Tesla-haters ontpoppen zich nu tot ordinaire vandalen

Auteur: , 80 Reacties

Tokkies gonna tokkie.

Snee

Als je de media mag geloven raakt de wereld verder en verder gepolariseerd en dat heeft doorgaans weinig met batterijen te maken. Nou ja, behalve als we het hebben over Tesla. De EV-pionier weet in de autowereld namelijk als geen ander meningen te verdelen, met rabiate fanb0iZ aan de ene kant en ernstig verzuurde haters aan de andere kant. Wij van autoblog blijven natuurlijk altijd objectief en realistisch in onze benadering van dit soort dingen en hebben altijd veel oog voor de fijne nuances. Wat dat betreft zijn we immer Fair and Balanced, net als Fox News. Droog verslag van feiten, dat is wat we bieden, zonder tendentieuze polemieken.

Wat het gevolg kan zijn als het laatste wel gebeurt ziet men in ‘Murica. Daar koesteren sommigen inmiddels dergelijk negatieve gevoelens jegens Tesla en Tesla-adepten dat er een trend is ontstaan die ICEing genoemd wordt. Het komt erop neer dat bestuurders van met name pickups parkeerplaatsen bij Tesla’s Superchargers innemen zodat Tesla-bestuurders hun auto’s niet kunnen opladen. Sneu gedoe dat mensen met gezond verstand alleen maar kunnen afkeuren dus. Leave @stfu alone!

boren

De eencelligen die hun bestaan alleen maar kunnen voelen door anderen te irriteren zijn inmiddels echter nog een stapje verder gegaan, zo blijkt uit een Twitter-post van Model 3-afficionado Mark Larsen. Een supercharger-station in St. Georges, UT, werd namelijk fysiek slachtoffer van de anti-Tesla brigade:

De snodaards hebben getracht een van de kabels door te snijden en enkele gaten geboord in de plugs. Drie van de Superchargers zijn daardoor onklaar gemaakt. Volgens het forum Teslarati is het vandalisme geen alleenstaand incident en worden meer Tesla’s en Superchargers belaagd. Elon Musk heeft inmiddels aangekondigd dat hij denkt over maatregelen in de vorm van een Sentry Mode, een verwijzing naar de filmserie Iron Man.

De Sentry Mode moet Tesla’s beschermen als de eigenaar er geen toezicht op heeft en er wordt onder andere gespeculeerd dat de acht camera’s in de auto als deze stilstaat ingezet kunnen worden om eventueel ongevoeg te filmen. In het geval van vandalisme staan de boefjes dan tenminste met hun lelijke tronies op de gevoelige plaat.80 reacties

Tuig van de richel.
Nigerianen ??
@lincoln: wtf ..
@breakingpoint:

Die stonden ernaast met emmertjes om electriteit op te vangen ..
@lincoln: mexicanen bedoel je
@lincoln: nope .. Het waren Lincolns ..
@fendercd60:

Eeuwig verontwaardigde hoger opgeleiden NLertjes icm een vaag twitterberichtje will do the trick ..
@lincoln: hoogopgeleide
@evdw: hooggeleide, G.
@lincoln: hoogeleid g
@lincoln: finnen
@lincoln: soms vraag ik
Mij echt af hoeveel paddestoelen je op een dag op hebt…
*vernield een supercharger*
Elon Musk: ik denk dat ik er maar beter mee kan stoppen
Aarde: ja inderdaad, ik zal me ook niet meer zo aanstellen
@duckmefaddy: maar lijkt me wel humor als ze proberen de kabel door te knippen en een flinke optater krijgen. Maar dat zal helaas zo niet gegaan zijn
@duckmefaddy: van de optater die daar uit komt smelten je armen als een kaars.
@marc94: zoeken naar gesmolten armen dan!
@duckmefaddy: jeej jij bent echt grappig man
@goodolddays: ik ben blij dat zelfs een simpel persoon als jij mijn genialiteit kan erkennen. Mijn dank is groot
Sneu paupers. Ze moeten juist blij zijn dat er mensen elektrisch rijden. Blijft er meer benzine over voor hun kansloze compensatie trucks…
Kansloze rednecks.
Wat een Mongolen. Lekker intelligent, met een boor in een elektrische kabel boren!

