Max Verstappen gaat James Bond nadoen op Silverstone

Auteur: , 40 Reacties

Dan bedoelen we niet alleen een achtervolging van anderhalf uur.

Een beetje gênant was het wel. De 1.000e Grand Prix werd gehouden in China. Het kwam toevallig zo uit, maar het was wel jammer dat zo’n mijlpaal werd gevierd in een land en op een circuit waar de sport pas sinds kort leeft.

Er waren ook geluiden dat de jubileumrace moest plaatsvinden tijdens de GP van Groot-Brittannië. Dat circuit is juist doordrenkt met Formule 1-historie. Het zou een veel logischere keuze zijn geweest. De Grand van Groot-Brittannië is de 1.007ste Grand Prix aller tijden. Dat doet een belletje rinkelen. We doelen dan natuurlijk niet op een extra hippe Peugeot 1007 met schuifdeuren, maar als je die 1 weglaat krijg je ‘007’. Het nummer van s’werelds meest beroemde geheim agent.

Aston Martin Red Bull

Aangezien er ook een nieuwe James Bond-film aan zit te komen, wordt er links en rechts al wat ruchtbaarheid aan de film gegeven. Deze Grand Prix zal dat gebeuren met de Red Bulls van Max Verstappen en Pierre Gasly. Aangezien Aston Martin bij Red Bull zit en de leverancier is van James Bond zijn auto’s van de zaak, is het optelsommetje snel gemaakt. Groot-Brittannië is de thuisbasis voor Red Bull, Aston Martin én James Bond. Kan niet misgaan.

Aston Martin

De Red Bulls RB15 zullen worden voorzien van diverse ‘007’ logo’s op de flanken. Het leukste detail is echter het kenteken op de achtervleugel. Max Verstappen krijg het kenteken ‘BMT 216 A’, dezelfde nummerplaat als gebruikt werd voor de Aston Martin DB5 uit Goldfinger (1964). Bij de Red Bull van Pierre Gasly prijkt het kenteken ‘B549 WUU’. Kenners herkennen deze van de Aston Martin V8 Vantage uit The Living Daylights (1987). Naar verluidt maken beide iconische Aston Martins hun opwachting in de nieuwe James Bond-film, die in 2020 in de bioscoop te zien zal zijn.40 reacties

Het leukste vind ik het verborgen machinegeweer die ze hebben verwerkt in de voorvleugel. Bij een slechte start schiet Verstappen ze de moeder en wint hij alsnog deze GP. Zin an! Ik zie de “Under investigation” al voor me..
@rubenpriest: “5 second time penalty for car #33 (M. Verstappen) – Attempted murder of fellow F1 drivers”
@Edge: Tenzij zijn ‘Licence to Kill’ nog voor de start wordt goedgekeurd natuurlijk… 🔫😎
@flow82: heeft hij wel genoeg punten op zijn super licence?
@rubenpriest: Haha, en wanneer Pierre weer loopt te prutsen dan neemt Horner met z’n Nokia de besturing over. Als met met een ’97er 7-serie kan, dan zeker met een RB15!
@dutchdriftking: ik mis telefoons als de Nokia 9100, die waren hun tijd ver vooruit.

Tegenwoordig hebben we allemaal zo’n lulijzer met het logo van een Appel achterop, en die functioneren al jaren als melkkoe..waarom? Gewoon omdat er geen betere opties zijn dan de appel of zuid-Koreaan..
@ghost: We betalen genoeg voor onze smartphone, maar ik ben wel erg tevreden over mijn Samsung. Ik loop altijd een paar generaties achter (momenteel de S8) en bespaar daarmee best wat geld. Waar telefoons 5 jaar geleden nog snel traag werden blijft deze nu al 1,5 jaar fijn snel. We gaan er dus zeker nog 1,5 tot 2 jaar mee doen.

Qua functionaliteit is het redelijk idioot wat je anno 2019 allemaal kan met je telefoon. Ik kan al mijn contacten onderhouden, bankieren, Netflixen, films downloaden (Utorrent) en daarna via Chromecast op de TV afspelen. En de Autoblog app is natuurlijk ook fantastisch (en verslavend) om te gebruiken. Daarnaast kan ik er auto’s mee overschrijven en mobiel betalen dankzij NFC. Betaalverzoekjes via Tikkie en rekeningen verrekenen middels wie-betaald-wat app maken zeuren om geld heel makkelijk. Ik gebruik dagelijks apps als autoscout, Ebay en Marktplaats, en het werkt allemaal nog fantastisch ook! Dan hebben we het nog niet eens gehad over Youtube, Spotify, of zoiets fantastisch als de moderne camera van een smartphone. Nee, je kan zeggen wat je wilt, maar voor nog geen 400 euro koop je een fantastisch apparaat wat tot dingen in staat is waar we 10 jaar geleden nog niet over durfde dromen!

