Bofkonten moeten ruim 13.000 euro aan tickets Dutch GP betalen

Auteur: , 120 Reacties

Lees, lieve mensen, lees!

Bofkonten moeten tienduizenden euro's aan tickets Dutch GP betalen

Na lang wachten kregen Formule 1- en Max Verstappen-fans deze week eindelijk te horen of zij tickets konden kopen voor de Dutch Grand Prix. Op dinsdag verstuurde de organisatie e-mails naar ingeschrevenen met het bericht dat zij al dan niet waren uitverkoren. Wat zich al snel ontvouwde tot een flinke chaos waarin de lelijkere zijden van het kapitalisme naar boven kwamen, wordt vandaag weer verder verergerd.

In een artikel van RTLZ wordt aan de hand van een vriendengroep vol mazzelaars uitgelegd dat het scoren van een verzameling tickets niet zozeer fijn hoeft te zijn.

Om dit te begrijpen, moeten we een kleine stap terug zetten – om precies te zijn naar het moment waar de organisatie van de Dutch Grand Prix vol trots kon vermelden hoeveel mensen zich wel niet hadden ingeschreven. Volgens sportief directeur Jan Lammers betrof het aantal ruim 1 miljoen. Hoewel de interesse naar een dergelijk evenement natuurlijk bijzonder groot is, laat dit getal vooral zien dat groepen mensen zich massaal hebben ingeschreven om zo hun kansen tickets te krijgen te vergroten.

De keerzijde van dit – laten we eerlijk zijn – vrij logische idee vinden we in de spelregels. Hierin staat dat ingeschreven personen die tickets toegewezen krijgen deze ook daadwerkelijk moeten afrekenen, en wel binnen vijf dagen. Deze zogenaamde afnameverplichting is overigens volgens de Consumentenbond niet illegaal, zeker aangezien de organisatie het duidelijk genoeg heeft vermeld op de website en het inschrijfformulier. Wie niet binnen vijf dagen betaalt, kan volgens de organisatie rekenen op herinnneringen en later zelfs aanmaningen.

Dit is uiteraard niet iedereen opgevallen, wat wel blijkt uit het artikel van RTLZ. Hierin wordt de vriendengroep van ene Teun Bax onder de aandacht gebracht. Zij waren van plan volgend jaar de race in Zandvoort te bezoeken en schreven zich hierom ieder in, om zo een betere kans te maken op tickets voor het spektakel. Ze hadden uiteraard niet verwacht alle zes prijs te hebben, maar dit is uiteindelijk wel precies wat er is gebeurd.

Het gevolg is dat ze een enorme klap geld moeten betalen. Volgens Teun had hij slechts vijf kaarten nodig, maar zit hij nu met 30 tickets voor de Grand Prix. “We hebben twintig tickets voor drie jaar op zaterdag en zondag, vijf keer tickets voor zaterdag aankomend jaar en vijf keer tickets voor zondag aankomend jaar. […] Dat komt neer op 13.000 euro aan tickets teveel.

In theorie kunnen ze de overtollige kaarten verkopen, maar dit is lang niet eenvoudig. Wederverkoop is verboden en later pas zal de organisatie een eigen platform lanceren waar kaarten kunnen op een Ticketswap-achtige manier kunnen worden doorverkocht aan anderen. Daarnaast worden de tickets volgend jaar pas verstuurd, wat het onmogelijk maakt je kaarten aan anderen te verkopen.

Ondertussen lachen Bernhard en cohorten luid in de vuist.120 reacties

Misschien mis ik iets, maar wat als gewoon alleen het setje van 5 tickets betaald en de rest niet? Wat is de consequentie? Kunnen ze de betaling afdwingen?
@iamthestig: lees het stuk op RTLz

Een flink bedrag dat Bax volgens organisator Dutch GP verplicht is om te betalen. “Er is duidelijk gezegd op het moment van aanvraag dat de kaarten waarvoor je een aanvraag deed, een afnameverplichting hebben. Je bent daarmee dus een koop aangegaan die nu wordt afgerond”, legt Simon Keijzer van Dutch GP uit.

Mag een afnameverplichting voor dit soort kaartjes wel? “Ja”, zegt Gerard Spierenburg van de Consumentenbond. “Bij veel online aankopen geldt een bedenktijd van twee weken, maar bij dingen als concerten, evenementen of een theatervoorstelling is dat niet zo.”
@erik2907: Je kunt Elke koop binnen 3 dagen aangetekend annuleren..!!
@marcus1963:

BRON? Lees het artikel eens op RTL Z en de reactie van de Consumentenbond…..

