5 nieuwtjes over Paul Walker die je misschien gemist hebt

Auteur: , 74 Reacties

Jullie dachten dat we er al veel over geschreven hadden? Wrong!

Paul Walker

De laatste dagen horen/lezen we veel kritiek over de hoeveelheid Paul Walker nieuws wat we posten. Dat zijn vooral bezoekers die dus eerst de titel lezen, vervolgens het bericht aanklikken, de tekst lezen en dán pas gaan zeiken! Dat is ongeveer hetzelfde als iemand die een zak m&m’s leegvreet, en vervolgens klaagt over buikpijn.

Enfin, de berichten over Paul Walker worden erg goed gelezen, dus blijkbaar leeft het onder de mensen/bezoekers. Tevens kregen we via de mailbox vele tips, waarvoor dank. Je mag dan twijfelen waarom er zoveel aandacht voor Walker is in de diverse media, voor Autoblog kunnen we er redelijk kort over zijn:
– het gaat om een bekende acteur die gek was op auto’s
– het gaat om iemand die speelt in populaire autofilms
– het gaat om iemand die gecrasht is met een supercar

Ergo: hoe autogerelateerd wil je het hebben? Als we ergens over moeten schrijven, dan is het hierover! Toch zijn er afgelopen dagen wat nieuwtjes blijven liggen, die we hierbij nog even willen delen.

1. Een Amerikaanse vrouw (Adora Bull) schreef een artikel over 5 redenen om blij te zijn dat Paul Walker dood is. Ok, dat is een ziekelijke titel. Maar uiteraard waren er een aantal mensen die de tekst te serieus namen en haar gingen bedreigen. Gevolg: ze is inmiddels ondergedoken.

2. Paul Walker is vermoord door een Drone omdat hij erachter was gekomen dat men in de Filipijnen geboortebeperkende medicijnen door de hulpgoederen mengt. Echt gebeurd!

3. Paul Walker was een regelrechte held. Een winkelbediende in Santa Barbara zal hem onthouden dankzij zijn vrijgevigheid. Toen de acteur bij hem in de winkels was (een winkel met sieraden) kwam er een soldaat binnen met zijn verloofde, op zoek naar verlovingsringen. “Ze zag iets dat ze echt, echt leuk vond, maar de soldaat zei: ‘Schat, ik kan dat niet betalen,” zo liet de winkelbediende weten. Dat ‘iets’ was een ring van $10.000 dollar en Walker had het gesprek afgeluisterd. Hij riep de manager en zei: “Umm, de ring waar die mensen naar kijken, zet het op mijn rekening.” Kort daarna verliet hij de winkel.

4. De Porsche Carrera GT (de auto waar Walker mee verongelukte) is te gevaarlijk voor de openbare weg. Dit stond er letterlijk in een memo van Porsche richting Amerikaanse dealers (2004): “The Carrera GT is as close to a racecar as we will ever get, this car has all the disadvantages of a racecar.

5. Paul Walker heeft mogelijk geprobeerd te vluchten uit het brandende wrak. De beelden waarop de heftig fikkende Porsche Carrera GT te zien is, zijn nader onderzocht. Twee bronnen stellen dat het lijkt alsof beide mannen in hun stoel zaten ten tijde van het inferno, maar zeker weten doen ze het niet. Daarbij staat er in het sectierapport dat de acteur gestorven is door verwondingen van de crash én de brand. Dat zou kunnen betekenen dat hij de klap overleefd moet hebben, gezien hij deels gestorven is door het vuur?74 reacties

