Top Gear REL! Evans: “Clarkson hoort stemmen in z’n hoofd”

Auteur: , 42 Reacties

U dacht dat Evans een altijd vrolijk en stuiterig mannetje was? Think again! De kersverse anchor van Top Gear smijt met modder richting z'n illustere voorganger: Jeremy Clarkson.

REL! Clarkson kreeg helemaal geen aanbod, zegt Evans

De twee zaten enkele dagen geleden nog gebroederlijk in de knusse cockpit van een LaFerrari, maar de innige band lijkt wat bekoeld. Volgens Evans (en de BBC) heeft Clarkson helemaal geen aanbod van de Beeb gehad om terug te komen bij Top Gear. Als dat wel zo was, zou dat immers impliceren dat Evans de tweede keus was na JC en dat wil Chris graag rechtzetten in de media.

Met de volgende woorden veegt Evans op de Britse radio de vloer aan met Jezza:

“Well, as to whether Jeremy was offered his old job back or not, either outside or inside his own head he still said no to the voices. Therefore, I shall continue my resurrection of the world’s favourite television car show. As auditions for a new Top Gear presenter go live in 26 minutes from now and I can’t wait.”

Die audities waar Evans het over heeft kwamen gisteren nog voorbij. Middels zelf ingestuurde filmpjes kunnen autofreaks auditie doen voor een rol als co-host in Top Gear nieuwe stijl.

We moeten bij al dit gedoe trouwens wel eerlijkheidshalve vermelden dat Clarkson als eerste de knuppel in het hoenderhok gooide. Nadat hij bekendmaakte dat details omtrent z’n nieuwe show binnen enkele weken bekend worden gemaakt, voegde hij er middels een stevige sneer richting Evans aan toe:

“I hope Chris enjoys running what, for the next couple of weeks, is the world’s biggest car show,”

Laten we hopen dat deze fittie niet al té ugly wordt en uitmondt in een dance battle of chili cook-off, maar dat beide heren elkaar het licht gewoon in de ogen blijven gunnen. Laat de kijkcijfers straks maar lekker uitmaken wie het bij het rechte eind had. Wij zetten onze euro’s voorzichtig in op Clarkson.42 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Hij maakt wel reclame voor zichzelf… Ahem.
Ik denk dat het flopt.. Alleen als Chris Harris presentator wordt, dan kan het nog een goede show worden…
@poulehh:
Chris Harris is een man met verstand van zaken. Kan leuk vertellen, maar is op den duur poepsaai…. Leuk voor youtube filmpjes, maar als presentator van een entertainmentprogramma? Mwah…
@Rob: Goed gezegd, zelfs bij zijn YouTube filmpjes wordt het regelmatig behoorlijk saai…
@autobart: ja daar ben ik t wel mee eens! Hij weet wel fantastische beelden te produceren!
@epimetheus: zelfs zo fantastisch dat ik voor mooi beelden naar zijn filmpjes ging kijken in plaats van top gear. Maar hij is veel te serieus voor top gear in huidig entertainend concept.
@poulehh: absoluut niet, tg nieuwe vorm zal keihard falen.
Enkel JC is de juiste man met zijn trouwe team.
En TG bloedt weer een beetje meer dood. Evans zal al weer wat minder kijkers achter zich krijgen.
-edit: thanks! Is aangepast-
Ik vind het allebei vrij onschuldig. Het wordt lekker opgeblazen allemaal.
Naar mijn idee laat Evans het in zijn comment in het midden of Clarkson al dan niet zijn oude baan is aangeboden. heeft wel een aardig telegraaf/prive sausje dit, de conclusie dat Jeremy stemmen hoort maak ik hier niet uit op en de zin “either outside or inside his own head he still said no to the voices” komt daardoor in een andere context te staan.
@thierryvth: hehe, eindelijk iemand die ook goed en objectief het bericht bekeken heeft
Ach, twee egootjes. Ze kunnen goed met elkaar hoor
“So you think you can Top Gear presenteren”

Alleen al het feit dat de BBC een fucking talentenjacht nodig heeft om tot een fatsoenlijk presentatietrio te komen geeft aan wat we daarvan kunnen gaan verwachten #okedoei
@CasperH: Heb je @wouter al aangemeld?
@Edge: Nope, @casperh stuurt @sir_smokalot
@e1000bmw523i: Dat hebben we hier al eens gezien, was geen groot succes.
@Edge: Ik zeg @wouter @casperh @sacha en @aimee voor de rondetijden op te hangen

