Unagi! Honda wil nu met Red Bull races winnen

Auteur: , 17 Reacties

Welkom bij de firma open deur?

Red Bull Honda

Het is misschien wel de moeilijkste beslissing die Red Bull ooit heeft moeten maken. Wel of niet in zee geen met Honda? De Japanse fabrikant heeft een naam hoog te houden als het gaat om gemotoriseerde sporten, maar hun rentree in de Formule in 2015 verliep desastreus.

Drie jaar lang was de motor het mikpunt van alles. Het vermogen was veel te laag. De betrouwbaarheid liet te wensen over. Dankzij die motor is McLaren afgegleden naar het niveau waar ze nu staan, aldus McLaren. Nu McLaren met Renault-motoren rijdt (sinds 2018) kunnen we wel stellen dat het niet allemaal aan Honda heeft gelegen.

Dat aan het einde van de Australische GP er een Red Bull direct op het podium (plaats 3) stond, was zeer welkom voor Honda. In een interview met Autosport laat de technisch directeur van Honda F1, Masashi Yamamoto, weten dat het een zeer spannend seizoen is. Het is voor het eerst dat Honda twee teams moet voorzien van motoren.

Volgens Yamamoto is het nu de bedoeling om een race te winnen. Wij zijn de uitspraken van Helmut Marko gewend, maar niet die van Honda. Tot voor kort stelde Honda zich heel bescheiden op. De vernedering van drie rampjaren bij McLaren heeft er bij Honda ingehakt. Echter, Yamamoto is vol goede moed. Als het aan hem ligt, wordt de race al gewonnen voor de zomerstop. Volgens hem zijn Bahrein en Hongarije de beste opties om voor de vakantie een race te winnen.

Red Bull heeft zich meerdere doelen gesteld. Men wil dit jaar minimaal net zoveel races winnen, als vorig jaar. In 2018 won er een Red Bull in China, Monaco, Oostenrijk en Mexico.17 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
We doen alleen maar mee omdat we het leuk vinden. Winnen is voor amateurs duh! 😂👻
Nou dat had ik dus nooit verwacht..
Unagi is paling… ik mis de link even :-)
@graficon: Thanks!

Ik dacht altijd dat paling in het Japans punani was. Had dat laatst in een sushi-restaurant besteld. Geen wonder dat ze me heel raar aan keken, want het is dus Ugani.
@moveyourmind: Punani ruikt ook naar vis dus ik snap je verwarring.
@moveyourmind: Probeer die bestelling maar eens te plaatsen bij de Surinamer 😂
Honda wil niet winnen, Honda gaat winnen!
@hondafiel: ik weet anders vrij zeker dat ze het wel willen. Of ziet u ze al op het podium staan en de P erin hebben haha
Miss weet Yamamoto wel iets wat Jack Plooij nog niet weet?

#ontslajackplooij
Gevalletje ” opendeurtje”.
Helmut Marko und Yamamoto
Mooi stel
je zou bijna denken dat ze met de Bismarck op pad zijn
@bmwpowerm5: op de Yamato?
Stichting open deur.
Honda wil één race winnen, Red Bull wil vier races winnen en de oranje brillen wllen dat Max wereldkampioen wordt. Het is echt een sport.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).