Zulke dingen wens je niemand toe en helemaal niet een true petrolhead…mits het echt gebeurd is met die ring verdient zwaar respect…!
@lyon1845: het schijnt echt gebeurd te zijn, heb er meerdere berichten over gelezen.
De juwelier zou het altijd geheim hebben gehouden wie de ring had betaald, tot zijn overlijden.
Het raakte me flink toen ik het hoorde, hij (en de NFS spellen uiteraard) hebben me de autoliefhebber gemaakt die ik vandaag ben.
Diep triest, rust zacht vriend!
@lyon1845: Je wenst het niemand toe, maar toch blijft Autoblog er maar mee doorgaan. Iedereen lijdt onder die eindeloze stroom ‘nieuws’ over deze B-acteur, maar men toont geen enkel medeleven met de petrolheads hier. Gelukkig zeg jij waar het op staat. Genoeg is genoeg!
@k-man:
B-acteur is wat jij ervan vindt…dat is een mening en geen feit.
Feit is wel dat zijn banksaldo tig keer meer is dan jij ooit in je gehele leven zal bereiken ;)
Dus think again…jij vindt het een b-acteur maar hij had z’n zaakjes dan wel goed op orde.
@k-man: Eens dat hij een B-acteur was, maar bij Walker heb ik me er nooit aan gestoord. Hij wist z’n rollen zo uit te zoeken dat hij nooit een beperkende factor was in een film, en ook dat is een talent ;).

Overigens lijkt me de kans heel klein dat hij nog heeft geprobeerd uit de auto te komen, die klap was echt goed hard en als hij die crash nog heeft overleefd zal hij zeker buiten bewustzijn zijn geweest.
@lyon1845: Ik heb het bericht overigens niet gelezen, dus wat een ring te maken heeft met die eindeloze stroom berichten weet ik niet.
@k-man: lezen is te moeilijk voor je?
Heeft te maken met mensen die hier na dagen nog steeds kapot van zijn.. ‘Het nog steeds niet kunnen bevatten’. Poe hee, om Tommie maar even na te doen, deze mensen werken hun hele leven niet meer als een naaste komt te overlijden! Of niet, want geen bekende ricer film gay?
Paul walker is een echte held. Maar brandend dood gaan is het ergste dood. R.I.P paul walker en zijn vriend jullie blijfen in onze hart.
@r32turbo: verdinken lijkt mij erger.
@gerjan: dan heb je wel minder pijn? Door brand sta je gewoon in de fik!
@matje140: dit is de domste minidiscussie die ik ooit heb gelezen. Dankjulliewel, Civics
Oké, nu ben ik dat hele Paul Walker gebeuren wel beu.
Er gaan meer mensen dood op een dag.
@Ties: reageer dan niet. Klik überhaupt niet op het artikel.
@MAB: Ik vind het persoonlijk niet raar als mensen ook laten weten als hun iets niet interesseert, hoe komt AB anders aan feedback?
@mdemooistelettervanhetalfabet: Autoblog heeft een mail adres waar je op kunt klagen. Maar dat is nutteloos want zoals je ziet legt autoblogger heel duidelijk uit waarom hij het nodig vindt om over paul walker te schrijven.
@MAB: Ik ben een trouw Autoblog lezer en dit soort non-nieuws stoort me. Mag ik daar dan alstublieft wat van zeggen?
@Ties: stel je niet aan suffe ..
dik 90% is hier non-nieuws ..

just entertaiment folks ..
@lincoln:
Ja die Lincoln, da’s een pienter ventje. Die heeft wel door hoe het hier in elkaar steekt. Met z’n ‘scherp’ geformuleerde comments -overigens altijd met de verdachtmakende dubbele-punt-“einden”- laat hij zien dat hij een echte intellectueel is, en geen gefrustreerde toetsenbordheld met een íets te schone auto.
@JvT: pas op je vergeet de dubbele punt, nu lijk je dom..
@MAB:
en jij kunt wel publiekelijk zeiken over het feit dat iemand zeikt over een paul wokkel artikel? Je kan hem ook een persoonlijk berichtje sturen of het negeren, dus lekker consequent..
Bah wat een narigheid allemaal, doodgaan zou verboden moeten worden!
@alcantara: Ja, en BBQ’en dan ook gelijk!
@alcantara: de Nederlandse regering kennende zal er binnenkort wel belasting over g geheven worden.
@sketcher: Haha, wat naïef.. Wet SW 1956..
Topgozer, hart van goud! Groot verlies!
Morgen de Paul Walker Drive. Inmiddels in 3 steden in Nederland…

