Staat deze kleur wél goed op de AMG-GT?

Auteur: , 19 Reacties

Donkergroen. Njam.

Bij Mercedes-AMG hebben ze goed gelet op de Porsche 911. Er zijn natuurlijk meerdere redenen voor het succes van de opgepompte sportkever, maar eentje is toch wel dat je de 911 in werkelijk alle soorten en maten kunt bestellen. Ondanks dat er een al een zeer heftige AMG-GT R verkrijgbaar is, schijnen er nog een paar heftigere versies op stapel te staan. Denk aan een AMG GT R ‘Club Sport’ en een nog extremere AMG GT ‘Black Series’. Er zijn ongetwijfeld mensen met te veel geld en te weinig geduld.

Mercedes-AMG GT by Fostla '18

Dat is precies het gat waar veel tuners in stappen. De AMG GT die je op de afbeeldingen ziet, is een samenwerking van een aantal tuners onder leiding van Fostla. Prior Design hield zich bezig met de bodykit. Deze is van het soort “laat maar zien wat je hebt’ en is derhalve weinig subtiel te noemen. Wat wel aardig stijlvol is, is de lakkleur, of ‘wrap-kleur’, om precies te zijn. De kleur is ‘Malachite Green’ en er worden slechts 50 rollen van gemaakt. Het donkergroen is aanzienlijk fraaier om te zien dan het gifkikker-groen dat Mercedes-AMG zelf gebruikt.

Mercedes-AMG GT by Fostla

De 20″ grote velgen komen bij ADV.1 Wheels vandaan en zijn natuurlijk kneiterlelijk, zoals eigenlijk alle velgen van deze club. Het is natuurlijk wel mogelijk om zelf een fatsoenlijk setje uit te zoeken. Voor een betere ‘stance’ zijn de KW veren gemonteerd en spacers van H&R. Uiteraard is het zonde om een 4.0 AMG V8 Biturbo motor niet te tunen. Hoe Fostla het voor elkaar heeft gekregen is onduidelijk, maar naar eigen zeggen hebben ze er 650 pk uit weten te peuteren. Het maximale draaimoment is zo mogelijk nog indrukwekkender: 800 Nm. Voor wie het extremer en lelijk mag, kan zich wenden tot Mansory.19 reacties

De kleur staat hem inderdaad goed. De andere aanpassingen niet.
@berlinetta: Ik vind de velgen ook nog best wel oké, en van mij hadden die gele lijntjes niet gehoeven. Verder ben ik het helemaal met je eens.
@berlinetta: eigenlijk past hem alles goed. Auto is prachtig
Hé, dat ziet er uit als een gemiddelde GTA5 auto!
Er zijn weinig auto’s die lelijk worden van deze kleur groen.

Helaas is het ook het enige mooie aan dit exemplaar, maar dat terzijde.
“Hoe Fostla het voor elkaar heeft gekregen is onduidelijk, maar naar eigen zeggen hebben ze er 650 pk uit weten te peuteren.” waarschijnlijk met behulp van PP-Performance aangezien en een subtiele sticker op de voorruit plakt.
Als je perse een Mercedes wilt rijden maar een Aston Martin stiekem mooier vindt, dan is dit een prima oplossing. https://www.google.nl/search?q=aston+martin+dbr9&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiw5ZjV6vbdAhVGjqQKHdTLDwIQ_AUIDigB&biw=1920&bih=1068
@poursuivant: Of nieuwe vantage met amg blok.
@poursuivant: wat heeft een DBR9 GT1 auto nou met Mercedes te maken?
@theblazerunner: hij refereert naar die groen lijntjes
Als het dan toch moet liever gifkikker groen…
Dat zijn AMR kleuren! Staat wel erg goed moet ik zeggen. De bodykit daarentegen niet…
Prior design heeft ook zo’n afschuwelijke bodykit voor deze wagen. Hoe kun je, tijdens het ontwerpen van die kut, ernaar kijken en denken:”ja, zo is ie een stuk mooier.”
@loserboi932: zie tekst . . .
Wat een prachtige kleurencombinatie, wow !
Met deze kleur is het bijna een ingetogen auto. Dat wordt dan vervolgens weer teniet gedaan door (de gele randjes van) die bodykit.
Zet toch maar neer hier.
Vind hem best dik zo.
De gele randjes vind ik wel mooi. Spinazie heeft nou eenmaal een beetje room nodig.
Lekker kleurtje en de details ook, de rest is ietsje too much voor mij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).