Mijn laptop ligt al jaren stof te vangen, de TV in de slaapkamer gaat niet meer aan, een tablet heb ik nooit gehad, en nu zeker niet meer nodig. Kortom, de moderne smartphone is helemaal bij de tijd, en misschien zelfs de tijd voorruit.

Waarom was die oude Nokia zijn tijd zo ver voorruit? Deze blonk uit in betrouwbaarheid, zakelijk gemak, en eenvoud. Tel daar bij op dat ontwikkelingen op telecom gebied 20 jaar geleden net wat minder snel dan nu gingen, en je snapt waarom een enkel toestel jaren lang de verkooplijsten kon domineren….
@dutchdriftking: ikke ook na vele iphones naar de s8 en het is een heerlijk apparaat op die bixby knop na. Handiger in gebruik en accu en laadsnelheid zijn (en blijven) fenomenaal.
@niex: ik zoek inderdaad nog een hacker om bixby te verwijderen en de knop een nuttiger doel geven.
@ghost: Ik had ooit een
Nokia 9110. Héérlijk toestel!

Ding moet hier ergens nog in een schuif liggen… 🤔
@RubenPriest: als ze de renault motoren nog zouden hebben, hadden ze ook een rookgordijn achterin liggen
Een fictieve kampioen die een fictief personage nadoet.
Krijgt die ook de gadgets van de db5? Oliespoor en de bandensloper kunnen best handig zijn
Grappig dat je de 1007 aanhaalt, want het was het merkrecht op ‘007’ dat er destijds voor zorgde dat Peugeot die wagen “duizendzeven” moest noemen in plaats van “één nul nul zeven”.
@bernoulli: Soort van Karma richting Peugeot zullen we dan maar zeggen:
“De 901 was de opvolger van de Porsche 356. De aanduiding “901” werd echter slechts zeer kort gevoerd. Peugeot tekende protest aan omdat het alle modelnamen met een ‘0’ in het midden had geclaimd.[bron?] Porsche verving de nul daarom door een één, sindsdien is het model bekend als Porsche 911.”

https://nl.wikipedia.org/wiki/Porsche_901
@bernoulli: je kunt merkrecht hebben op hoe je getallen kunt uitspreken?
@mashell: was er ook verbaasd over maar het is echt zo. In je marketing moet je daar rekening mee houden hoe je wilt dat mensen het gaan uitspreken. Best lastig als je weet dat men er altijd een eigen draai aan geven. Dit moeten ze overigens ook vast laten leggen wat de juiste uitspraak moet zijn.
@isn1981: Ja, het is een heel rare constructie waar je in de praktijk eigenlijk niks mee kunt. Nu weet ik niet of Peugeot destijds reclames had waarin het typenummer werd uitgesproken, maar als het alleen in geschreven uitingen was gecommuniceerd was het quasi-onmogelijk geweest. Zie je de advertentie al voor je? “De nieuwe 1007 (zegge: duizendenzeven), nu in de showroom”
Of een schietstoel voor gasly. Als ie op een rondje gezet wordt door Max kan Horner hem lanceren!
James Bond zonder Bondgirl is geen James Bond. Dus ik verwacht dat Red Bull een blik gridgirls opentrekt voor komend weekend.
@viezefreddyw: en een race overall die lijkt op een smoking natuurlijk
Aston Martin RedBull donkerblauwe race overall die lijkt op een smoking.. goed idee eigenlijk.
@viezefreddyw: hier is ie dan.. de video met Tuxedo overalls
https://youtu.be/GnFeLpD9h28
@w0o0dy: Ja ik had het gezien. Wel leuk!
@viezefreddyw: Max zijn vriendin in een leuke spannende outfit als Bond Girl aan zijn arm.
@w0o0dy: Zonder gekheid maar ik denk dat Verstappen een erg leuke en goede meid aan de haak heeft geslagen. Geen bekend modelletje maar een knappe vrouw. Sindsdien is hij ook echt in bloedvorm.

En ja, dat meisje in spannende outfit is niet verkeerd denk ik. Wellicht is Verstappen daarom zo in bloedvorm…
@viezefreddyw: misschien heeft zij ook prestatieclausules hahaha
@w0o0dy: Haha en geef hem eens ongelijk.
@viezefreddyw: ik heb haar net even gegoogled, dat doet Max zeker niet verkeerd!

Wodka-Martini Shaken not stirred bij de persconferentie op tafel.
Tuxedo race overall aan.
En mocht Max de race winnen dan is dat nummer (00)7.

Wat een toevalligheden!
@sportevo: het zou wat zijn als hij hem echt wint.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Max rijdt dit weekend ook als Max Zorin. Inclusief aankomst per Zeppelin.
Maar gaan ze daar ook harder van?
@viezefreddyw: misschien heeft zij met Max ook een prestatieclausule vastgelegd.. “als jij een race wint dan…”
@w0o0dy: Als dat geen motivatie is om flink te gaan planken tijdens de race weet ik het ook niet meer…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).