https://m.facebook.com/PaulWalkerDrive
@matter: Je moet je toch wel ontzettend knullig en belachelijk voelen als je daar een of andere matige acteur staat te herdenken, terwijl net Nelson Mandela is overleden.
@k-man: Neem je dat toch ook meteen mee. Stop je ff onder de nelson mandela brug in Zoetemeer (daar toch?), hartstikke mooi.

En kap eens met het afzeiken van mensen die duidelijk behoefte hebben aan het herdenken van zijn/haar held. Wie ben jij om dat te veroordelen? Juist in de door jou aangehaalde geest van Mandela moet je hier niet over zeuren maar het respecteren.

Hier boven zei iemand het heel sterk; Dankzij NFS en the fast and the furious (en dus wijlen Paul Walker) ben ik de petrolhead die ik nu ben.
6 .. Paul Walker was de inspiratiebron voor moeder Theresa ..
7 .. Paul Walker heeft de zevende symfonie van Beethoven geschreven ..
8 .. Paul Walker was eigenlijk de aller eerste man op de maan ..
9 .. Paul Walker heeft eigenhandig een eind aan de tweede wereld oorlog gemaakt ..
10 .. Paul Walker en Chuck Norris zijn BFF,s ..
@lincoln: lig op de grond te rollen van het lachen, oeps sorry niet gepast bij dit onderwerp.
@rob68:
Oh, nou snap ik ‘m! Met je gespeelde onverschilligheid moet je overkomen als een stoere jongen die niet zo maar gaat huilen bij elk romcom-einde. Nou, makker, helemaal gelukt hoor. Je kunt ervan uitgaan dat je ieders respect hier hebt verworven. Zo, kun je weer rustig slapen, ofnie?
@JvT: Neen, helemaal fout. Vind het best jammer dat deze man dood is .Maar zal hem niet missen.
@lincoln: Damn, jij bent volgens mij toch ook echt een jaloers mannetje. Ik heb je nog geen enkele keer nuttig zien reageren. Volgens mij heb je een beetje aandacht tekort ofzo?
@den11: dit topic gaat nu eens een keertje niet over mij ..
maar over Paul walker ..

zou je het op kunnen brengen om dat te respecteren ??
Nu krijgen ook de negatievelingen te zien dat het acteren maar een fractie was van Paul als persoon. Het was vooral een man met een groot hart voor zowel mensen als auto’s.
@ej20g:

Paul was de beste ..
beter dan degene waar je van dacht dat hij de beste zou zijn ..

recespt ..
@lincoln: dat hoor je mij niet zeggen.
@ej20g:

Je slaat door, zoals velen hier.

Ik vind het ook jammer voor hem. Maar ik vind het erger dat ik zondag werken moet!
@barrrry: onzin, ik ben gewoon een groot fan van de man. Ik heb het ook best zwaar gehad met de dood van Michael Jackson, ook een deel van mijn jeugd wat weg was. Sommige mensen worden er nou enmasl harder door geraakt dan andere, do be it. Ik begrijp ook dat er best mensen zijn die de dood van Paul he-le-maal niks doet. Maar doorslaan doe ik niet, daar zorg ik wel voor.
@ej20g:

o.k. .. dan mijn excuses voor mijn botheid ..
besef me idd nooit zo goed dat er mensen zijn die moeite hebben met afscheid ..
@ej20g: Oh, je kende hem persoonlijk?
Kleine aanvulling op punt 4: Er zijn in het verleden zelfs rechtszaken door weduwen van verongelukte Carrera GT rijders aangespannen, omdat de auto zo gevaarlijk zou zijn.
Pssssttt!!
Ik kreeg zojuist in een schimmige parkeergage een briefje van een man met een lange regenjas, zonnebril, petje, capuchon en bivakmuts. Daar op staat dat meneer Walker eigenlijk meegenomen is door aliens…. Ontvoerd !! Meneer Walker schijnt namelijk belastend materiaal te hebben tegen deze aliens….
Echt waar !!

