Van dit pakket wordt je Aventador S nóg hoekiger

Auteur: , 18 Reacties

Net waarop we zaten te wachten.

Het laatste dat een auto als de Lamborghini Aventador nodig heeft, is een tuningspakket waarvan hij er nog krankzinniger uit gaat zien. Toch is dit precies wat de auto heeft te verduren. Allerlei bedrijven leggen de hand aan de machtige Italiaanse sporauto, in de hoop een uniek resultaat neer te kunnen zetten. De ervaring leert dat dit niet zomaar wil lukken. Slaagt ONYX er wel in?

Wel, in zekere zin, ja. De creaties van de tuner zijn stuk voor stuk merkwaardige schepsels met honderden hoeken en de Aventador, de enige Lamborghini in de catalogus van het bedrijf, is geen uitzondering op deze regel. Door zijn nieuwe plaatwerk is het een ontzettend druk apparaat geworden. De vele verschillende vormen zijn tamelijk verwarrend. Met name de voorbumper met zijn enorme luchtinlaten en de Transformer-achtige billenpartij maken van ONYX’ Aventador een aparte bolide. De vunzige motorkap en achterspoiler wekken zelfs de indruk dat het hier gaat om de SVJ.

Dit is niet het geval. De basis van dit project is namelijk een simpele Aventador S, waarvan de 6,5-liter V12 gezellig 740 pk produceert. Over motorische upgrades wordt door de tuner niet gesproken, maar bij deze wagen is dat dan ook allesbehalve nodig. Eerlijk is eerlijk: enkel en alleen de bodykit is ruim voldoende.18 reacties

Poeh. Staat ‘m wel goed. Komt niet vaak voor dat ik dat van een getunede auto vind…
@jeroenwz: ik ook!
Raar. Ik heb nooit iets met dit soort auto’s maar moet toegeven dat ik deze best ok vind.
@jeroenwz: Het zou ook zo een special van Lamborghini zelf kunnen zijn
Stiekem heeft het wel wat😳😳😳
Zou er zo langs lopen, dertien in een dozijn Aventador. Koop dan gewoon iets moois, een Countach bv. Dán ben je pas een macho.
Ziet er uit als een landbouwmachine, met veel roosters en messen. Kan me niet voorstellen dat zoiets veel sterren scoort voor voetgangersveiligheid tijdens de
Ziet er uit als een landbouwmachine. Veel roosters en messen. Kan me niet voorstellen dat zoiets veel sterren scoort voor voetgangersveiligheid tijdens de NCAP
@sirprize: excuses voor de dubbele post, er ging iets mis met plaatsen
@sirprize: drie posts.
Doe maar de standaard en ingetogen Aventador……..
@911targa: Haha die is idd lekker ingetogen 🎉🎉😂
Zie dit maar weer schoon te krijgen als je door een regenbui gereden hebt.. zal niet meevallen. Al zal de eigenaar zich niet bezighouden met zulke ‘laag bij de grondse’ activiteiten. ‘just pay a man to do it’.
Lijkt een beetje op de Veneno van achteren
En dan met 30 kmh in Monaco rond cruisen ;)
Ik zag ze gisteren bij het casino staan. Echt geweldig dik😍
Zo hoort een Lambo te zijn. Ruig, buitenaards, zelfs Batman moet twijfels krijgen over de esthetiek. Voor alle vloeiende, zachte lijnen hebben we Ferrari.
@m550d: Hmmm, en dat valt de laatste tijd een beetje tegen, de achterkant van de Superfast bijvoorbeeld.
Heeft ‘ie nou een Reventon-frontje?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).