Een EasyRoyce dus.
Die past meer bij iemand die vrouwen matras aanbiedt. Geld maar geen smaak.
@kenner: vrouw plus matras
Met geld koop je geen smaak…
Maar even eerlijk jongens. Het exterieur van de Cullinan ziet er sowieso al niet uit.
Tja en dan ben je 74, helaas gaat daar niets meer vanaf om nog langer van al die poen te kunnen genieten 🥳🥳
Als-ie er z’n social media mee volzet en er hoegenaamd niet mee rijdt, ontstaat de indruk, dat-ie die auto’s voornamelijk koopt om er interessant mee te doen. Dat mag natuurlijk, ’t is zijn geld, maar geen idee waarom je dat als 74-jarige met een succesvol zakenimperium zou willen, ’t is nogal puberaal.
Jeetje, ik ben bij lange na niet rijk genoeg om te bedenken waarom je niet een, niet twee maar drie Drophead Coupés nodig hebt.
De matrassen worden duur betaald
Zwart/grijs is saai, leasebak, of container.
En elke andere kleur/combo dan groen/blauw met bruin leder is lelijk en smakelijk.

Zo. Alle kleuren/combo discussie opgelost.
Toch grappig: een matrassenverkoper met de naam Fux 😁
Smaak is niet te koop

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).