Kan mijn nieuwtje ook een plekje krijgen in dit overzicht? Alvast bedankt.
@Rob:

dat was zijn Coke dealer die nog geld van hem kreeg ..
@lincoln:
Ah, dat zal het zijn. Ben ik toch nog mooi in het ootje genomen. Die dealer begon namelijk eerst over dat Walker vermoord was door de FBI, met drones of zo, maar dat geloofde ik natuurlijk niet hè! Het tweede verhaal over aliens klonk al veel meer plausibel…. Jij zult vast begrijpen dat ik dat verhaal wel voor waarheid aannam. Want, kom op: aliens. Dat verzin je toch niet??
Maar thanks! Altijd fijn wat extra info uit een betrouwbare bron.
@lincoln: onmogelijk! Paul is een held, heeft nooit iets verkeerd gedaan, was een fervent tegenstander van drugs! een legende.

En dat alles na een auto-ritje.
Mijn favoriete ‘monkey’ Chris Harris’ visie op het ongeluk. Kort samengevat, de chauffeur bepaalt zelf hoe diep hij het gaspedaal indrukt. Druk je het te diep in, ga je vanzelf een keertje over de grens van:
-je eigen kunnen
-het kunnen van de auto
maar tegenwoordig meer en meer:
-het kunnen van de electronische veiligheids gizmo’s aan boord van de auto.

Ergo conclusio:
eigen schuld, dikke bult.

Kan ik het helemaal in vinden.

Laat het vele verontwaardigde commentaar maar komen!
http://www.pistonheads.com/news/default.asp?storyId=29008
Een held omdat je met je geld smijt?
Ik heb een andere definitie van helden.

Daarnaast komt me die Paul Walker nu echt de strot uit. Toen die levebd was geen artikel over hem te ontdekken op AB en nu is het dagelijkse koek geworden.
R.I.P man. Elke keer als ik een foto van hem zie kan ik het nog steeds niet bevatten.
Hè daar is het nieuwe Paul Walker artikel van vandaag. Niemand sprak over die matige acteur maar nu hij dood is haalt hij zelfs een Nederlandse auto site.
De mensen die haten op de artikelen over Paul walker hebben zekers niets beter te doen in hun leven. Als ik een artikel zie dat me niet interessant lijkt klik ik er gewoon niet op, is dit zo moeilijk voor anderen?
@laferrari:
zeiken over paul wokkel nieuws mag niet, maar zeiken over andermans reacties mag wel, lekker consequent…
@super: alles mag, ik geef gewoon mijn mening daarover.
@laferrari: blijkbaar is het lastig. Ik reageer regelmatig niet op artikelen, gewoon omdat ik ze niet interessant vind. Is inderdaad niet moeilijk.
@ej20g: Precies, waarom zou je de moeite nemen als het je toch niet interresseert? Je bespaart jezelf de moeite en anderen jouw gezeik.
Ben het met Lada wel eens nooit van gehoord van die gozert en nu elk blad elke internetsite gaat over hem.
Ik heb 1 film gezien van hem de eerste van die zogenaamde scheurfilms (sorry maar cannonball 1 vind/vond en zal ik altijd beter blijven vinden), dit soort films waar deze man in meespeelde vergelijk ik met o,a charlies angels de film nep nep nep, slecht verhaal en een nog slechtere film, dus deel 2 heb ik voor bedankt.
Ik weet ik hoef niet te reageren op een artikel die ik niet leuk vind, maar ik vreet ook geen zak m en m’s in een keer leeg en dan zeiken dat het niet te knagen was, of er ziek van ben.
Maar hier word ik wel beetje moe van tis net die Nederlandse voetballer met dat Duitse mokkel die gescheiden zijn, mijn God wat een uitgekloven artikels zijn dat, is er niks anders nieuws te verzinnen.
Ik heb de ronde van de Stig gezien met deze Porsche GT en die had zelf de grootste moeite om dit ding op de weg te houden in een gestaag zeer hoog tempo, laat staan een zakenmannetje uit the US of A die ontbijt bij MaccieD.
Ik gun het niemand dit hoor dat vooropgesteld maar met dit soort auto’s helemaal los gaan terwijl je weet dat deze auto een draak is om mee te rijden, 1 keer niet opletten of te nonchalant zijn en je kop wordt compleet afgerukt, deze auto is gemaakt om de bestuurder er van te overtuigen dat je zeer goed bij de les moet zijn en blijven, zoals een goede Porsche betaamd, zoals de eerste Porsches, absoluut en compleet onberekenbaar.
Tis geen Aventador die door een oud wijf te besturen is en dan nog vol gas ook met alle technische snufjes en gadgets om dit vliegtuig aan de weg te houden.
Als ik zo vrij mag zijn om de vergelijk te trekken de Aventador is de Gentlemen en de Carrera GT is de sluipschutter, nee eigenlijk een staatvechter, 1 misstap en het is game over…….
@hanzel:
Begrijp jij dan niet dat de meeste reaguurders zelf helemaal NIX meemaken in hun leven?