Misschien eens een goed Nederlands autoprogramma, ipv van RTLautowereld met Michael Pilarczyk brr
@Mika_Hakkinen: Wat stom van me, hoe kan ik Aimee vergeten!? Als de BBC dan toch graag een vrouwelijke presentatrice bij Top Gear wilt, dan veel liever “onze” Aimee dan die Jodie Kidd die telkens genoemd wordt.
@Edge: Goeie ouwe tijd haha.. kijk vanaf 2:35

http://www.abhd.nl/video/bloopers-2009-deel-2/
@Edge: ja die was best lekker, filmpje met de type r kan ik me nog goed heugen.
Nieuwe TG wordt sowieso een financieel debacle voor de BBC, want die vergeten even dat de rest van de wereld helemaal geen licentie meer gaat kopen en het dus net zo marginaal (qua marktaandeel that is) wordt als Fifth Gear. De rest van de wereld wil namelijk JCs nieuwe show zien en eventueel daarop een licentie kopen. Natuurlijk is er wel de theoretische kans dat TG v3.0 ook een groot succes wordt, maar groot acht ik het niet …
Ach jongens, dit doen ze toch gewoon expres? Goed voor marketing.
Leuk “RTL Hart van Showniews” berichtje….

Evans lijkt me wel een goede presentator voor Top Gear. Is minstens zo theatraal en bombastisch als Clarkson. Prima voor een entertainmentprogramma dus….
Ik hoop zo dat TopGear flopt!
@gieltj: jij autohater! Heb je de kans op de 2 leuke autoshows (want 5th gear is niet echt leuk) hoop je dat Top Gear flopt. Ik hoop dat allebei de nieuwe Britse auto TV programma’s heel verschillend en beter dan de vorige Top Gear worden.
@gieltj: Ik niet, als ze Top Gear weer even opfrissen en ze het wel leuk weten te houden hebben we straks twee leuke programma’s ipv 1 die een beetje automotive zijn.
Ach laat die haantjes toch lekker, hoort bij de show. Laat ze nou eerst maar eens allebei een fatsoenlijk seizoen neerzetten, dan kijken we daarna wel weer eens verder.
Team Chris. Maak er maar weer een autoprogramma van. Leuk met tests en aankooptips voor tweedehands TVR Cerbera’s of Ferrari 430 Scuds. Houdt dat gejank om Jezza tenminste een keer op. Die stukjes met tot raketauto omgebouwde Seicento’s en roadtrips naar Nigeriaanse oliedumpvelden zijn echt passé. Laat Chris maar z’n kunstje doen. Veel erger dan de laatste 6 seizoenen van dat pensioentrio gaat het echt niet meer worden.
@forza: mag jij uiteraard vinden maar gelukkig zijn miljoenen mensen het oneens met je, legendarische show was het, echt super.
@mauritsh: verder geen nieuws te vinden op het net? Dit heeft best een hoog ‘RTL Autoboulevard’ gehalte. Er staat eigenlijk niets ;-). Dat beide heren met een autogerelateerde show komen is ‘Good News’, maar alle soap eromheen is irrelevant. Misschien niet iets kunnen doen met de S4, RS4 en RS5 die uit productie zijn genomen (waren toch leuke auto’s) of dat Victor Muller verassend geboeg een rechtszaak gewonnen heeft?
De één roept wat in de media dan reageert de ander. Media in Engeland springen er bovenop. Die blazen de “rivaliteit” op. Vervolgens gaan de fanboys er achter staan. Maken hastags op twitter met teamclarkson en teamevans.

Nu wil de hele wereld het fijne weten. Gaan massaal naar TG en het nieuwe programma van Clarkson kijken. Mensen gaan hier op AB en twitter en noem het maar op heftige discussies in de trant van: “jij bent een kleine piemel!” “nee, jij bent een kleine piemel” en “mijn God is beter danndie van jou, want hij is grappiger!” “nee, mijn God is grappiger, want hij heeft rood haar!”

Chris en Jeremy zitten ondertussen bij elkaar genietend van een drankje, sigaar en al geld tellend het allemaal op afstand te aanschouwen. En roepen tegen elkaar: haha! Those sucka’s!
Inderdaad nogal Shownieuws achtig nieuws “either outside or inside his own head he still said no to the voices.” word vertaald naar “JC is gek en hoort stemmen!!”. Dan ben je zelf ook vrij creatief.
Als je de werking van het gehoor in ogenschouw neemt is dat een vrij normale gang van zaken ..
Chilli cook of! Southpark. Made me giggle!
Reclame zou ik denken, die dikke oude zal nog wel wat rechten op TG bezitten vermoed ik.
Sinds ze alle 3 weg zijn bij TG is het wat mij betreft afgelopen met TG, nu doen ze nog pogingen om het te redden en wanneer de kijkcijfers bekend worden zien ze bij de BBC vanzelf hoe ernstig ze hebben gefaald.
Wie niet wil horen moet maar voelen en dit gaat de BBC behoorlijk goed voelen.
Clarkson gaat door tot hij top gear dood heeft
Ik zou Wouter wel op zijn beste Engels topgear willen horen presenteren😜😆😂

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).