Rijdt ze gewoon voorbij en lach hoe Tesla fanatiekelingen een uur bij de oplader staat ipv die shit vernielen. Slaat nergens op.
@basjaski: Wtf heeft afkomst ermee te maken? Las eerder al Nigerianen, de alsmaar terugkerende Finnen en nu heb jij het over mongolen. Ongelofelijk.
Ik begrijp het niet, zijn de Marokkanen of moslims ineens niet meer schuldig?

@momo: Nee, niet onder de mantel der liefde verbergen. Laten we de roze olifant eens bij de naam noemen: er zijn mensen uit Mongolië die naar Amerika afreizen om laadkabels door te snijden.
@koeberg: daarom wil trump een muur… de Chinese muur was ook om de mongolen buiten te houden…
@tjorque: in Berlijn werkte het ook. Geen Mongoolse gezien.
Hopelijk gebruikten ze niet goed geïsoleerd gereedschap
@shibby: Als ze dit deden wanneer er niet geladen wordt hebben ze zelf geen probleem. Er gaat pas spanning op de kabel staan na communicatie met een auto.
Het is pas levensgevaarlijk voor een eerstvolgende argeloze gebruiker die niet gezien heeft dat de kabel beschadigd is.
Verassend dat dit in Amerika gebeurd..
@janmetdelangeachternaam: Lagen jouw spelfouten maar dichter bij de waarheid.
Kom, laten we met zijn allen de dieselslangen bij de tankstations doorsnijden.
Dat zal ze leren, de judassen!
@gandini: Toen ik jonger was gebeurde dat zo af en toe. Nu ik even opzocht wanneer dat was kwam ik zowaar een handleiding tegen!
http://www.ravagedigitaal.org/1988/04/6.html
@koeberg: Ideaal voor elke goed nadenkende Red Neck.
@gandini: contradictio interminis…
Ik denk aan leukere dingen als ik ‘supercharger’ lees.
@bogey: Computer games?
@koeberg: Eerder Roush, Vortech, Edelbrock en dat soort merken gok ik
Dit is wat op geloof gebaseerde rechtsongelijkheid brengt. Altijd weer. l’histoire se répète. Pak het rechtsongelijkheid aan svp en niet de reactie, hoe kleinzerig het ook lijkt.
Redneck apart volk. Zij denken met pickuos alles kunnen doen. Ik werd bij tegen vangrail gereden supercharger… maar gelukkig corvette die ik huurde kon snel wegkomen tegen supercharger
@elemento: whaha ik heb te veel bier op. Redneck met een grote pickup charger wilde mij van de weg drukken. Gelukkig kon ik net op tijd gas geven
@elemento: Een charger is niet zo bijzonder groot, ook niet als er een ‘ute van wordt gemaakt.
Ik heb niks met Tesla of het hele milieu/klimaat geneuzel, maar je blijft gewoon met je poten van andermans spullen af, klaar.
@techniekmeneer: ben het met je eens
@techniekmeneer: Ik heb ook niet direct iets met Tesla, maar milieu en klimaat is geen geneuzel.
@koeberg: precies.
Het heeft al jaren geduurd om eindelijk electrische te kunnen rijden en mileeubewuster te worden. Wij zijn door oliegiganten altijd voor de gek gehouden. Als auto fanaat blijf ik wel bij de 6 of.8 cilinder. Ook al.rijdt hij langzamer dan een Tesla bijvoorbeeld ..dit komt door ons passie. Mooiste Deal: werk woknverkeer electrisch. Weekend sportwagen. Lekker hypocriet
Dat het inderdaad eencelligen waren blijkt wel uit het feit dat ze snijden in laadkabels en boren in stopcontacten. Ik hoop bijna dat ze het gevoeld hebben.

Anyway, dat krijg je ervan als je je zus neuqt….
@tenaci:

