Bij dit landhuis (8,6 mil) krijg je een Rolls-Royce én Bentley

Auteur: , 16 Reacties

The perks of being rich.

Vanochtend kwam voor de derde keer aan het licht dat Florida Man zijn eiland voor een peperdure auto probeerde te ruilen. Vrij kansloos, als je het ons vraagt. Wellicht dat dit landhuis in dezelfde Amerikaanse staat meer weet te overtuigen. Van meet af aan is er in ieder geval een duidelijk pluspunt: in plaats van dat je een auto hoeft in te leveren, krijg je gratis twee auto’s bij de aankoop van het Floridaanse stulpje.

Goed, in werkelijkheid zal je ongetwijfeld betalen voor de twee bolides die je bij je huis mag kiezen, maar dat neemt niet weg dat het vrij netjes is van de makelaar om direct een tweetal auto’s te leveren bij intrek van de nieuwe eigenaar. Het zijn overigens niet de minste auto’s: de aanbieder claimt dat de volgende eigenaar een Bentley Arnage en Rolls-Royce Phantom uit mag zoeken. De kans is groot dat het gaat om gloednieuwe exemplaren, maar aangezien er nergens specifiek wordt vermeld dat dit daadwerkelijk ook zo is, gaan we er voor de lol maar van uit dat we iedere mogelijke versie mogen uitkiezen. De Arnage is misschien een vrij ‘nieuw’ model, de wortels van de Phantom vinden we terug tot aan het begin van de twintigste eeuw. Keuze genoeg, dus.

Het huis zelf is meer dan 1.100 vierkante meter groot, maar de totale oppervlakte die erbij hoort, betreft zelfs 1.423 m2. Slaapruimte is er eveneens in overvloed, daar het huis vier slaapkamers heeft. Vreemd genoeg heeft het paleis wel meer baden dan kamers. Bij elkaar opgeteld vinden we liefst 8,5(?) baden in het huis. Wie zich niet kan vermaken op de tennisbaan, in het zwembad of in de speelruimte, kan als benzinesnuiver terecht in de garage. Hierin kun je naast je Bentley en Rolls-Royce nog één bolide kwijt. Dit grapje kost omgerekend 7,5 miljoen euro.16 reacties

Te kleine garage voor 7.5 miljoen.
Het huis is 1100m2 en het hele domein is maar liefst 1400m2?
Stadstuintje als je het mij vraagt.
@cossiekiller: totaal van perceel is bijna 8000m2
@bassx: Zo staat het hier in het artikel… ;-)
@cossiekiller: Lees het nu ook idd. Wel vreemd dat de auteur dit niet opmerkte. Gemiddelde tennisbaan is al gauw 500m2
@cossiekiller: 1100 m2 woonoppervlakte verdeeld over meerdere verdiepingen. Dus bijvoorbeel 3 verdieping van 366 m2. Dus blijft er meer grond over neemt net weg 1400 m2 voor zo huis niet heel groot is aan grond. Ik ben al blij met mijn tuin van 800 m2 je moet het ook bij houden.
Slechte foto’s zeg. Relatief klein zwembad en de auto’s bieden niets meer dan een onderhandelingspositie…

Een huis zoals dit inrichten (gezien de inhoud van de woning) met wat spullen, die niet van de Ikea afkomen, en je bent zo een goede 400k verder.
@unknown234: en reken dan nog eens 10k per maand GWL, onderhoud en schoonmaak
Wat een mens moet doen om van een Roll’s en Bentley vanaf te geraken!
Laat staan het perceel. 1,82 acres. Is net geen 3/4 hectare.
En ook veel te dicht bij de buren. Voor dat geld wil je meer privacy, lijkt mij.
Het huis is trouwens 11.622 sq ft. Is nog geen 1080 m2.
@hartman: heeft die makelaar zo z’n best gedaan om er een mooi lulverhaal van te maken, prik jij er meteen doorheen… Bah
Bijna onvoorstelbaar, en dit is nog maar een heel gewoon doorsnee bejaardenhuis in Florida.

Dit is nog wel even wat anders dan de propperige veel te kleine kamers waar we hier onze oude van dagen in stoppen.
@moveyourmind:
Ja Amerika is zo fantastisch. Ga er wonen zou ik zeggen.
Toiletten worden ook bathroom genoemd in amerika
Wat een waterval van klatergoud. Jasses.
Waren de huizen in nederland op?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).