Het is niet MIJN reactie. Kan me wel voorstellen dat je wettelijk bepaalde uitsluitingen mag opnemen in de algemene verkoopvoorwaarden dit zo geregeld is in de wet…..
@marcus1963: nog even een aanvulling:

https://www.thuiswinkel.org/bedrijven/juridisch-advies/richtlijnen-consumentenrechten/uitzonderingen-herroepingsrecht

Eén van de uitsluitingen herroepingsrecht t.b.v. diensten is:
Diensten betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding, te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode. Dit zijn bijvoorbeeld reizen, evenementen, tickets, e.a.;

Dus …….. zodra men aanvinkt dat men akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en de ‘koopbutton’ klikt is de overeenkomst onherroepelijk, tenzij ………. de aanbieder de mogelijkheid biedt om tegen een bepaald percentage (annuleringsbetaling) de tickets terug te nemen.

Ga er maar vanuit dat de Prins hier goed over heeft nagedacht met Dhr. Jan Lammers. ………
@erik2907: tja wat dat laatste betreft zeker.
@marcus1963:

Welnee joh ..
Die gast leeft met de gratie dat ie familie van is ..
Niet zijn eerste oplichterijtje iig ..
@lincoln:
Oplichting? Je koopt toch zelf die kaarten?? Wie heeft hun gedwongen dan?
Ze dachten gewoon slim te zijn maar in feite zijn ze gewoon dom geweest.
@ben_winter:

Dat is waar ..
Heb nog wat leuke aandeeltjes world-online voor je ..
@lincoln: zit in het bloed, de oranjes waren al tuig vanaf dag 1
@lekkaah:

Maarrrrrrr ..
In dit geval gaat pleebril “gratie” verlenen ..
alsof het de vader van god zelve is ..

Mark my words ..

Ken die geintjes gewoon ..
@erik2907: een vinkje met algemene voorwaarden is sowieso Aids. Misschien ben je het er wel niet mee eens op bepaalde punten..maar je moet hem zetten anders krijg je niet wat je wilt hebben.
@ghost: Als je t vinkje zet ben je het er dus mee eens.

Als het er niet mee eens bent zet je géén vinkje. Je moet namelijk niks en je hebt ook nergens recht op.
@verplicht:

Palm-invest ..
Dat lijkt me wel wat voor jou ..
@marcus1963: Niet bij concert en evenment tickets.
@erik2907:

Zou jij daar intrappen dan ??

Zou jij particuliere bedrijven voor jou laten beslissen wat een rechtsgeldig contract is ..

Zou jij dat gewoon toelaten ??
@lincoln: ik lees eerst altijd de Algemene Voorwaarden. Voor het overige moet je de vragen stellen aan Dhr. M. Rutte, Minister President.
@erik2907:

OK .. je bent dus ook in Rutte getrapt ..
Dan kunnen ze idd alles wijsmaken ..
@lincoln: lezen … is … een … vak…, ook … voor … @lincoln
@erik2907:

Yep .. Dat ik aan je vriendinnetje zou moeten vragen wat jouw mening is ..

Of ben jij het vrouwtje ??
@lincoln:

Nee, het X’je 😉
@erik2907: wat heeft Rutte hier mee van doen? Daarnaast bepaalt de regering en niet Rutte…
@bmwzcsi: toch wel bijzonder dat de ene VVD’r na de andere het veld moet ruimen de afgelopen jaren en dat Rutte / de VVD er nog steeds zit. Wie weet wat er allemaal in dat Torentje bedacht en beloofd wordt …
@erik2907: laat maar, je weet totaal niet waar je het over hebt/hoe het werkt…
@bmwzcsi: zeker nooit van manipuleren en konten draaien gehoord? Wacht nog steeds op € 1.000,- van Dhr. Rutte.
Wat. Een. Sukkel.
@vaakbenjetebang: wel AchterBax van de Dutch Grand Prix aldus Teun.
@ghost: precies en door mensen als Teun heb ik geen kaarten!
@kjeld: ja AchterBax van Teun ook ja.
@kjeld: ja want als netjes volgens de regels 1 persoon de kaartjes laat bestellen voor het vriendengroelje dan hadden 5 andere vriendengroepen ook gekund. Via het online platform kan hij ze wel weer verkopen maar ik mag hopen dat hij er goede stress van krijgt
Als de interesse van het volk echt is lopen deze guys nou gewoon keihard binnen toch? Ff op MP zetten die meuk en volgend jaar met de Ferrari naar de race.
@jaapiyo: Zou wel een grap zijn als die kaartjes dan echt op naam staan en ze niet zomaar wederverkoopbaar zijn.
@vaakbenjetebang: via CM.com kun je je kaartje straks weer verkopen. Maar volgens mij mag je het alleen verkopen tegen se oorspronkelijke verkoopprijs
@veloce: Nou ja, dan is er uiteindelijk nog geen man overboord, verdien je keurig netjes je geld terug. Niks aan het handje, gewoon doorlopen!
@vaakbenjetebang: haha, maar als je dat geld niet hebt dan sta je ook raar te kijken…
@rufctr01: Billen, branden, blaren en zitten. Had-ie maar moeten opletten. En dan nog, 13K is ook weer niet het einde van de wereld. Moet, zeker binnen een groep mensen, toch zonder al te grote problemen op te hoesten zijn.
@vaakbenjetebang: je moet het alleen wél allemaal maar even voorschieten…
@rrrobert: Met een groep van een man of 5 zoals het artikel suggereert mag dat toch geen onoverkomelijk probleem zijn?
@RRRobert: ze hebben toch gekozen om die kaartjes af te nemen? Ik zie het probleem niet?
@jaapiyo: staan allemaal op naam en kunnen alleen verkocht worden via de marktplaats die de organisatie gaat opzetten. Hopelijk -50% voor al die gasten.
Door dat soort pannenkoeken worden anderen uitgeloot, lekker solidair onder autoliefhebbers
@hhitalia:

