Natuur & Milieu wordt elektrische autodealer

Auteur: , Geen reacties

Nu Natuur & Milieu 20 procent van het marktaandeel elektrische leaseauto's in handen heeft, werd het tijd om fase twee van het project van start te laten gaan.

Renault ZOE

Het doel van Natuur & Milieu is om 1.000 extra Nederlanders in de elektrische auto te krijgen en daarmee een definitieve doorbraak in elektrisch rijden te creëren. Zij zijn de eerste en enige milieuorganisatie ter wereld die auto’s verkoopt. Olof van der Gaag, directeur Campagnes bij Natuur & Milieu: “Het is dé manier om de Nederlandse auto’s te verduurzamen. Ook wie geen autorijdt, profiteert. Van de schonere lucht en van minder geluidsoverlast. Winst voor iedereen dus.”

De aftrap van de tweede fase in de actie Nu Elektrisch vond plaats tijdens het televisieprogramma Kassa Groen, waar mensen een proefrit maakten in één van de vier elektrische auto’s die Natuur & Milieu momenteel aanbiedt. Voor een vast bedrag per maand — inclusief onderhoud, belasting en verzekeringen — kan nu naast de Nissan LEAF (vanaf 533 euro) ook een smart fortwo electric drive (vanaf 398 euro), Renault ZOE (vanaf 447 euro) of BMW i3 (vanaf 674 euro) worden geleaset. Daarbij is DirectLease als leasemaatschappij verantwoordelijk voor het leasecontract en The New Motion voor het laadpunt en de laadpas bij openbare oplaadpunten.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).