Nieuwe BMW 3 Serie bijgepunt door AC Schnitzer

Auteur: , 17 Reacties

It's the little things.

Sinds de introductie van de nieuwe BMW 3 Serie hebben we eigenlijk weinig tot geen tuners aan de slag zien gaan met de auto. Ze zullen ongetwijfeld druk bezig zijn, maar de resultaten blijven vooralsnog uit. AC Schnitzer heeft hierom besloten alvast een voorproefje te geven van zijn producten.

Wie aan de catalogus van BMW niet voldoende heeft om de nieuwe 3 Serie te personaliseren, kan nu ook bij de tuner uit Aken terecht om zijn behoeften te bevredigen. AC Schnitzer heeft onderdelen in allerlei soorten en maten gemaakt. Zo kun je bij het merk een aantal verschillende uitlaatsystemen vinden, die ofwel zwart, carbon of chroom zijn. Daarnaast heeft het voor de 320i en 330i dempers in dezelfde kleuren gemaakt.

AC Schnitzer heeft eveneens een reeks velgensets in zijn gamma die goed bij de 3 Serie passen. Klanten kunnen kiezen uit antraciet of tweekleurige velgen in de maten 19″ en 20″. De Dreier kan ook rekenen op een aantal nieuwe stukken voor de buitenzijde, zoals een front splitter, zijschorten en een iets aangepaste achterbumper. Een tweetal subtiele spoilers moet de wagen net dat beetje extra sjeu bezorgen.

Tenslotte heeft AC Schnitzer nog twee verschillende pakketten ontwikkeld voor de ophanging, waarvan de eerste de auto verlaagt met 20 mm. De tweede brengt de 3 Serie met 30 mm dichterbij de grond.

Meer lezen over de nieuwe BMW 3 Serie? Klik dan HIER voor onze rijtest.17 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ik vind het geslaagd.
Grappig. Als ik mij niet vergis zijn die foto’s voor BMW dealer Kohl in Aachen gemaakt. Kwam ik vroeger regelmatig. Toen ik een BMW 325i E30 had heb ik nog wat AC Schnitzer goodies er op laten hangen. AC Schnitzer voorspoiler, velgen en uitlaat. Toen creëerden ze nog mooie auto’s. Tegenwoordig valt het allemaal tegen.

Jaren geleden toen BMW nog de 5 serie E34 type voerde stond er een AC Schnitzer S5 Silhouette in de showroom. Dat ding was zó geilendmakend dat ik riep dat ik ding ooit zou kopen. Helaas nooit van gekomen want toen ik eenmaal kapitaalkrachtig was om ‘m te kunnen kopen waren we alweer 10 jaar verder of zo en vond ik andere speeltjes ineens leuk.

Maar dat ding had zoveel indruk op mij gemaakt dat ik er tot de dag van vandaag nog steeds aan denk. Mooie tijden…
Fijn om deze week ook nog een bimmer op mn scherm te zien die wel fijn is om naar te kijken
Ac maakt ook geweldig uitlaat systemen
@elemento: ja staat ook in de tekst: Zo kun je bij het merk een aantal verschillende uitlaatsystemen vinden, die ofwel zwart, carbon of chroom zijn.
Vrij subtiel, nu nog in een lekkere kleur.
Ziet er beter uit dan wat de M-performance by Halfords club er meestal opplakt
Ik ben normaal gesproken geen fan van hun behandelingen (of die van 99% van de tuners) maar dit past toch wel behoorlijk goed bij dit model. Ook het zwart-wit concept staat dit model geslaagd voor wat het moet doen.
Het splittertje onder de voorbumper is best netjes.
Prima subtiel! Zou alleen tof zijn als ze ook wat doen aan die ‘grille’
Is nix, wordt ook nix. Alleen velgen wel mooi.
@cazzo046: Sjonnie? Is that you?
Deze schnitzel doet gedateerd aan
Geslaagd!
Die jongens uit Aken doen vaak goede updates. Zelfs op de nieuwe 3…
Niet te gek gewoon heel netjes! Velgen passen er niet helemaal onder vind ik, heeft ineens veel weg van een mercedes.
Heeft vast veel ontwikkelingswerk ingezeten. Een frontsplittertje, velgen die al in de kast stonden en een ander uitlaatje. En ohja, vergeet ik bijna de spoiler onder de kofferklep.

Het hoeft van mij niet overdreven hoor. Maar dit geeft mij het gevoel: Nieuwe 3 is uit, zsm ff iets verzinnen om onze naam op de 3 te plakken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).