Allemaal ANWB lid
Allemaal een BOVAG occasion
Allemaal veilig op vakantie naar Turkije
Allemaal een OV jaarkaart
Allemaal lid van de consumentenbond
Allemaal voor de buis als Radar op TV is
Allemaal een VAG product

Snap dat dan !
@desjonnies: Euhm… je vergeet er één
Allemaal mogen ze van de juf niet met hun telefoon spelen….
Jammer dat autoblog zich moet verdedigen voor de aandacht die het besteedt aan Paul Walker, dat zou niet nodig hoeven zijn. Niemand wordt gedwongen alles te lezen.
Volgens mij heeft AUTOBLOG hier toch echt een punt m.b.t Paul Walker en zijn auto.
En dat sommige mensen alles over een kam scheren,moeten mischien beter kijken,de meeste petjes rijders,en die schuin hangen zijn de GOLF rijders en sommige honda rijders die net hun rijbewijs hebben ! En dat weinig mensen hem kennen ?? goh ! in de Fast and Furious films kwamen ook op tv als reclame om het te zien,maar weerhoud er niet van dat hij ook andere films heeft gespeeld,maar als je hier alleen bent om het afzeiken ?? kijk is bij google bij Paul Walker en kijk verder wat hij voor films gemaakt heeft…..( hetzelfde met Vin Diesel )
Maar nogmaals wat AUTOBLOG.NL zegt over dit onderwerp,helemaal eens !
Hij had beter te voet kunnen gaat, zou die zn achternaam ook eer aan doen.
@barrrry:
Met Sjonnie zeker ???
Hoeveel auto’s heeft Nelson Mandela gehad?
@rob68: Oewww i saw what you did there :)
Die is dood maar dat geen groot nieuws als PW….als NM auto’s had mag hij hier dan ook een week lang op AB worden gepost?
@rob68: tussen ’64 en ’91 zit er in ieder geval een gat in zijn autohistorie…
@rob68: Maakt niet uit hoeveel auto’s Nelson heeft gehad, hij heeft immers nooit iemands trouwring betaald. no money = no hero…
En een Nobelprijs voor de Vrede is voor mietjes!
Als je je als Autoblog gaat verdedigen waarom je zoveel over Paul Walker schrijft, dan schrijf je er inderdaad gewoon te veel over. Gun die man (en ons) toch gewoon zijn rust.
Degenen die zich hetmeest laten horen zijn niet per definitie de meerderheid.
Vanavond om 8 uur in Waalwijk een memorial voor deze held, bewijs hem zijn laatste eer!!
Some say…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).