Waren het blanken of zwarten ??
@lincoln: Volgens mij waren het ainu.
@lincoln: Zeker blanken. Zwarten zijn slimmer, die hoeven geen dure vliegtickets te kopen om huidkanker op te lopen. En blanken zijn gek op elektriciteit, gek genoeg is dat ook het enige dat ze zwarten willen geven. Lijkt me duidelijk dus.
@fiero: Zwarten zijn slimmer? Kijk eens hoever de Romeinen een paar duizend jaar geleden al waren, terwijl ze in Afrika nog steeds in hutjes zitten gemaakt van uitwerpselen…
@techniekmeneer: haha een seieuze
@techniekmeneer: haha een serieuze reactie. Hoe gaat het nu met de Romeinen? En u denkt ook dat de wereld in 6 dagen geschapen is ? Jammer dat God de luie klojo daarna een dag vrij genomen heeft. Zitten we nu met al dat gedonder.
@fiero: een dag? 6000 jaar, de lamlul. De FNV krijgt er een ongeneeslijke erectie van, zulke arbeidsvoorwaarden.
@fiero: De wereld is helemaal niet geschapen. Voor ontwikkeling is intelligentie nodig. Wat bij veel bevolkingsgroepen duidelijk niet voldoende aanwezig is. Maar dat mag natuurlijk niet gezegd worden want discriminatie.
@techniekmeneer: ah technietmeneertje, heeft u wel uw school afgemaakt? Of zit je er nog op? Probeer dan eens op te letten tijdens geschiedenisles. Jouw en mijn genen gaan terug naar Afrika. En ik ben Arischer dan ene Adolf H. En met uitwerpselen kan je blijkbaar meer doen dan deponeren in een kleigebakken potje en wegspoelen met je eigen drinkwater. Hoe stom is dat eigenlijk.
@fiero: Ga nog maar even lekker een potje kleien dan. Fijne avond!
@techniekmeneer: ik heb intussen al een heel dorp gebouwd! Hoe was het intussen op Netflix?
@techniekmeneer: wat heeft jouw ‘intelligentie’ dan bijgedragen tot nu toe? Als dat 0 is mag je nu door naar een vakantieoord waarvan je niet meer terug hoeft te komen. Is het hoger dan 0 dan heb je genoeg ruimte. Respect voor andere mensen scheelt al een hoop stress.
Ik moest vooral hier om lachen: “natuurlijk altijd objectief en realistisch in onze benadering van dit soort dingen en hebben altijd veel oog voor de fijne nuances”
@risl: hoezo?
@jaapiyo: ja, waarom hè…
Saboteert die Musk nu ook al zijn eigen laadstations om aandacht te krijgen op autoblog? Wordt steeds gekker met die aandachtsgeile idioot.

P.S. Tip voor de redactie. In de VS is gisteravond een Chevy door een vandaal bekrast. Dit belangrijke nieuwsfeit hebben jullie gemist. Doe er je voordeel mee.
@offroad:

Maar dit is autoblog ..

Je weet wel .. dat blog waarvan 99% van de bezoekers blind Ohio op de kaart kunnen aanwijzen ..
@lincoln: wat is een kaart?
@fiero: oudmediale vorm van Google Maps – en tevens de oorzaak van 50% van alle echtscheidingen die er in de zomerperiode werden aangevraagd.
@RRRobert: oja grappig ding, google maps uitgeprint op een groot stuk papier. Mag niet meer tegenwoordig helaas.
@fiero: niemand heeft tegenwoordig nog een A0 printer…
En een flatscreen van dat formaat is verdomd onhandig om aan je ruit te hangen
Tjonge jonge jonge,

Dit soort streken deden we op de lagere school niet eens… Hoewel, het was op de basisschool wel altijd leuk om de stekker uit het stopcontact te halen als de schoonmaakster aan het eind van de gang was met haar stofzuiger.

De schoonmaakster vond het nooit leuk, wij wel en de stofzuiger ook, die had een heel vrolijk gezichtje met blije grote ogen.
@moveyourmind: Ah, een Henry stofzuiger! 😁
Uit het twittertwatter: “Hope the security cameras recorded the assholes. 😡”

Mag hopen dat ze hun broek gewoon aanhadden ….
Het door een dubieuze groep politici met talrijke subsidies en fiscale presentjes bevoordeelde Tesla, roept bij niet teslafielen al langere tijd grote irritatie op. Vooral omdat die oneerlijke voortrekkerij gebaseerd is op drijfzand en foutieve aannames.
Dan krijg je dit soort dingen.
Stop met die staatsbevoordeling en dit soort acties zullen ook stoppen.
@kempenaer: Als je het niet eens bent met overheidsbeleid dan moet je bij de overheid zijn.
Of bekogel je ook de zonnepanelen van je buren met stenen?
In de Usa? Grappig.
Volgens mij zijn die Tesla’s meer American Muscle dan sommige GM’s of Fords die in Canada of Mexico worden gebouwd. Rare lui daar.
Schavuiten!😂
De Tesla volgelingen hebben hun duivel gevonden, de rednecks. Zoiets hoort immers bij elke religie.

En ondertussen rijden ze virtueel verder in hun bruinkool gestookte Tesla .
Bastards = Snodaards ? Dat is een wel erg lieve vertaling.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).