Politie neemt drie Porsches uit Venlo in beslag

Auteur: , 12 Reacties

Inleveren, die illegale handel.

Porsche

Meestal vindt spanning en sensatie omtrent “genotsmiddelen” plaats in het zuiden van ons land, dit keer echter niet op de plek waar je het verwacht. In Limburg deed de politie een groot onderzoek naar verdovende middelen en nam daarbij een lekkere buit in beslag. Naast horloges, cash geld en een groot aantal sigaretten is er ook een drietal Porsches in beslag genomen door de agenten. De eigenaar van de auto’s, een man uit Venlo, werd in Düsseldorf aangehouden voor illegale praktijken.

Een nette score dus. Overigens is één van de Porsches een gloednieuwe 911 met bijpassend gepersonaliseerd kenteken waar 911 in staat verwerkt. Het handeltje van de man in kwestie was dus geen kattenpis. Blijkt maar weer dat er in de onderwereld vele manieren zijn om een grote bak zwart geld te verdienen. Totdat je er mee gepakt wordt natuurlijk.

De inbeslagname is een onderdeel van een grote actie van Nederlandse en Duitse politiekorpsen. Hiermee proberen ze dergelijke illegale handelaren op te rollen zodat we weer veilig kunnen slapen. Voor onze zuidelijke lezers is het in ieder geval weer een stukje veiliger geworden.12 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Dus begin met sparen. Over een paar jaar kunnen deze Porsches gekocht worden van de overheid. Zonder sleutel en hebben een paar jaar stil gestaan.
Zou zeggen spuit ze wit, wat blauwe en oranje strepen erop, zwaailicht op t dak en inzetten bij de politie.
@dees: paar jaar? Als ’t een beetje mee zit, staan ze over 6 weken bij de domeinen op de veiling. Met sleutels en papieren. Inbeslagname hoeft niet altijd zonder sleutels te zijn; ’t sleept zoveel makkelijker af als je de sleutels hebt. Als ze cash geld meenemen, zal men heus wel binnen zijn geweest en de boel goed doorzocht hebben.
Je bent crimineel, je doet dus iets wat niet oké is. En denk je, weet je wat ik koop een Porsche die vallen niet zo op….. oftewel domme crimineel.
@inbedrijf:

Van alle duurdere sportwagens is het wel de minst opvallende….
@inbedrijf: dat is dan toch een soort van ondernemersrisico.
“Naast horloges, cash geld en een groot aantal sigaretten is er ook een drietal Porsches in beslag genomen door de agenten”

Vreemd dat alleen bij die Porsches het exacte aantal genoemd wordt en bij de rest van de handelswaar de aantallen in het ongewis blijven…

Laat ze maar uitkijken, misschien heeft Rambam een vervolg bedacht op de jaarlijkse portomonneetest…
@moveyourmind: chef, we hebben 6 Porsche’s 911 in beslag genomen!
Wat? Hebben jullie 5 911’s in beslag genomen?
Ja, de 4 911’s gaan nu op transport naar de opslag.
Prima, zet die 3 911’s maar links achterin!
@gulli: hahaha
Ik heb ook ooit bij mij thuis een Porsche zien passeren!
De volgende keer bel ik de Wouten!
@cossiekiller: komt allemaal wel heel dichtbij zo
Ben ik benieuwd welke nationaliteit de kentekenplaten hadden, want gepersonaliseerd in Nederland…
@luciano_borello: dat zal België geweest zijn dan

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).