James Bond showt zijn V8 Vantage

Auteur: , 15 Reacties

Hij heeft een zwaar leven.

James Bond

Over de top, onrealistisch en potsierlijk. Het heeft niets te maken met werken bij inlichtingendienst, maar toch is de James Bond franchise de langslopende en grootste filmserie. De dandy geheim agent met een alcoholprobleem en bindingsangst blijft toch volle zalen trekken.

Uiteraard, het is geen documentaire. Een Bond-film is een garantie dat je de komende 2,5 uur niet op je telefoon zit te staren. En eerlijk is eerlijk, de latere Bondfilms met Daniel Craig zijn zeer de moeite waard. Voor de autoliefhebbers zijn Bond-films altijd gewoon verplichte kost.

De films worden dikwijls gebruikt om reclame te maken. No way dat James Bond vrijwillig in een BMW Z3 stapte. Gelukkig is s’werelds meest beroemde geheim agent al een tijdje terug bij het oude nest: Aston Martin. De klassieke DB5 speelde al diverse malen een rol, maar voor #Bond25 rijdt Bond in een andere klassieke Aston Martin: de V8 Vantage uit The Living Daylights.

Naast de beelden van afgelopen weken, zijn er nog meer bewegende beelden. Vandaag reed acteur Daniel Craig in een Aston Martin V8 Vantage door een zonovergoten London:

De titel #Bond25 is uiteraard nog een zogenaamde werktitel. De officiële naam zal in een later stadium bekendgemaakt worden. Overigens is de V8 Vantage niet de enige Aston Martin van James Bond. Ook een Aston Martin Valhalla en Rapide-E zullen ten tonele verschijnen. De DB5 zal eveneens opduiken, naast de verplichte Land Rover Defender. De premiere staat gepland voor 8 april 2020.15 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
En hop de prijzen voor oldtimers weer verdubbeld 👍🏻
@mp014: en volledig terecht overigens 😁 wat een geweldige auto! Helemaal wat het moet zijn, prachtig
Ik kijk ernaar uit!
Manneauto’s de Astons uit de 80- er jaren. Zeg maar waar Bram Mozcowicz ;-) in rondreed.
@ericd: Bram reed in een DB9 ;)
Dacht dat die zongedroogde tomaat ermee zou stoppen
@lekkaah: Graag een beetje respect voor zo’n oude Aston. Ze zijn niet heel betrouwbaar, maar roepen toch iets meer emotie op dan een Opel Kadett uit die tijd.
Wat een mooie auto! Mijn favoriete Aston!
Het blijft een schitterende Aston!
Juistem!! Lekker ingrediënt voor een bond film.
Machtig mooie wagen. Aan de buitenkant net een dikke Amerikaan, een soort van grote mu
… soort grote musclecar. Maar dan één met Britse klasse. Het interieur is juist op en top Brits, met traditioneel hout en leer. En oogt verrassend modern, dit was echt wat in die tijd. En nog steeds.
We mogen concluderen dat na beide Posts van zowel de BMW en de Aston blijkbaar iedereen liever dit in zijn garage heeft staan dan het huidige spul ! Wil wat zeggen !
We kijken er weer naar uit. Daniel staat toch wel in mijn top 3 beste bond acteurs.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).