BMW M4 Cabrio komt tijdens Goodwood FoS? [updated]

Auteur: , 12 Reacties

De nieuwe BMW M3 sedan en M4 Coupé zijn nog niet eens officieel op de markt of er is al bekend geworden wanneer we de open M4 kunnen verwachten.

BMW M4 Cabrio onthulling

Tijdens het Goodwood Festival of Speed, dat gehouden zal worden van 26 tot en met 28 juni, zal BMW de M4 Cabrio officieel onthullen. Daarmee zijn er dan drie varianten van de huidige generatie M3/M4. Op termijn zal naar verwachting ook nog een M4 Gran Coupé op de markt komen. Of BMW ook zo gek is om een M3 Touring en M3 Gran Tourer te maken valt te bezien.

Qua techniek verwachten we weinig verrassingen. Onder de kap zal dezelfde zes-in-lijn met turbo’s te vinden zijn als bij de M3 Sedan en M4 Coupé. Reken dus op een 3.0-liter zescilinder met 431 pk/550 Nm. De open M4 zal waarschijnlijk wel iets langzamer zijn dan de dichte M4, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. (via: evo.co.uk)

UPDATE: Nee, BMW onthult de M4 Cabrio op de NY Autoshow.
12 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Alvast in passend goud kleurtje voor de vaste klanten..
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Open een ontzettend mooie bak, zeker met dat rode interieur. Maar als ik nog iets mis is het een ouderwets stoffen dak, dat heeft een veel chiquere uitstraling.
Zoals het kenteken al zegt: mmm!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Een M3 Touring zou wel gaaf zijn. Een echt antwoord voor de RS4. De M3 GT mogen ze in hun Beierse hol stoppen.
@berlinetta: ik heb het al vaker gepost: er komen geen touring-varianten meer van de M’s. Touringcar vinden alleen aftrek in Noord Europa, geld wordt er verdient in China, Rusland en de VS. Daar willen ze niet dood gevonden worden in een touring. Aangezien de ontwikkelingskosten voor een M-achteras voor een touring meer dan aanzienlijk zijn, komt dat er nooit uit. De “sedan” achteras gebruiken?: ruimte tussen de wielkasten ongeveer 90 centimeter en de vloer ongeveer ter hoogte van de achterruit ivm het differentieel….doe dus maar niet.
@berlinetta: “touring” zonder “car” damn autocorrect.
@autoblogger, Autoblog gaat echt afwaarts heren, artikelen worden echt steeds minder en het lijkt steeds vaker komkommertijd + nog eens die adblockerkop boveaan, come on it’s 2014… Nog iets, jullie beweren dat de M4 Cabrio al onthuld is in de titel…. Moet natuurlijk zijn: “BMW M4 Cabrio wordt onthuld tijdens Goodwood Festival of Speed” ;-)
@willempieee: dank voor je reactie, spelfout is gefixt. We doen ons best om leuk nieuws te brengen, hetgeen ook lijkt te lukken dankzij stijgende bezoekcijfers. Dit kost ons echter wel veel tijd/geld en daarvoor hebben we advertenties nodig. Verdere discussie daarover hier aub: http://www.autoblog.nl/nieuws/stop-nou-eens-met-al-die-reclame-op-autoblog-65786
Mooie auto, wanneer de kap open is inderdaad. Die stalen vouwdakken ogen 9 van de 10 keer toch uit proportie, als je een ‘hard’ dak wilt neem je de coupé, zodat de cabrio gewoon stof kan blijven. Niet gedacht dat ik dit nog ooit zou zeggen; BMW, neem een voorbeeld aan Audi (A4/A5 cabrio)
@celicatwincam: eens! Stoffen kapje had zoveel mooier geweest

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).