Vaderdagtip: boek een middag Porsche 992 training

Auteur: , 24 Reacties

Drukke agenda of was die hele dag toch wat prijzig? Je kunt nu ook een halve dag op stap met de Autoblog Academy Porsche 911 (992)!

Vaderdagtip: nu ook 1/2 dagen Porsche 992 training

In februari introduceerde Autoblog in samenwerking met Dolf Dekking Driving Events de Autoblog Academy. Lezers en bezoekers kunnen (nog steeds!) voor € 911,00 een uitgebreide rijtraining boeken en gaan een hele dag op stap met een Porsche 911 (992) Carrera S. Hier komen allerlei onderdelen aan het licht, meer informatie over zo’n hele dag lees je hier.

Naast de volledige dagen introduceert de Autoblog Academy nu ook 1/2 dagen. Met dit pakket ga je een dagdeel (ochtend of middag) op stap met een instructeur en de Porsche. Het ochtendprogramma duurt van 09:00 tot 12:00 en het middagprogramma is van 13:00 tot 16:00.

Het is een ingekort programma in vergelijking met een hele dag. Nog steeds worden zaken als houding in de auto, bochtentechniek, remtechniek en anticiperen in het verkeer besproken. Hetzij in een compactere vorm. Rijden op hogere snelheid is tevens nog steeds een mogelijkheid, maar ook dit is minder uitgebreid in vergelijking met een volledig dagprogramma.

De prijs voor de rijtraining van een halve dag bedraagt € 495,00. De komende weken zijn er nog een paar plekken over, dus wie nog zoekende was naar een origineel vaderdag cadeau hoeft niet verder te zoeken! Opgeven kan door een mail te sturen naar
[email protected]. Geef in het onderwerp aan of je een volle of halve dag wil boeken.24 reacties

Ik ben toch meer van de vaderdagcadeau’s tot Max. €150,-..dit is leuk maar wel wat fors..
@ghost: als je zelf vader bent kun je het natuurlijk ook voor jezelf kopen 😊
@gulli: niet dat ik weet…😂
@ghost: voor dat bedrag kan je een halve dag in een kever sturen!
@ghost: tsja, als je al geen 500e over hebt voor de man die (waarschijnlijk) toch echt al heel je leven voor je klaar staat… ;-)
@Stefje: praat voor jezelf alsjeblieft.
@stefje: ik heb altijd geleerd dat je met vaderdag zo’n leuke doos speciaal bier, een chocolaatje of een VI’tje koopt. 500/911 euro voor een vaderdag cadeau vind ik toch wat veel, eerder iets voor zn echte verjaardag.
Heeft Dolf Dekking geen Porsche 996 Training voor 100 euro?
@theblazerunner: misschien een 924 training
kaartjes in de uitverkoop, zal wel niet genoeg animo voor zijn
@gove: vind je het gek voor deze bedragen……
Prijzig geintje wel. Als ik ’t geld had voor dergelijke kadootjes kocht ik wel zo’n 911..
Ik zal het thuis eens voorstellen. Jij een kind ik een Porsche. Deal?
@dutchdriftking: klopt ongeveer wel een kind grootbrengen kost gemiddeld 100.000 geloof ik.
@theblazerunner: ik keek altijd wat ik kon leasen voor factuur van de kinderopvangkosten (minus toeslag, om het zuiver te houden). Van drie kinderen… Gewoon om mezelf te pijnigen. Dat lukte ook aardig.
@theblazerunner: n..ken kan iedereen echter ook goed sturen weinig
@vervelend: sturen kan ook iedereen, goed sturen daarentegen…zelfde geld voor n..ken. Ik ben in 1 van de twee erg goed, helaas voor mijn vrouw😉!
@hooesi: Het voordeel van sturen is dat je het ook echt zeker weet als je het goed doet, bij dat andere kun je nog voor het lapje worden gehouden. Het is niet zo dat een auto kan doen alsòf hij de apex raakt…
Ik heb afgelopen Goede Vrijdag wel zo’n training gedaan. Was erg leuk om te doen. Prijzig, maar ja de prijs van een complete auto is mij veel te hoog met mn ict hongerloontje. Ik heb er zelf toen ook iets over geschreven : https://www.gppits.net/nieuws/special_per_porsche_door_midden_nederland/
@Alex_79: leuk stukje Alex!
@Alex_79: leuk geschreven Alex!
Goed idee man, maar 500 piek pffff….
Een werkelijk krankzinnige prijs, bij Raceplanet kost rijden in een Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Porsche ongeveer hetzelfde.
Ik denk dat de prijs te hoog is. Als je naar de inkomens in ons land kijkt dan heb je een groep die dit makkelijk kan betalen, deze groep gaat dit niet doen want ze kopen er zelf één. Voor de middeninkomens is dit best prijzig laat staan de lagere inkomens en dat is juist de groep die zo graag deze beleving wil.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).