Max over de samenwerking van Red Bull en Honda

Auteur: , 23 Reacties

Ziet hij dat wel zitten, zo'n nieuwe motor?

Max Verstappen

Waar Red Bull nu al een tijdje motoren van Renault gebruikte, is die samenwerking opgeheven om in zee te gaan met een andere motorenleverancier. De keuze is gevallen op Honda, dat bij Toro Rosso al mocht revancheren na het McLaren-fiasco. Max Verstappen uitte zich ook over de switch. Maar hij maakt zich geen zorgen.

Volgens Max is er niks mis met de Japanners. Honda levert goede diensten aan Toro Rosso, dus qua vermogen lopen ze niet achter. “Geld is ook geen probleem, ze blijven gewoon doorontwikkelen zonder dat iemand roept dat het te duur is. Japanners geven niet op.”
Overigens is de deal al een tijdje rond maar Red Bull hield het nog even onder de pet. Max wist ervan maar kon de beslissing niet beïnvloeden. “Mijn mening werd wel gevraagd, maar uiteindelijk beslist het team”.

Red Bull rijdt het huidige seizoen uit met de Renault-aandrijflijn, volgend seizoen gaan we de Honda-motoren in actie zien. Als we Max mogen geloven hoeven we niet te rekenen op een “McLarentje”. Op hoop van zegen. (via nu.nl)

Image credit: Max Verstappen op Instagram.23 reacties

een petjes / frisdrank verkoper die zich zorgen maakt over de nieuwe leasebak die zijn baas voor hem gaat uitzoeken ..

hier wil ik echt alles over weten ..
@lincoln: nou maar goed dat je Autoblog leest!
@lincoln: goud
@lincoln: ja helemaal
Het gaat hem i.i.g. vleugels geven!
@utregcity: vleugels heeft ie al. Nu nog een motor.
@fiero: lol
Volgend jaar naast de Aston Martin ook een Honda NSX voor Max.
@kobus1967: ja of een cygnet en een Civic
WachtmaartotMaxzijnvtecinkicktyo!
@cossiekiller: je vergeet de #hashtag
“Japanners geven niet op.” Nou, de tijd dat Japanners wel twee atoombommen slikten voordat ze opgaven ligt al wel even achter ons. Nog geen 10 jaar terug gaf een Japans formule 1 team het na een paar jaar aanmodderen gewoon op, het lukte ze gewoon niet. Zou Max de naam van dat Formule 1 team weten?
@mashell: ik iig niet
@sjonniedeluxe: Toyota is toch al langer uit de F1 als 10 jaar?
@rob5nismo: ik denk dat het om Daihutsu gaat
@mashell: het Brawn-GP was feitelijk de Honda; ze gaven dan wel op, maar hadden toch een winnende auto gebouw (dank aan dubbele diffuser natuurlijk)!
@mashell: lijkt erop dat je wel anti-Honda en pro-Renault bent. Maar die discussie ging volgens mij niet geheel naar wens. Vervelend als Red Bull jouw logica niet hanteert!
Tuurlijk, Max zal hier even ongenuanceerd zijn echte mening gaan geven over de overstap naar Honda motoren….
@evdw: denk jij nou serieus dat redbull hier blind instapt..?
Opgelegde positiviteit.
Ik zie toch een aantal negativiteit over Honda. Het blijkt dat ze nu al dik 10pk meer hebben dan Renault, veel meer een betere upgrades in de pijplijn, het blok ruim 5kg lichter is en dankzij de vorm het nog eens 20cm lager te plaatsen is wat de COG ten goede komt. En laten vooral niet vergeten dat Renault vorig seizoen net zo onbetrouwbaar was als Honda
Ik zie toch een aantal negativeve posts over Honda. Het blijkt dat ze nu al dik 10pk meer hebben dan Renault, veel meer een betere upgrades in de pijplijn, het blok ruim 5kg lichter is en dankzij de vorm het nog eens 20cm lager te plaatsen is wat de COG ten goede komt. En laten vooral niet vergeten dat Renault vorig seizoen net zo onbetrouwbaar was als Honda
@jje003: inmiddels 20pk extra, 10kg lichter en 40cm lager bij het asfalt?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).