Jahoor .. de eerste slachtoffertjes melden zich al ..
Off topic: Teun Bax…met die naam moet het wel een mede-Brabo zijn. Of dat veel verklaart durf ik dan weer niet te zeggen.
@jaapiyo: De Brabo in mij schudt meewarig het hoofd.
@vaakbenjetebang: is dat een songtekst van Guus Meeuwis?
@mashell: hahahaha keurig.
@mashell: Geen idee, maar ik kan het niet uitsluiten. Wat ik alvast niet ga doen is me door ’s mans oeuvre heen worstelen om er achter te komen.
Het is wel een beetje een MickeyMouse-organisatie. Waarom hebben ze niet gekeken naar de ervaren organisatoren zoals die achter Tomorrowland, die verkopen 360.000 kaarten in een paar minuten zonder problemen.

Nu zal het verkeer ook wel een drama worden als ze dat zelf gaan bedenken.
@dennisdd: het “in een paar minuten” is nou net wat men niet wilde. Iedereen moet een kans krijgen, en dat hebben ze gekregen.
Kijk door zulke figuren heb ik geen kaarten. Ik las de spelregels en rekende uit hoeveel het mij maximaal zou kosten. Al deze figuren dus niet? Geen medelijden met ze, gewoon betalen.
@fiscaal:

Neem je toch over ..

Hoe moeilijk kan dat zijn dan ??
Laten we afwachten tot het moment dat we de (belangrijke) andere 65% van het gehele verhaal vernemen. Ik kan nu geen gewogen mening vormen. Zou het bij de andere F1 races ook zo aan toe gaan.
@iphonistvongates: nee. Simpelweg al niet omdat de meeste evenementen niet of pas laat uitverkocht zijn, dus dit soort dingen heb je dan niet. Mss is het nu anders, maar vruuuuger (lees: voor Max) kon je als je een beetje vroeg was in Spa op racedag gewoon nog tickets kopen bij de poort.
Ook wel pijnlijk duidelijk dat bij de ‘loting’ voorrang is verleend aan de grootste afnemers. Beetje (te) simpel en cynisch van de organisatie. Je had kunnen weten dat er dan juist dit soort gappies tussenzitten.
@jaapiyo: hoezo? Moeten toch afnemen. Probleem van die gasten. Niet van de organisatie. Ticket is betaald.
@pa045:

Als het hoger opgeleide kennis economen zijn dan betalen ze gewoon ..
@pa045: beetje naïef maat. Als ze niet met geld over de brug komen kan Bernie er wel werk van maken, maar gebeurt dat echt? Moet ‘ie dat willen?

Een mattie van me mocht ooit voor Rabobank alle kredieten van bizzner saneren. Mensen zeiden allemaal ‘kan niet betalen’. Rabo was blij als er iets minder dan de helft terugkwam. Van een kale kip kan je niet plukken.
@jaapiyo: je kan er niet veel van plukken maar ze kunnen een kale kip wel lang kaal houden, de vraag is hoe ver je wilt gaan?
@jaapiyo: het zijn, neem ik aan, capabele gasten die niet onder curatele staan. Ze wilden niet het risico lopen om kaarten mis te lopen en hebben met zijn allen overal op ingeschreven. Dan neem je het risico dat je ze ook allemaal kan ‘winnen’. En dan moet je afnemen. Heb je bewust voor getekend.
Slachtoffers van hun eigen hebberigheid zijn het nu. En dan de pers erbij halen om zielig te doen.
Zoals altijd:

Het bezitten van de zaak is het einde van het vermaak.
Gezien dat kaartjesgesodemieter ben ik blij dat ik me niet ingeschreven heb en lekker thuis vanaf de bank ga kijken :-)
@venividivici: zoals Tim en Theo gisteravond al zeiden: thuis op de TV zie je de echte wedstrijd, niet slechts voorbijzoevende optocht…
LOL ..

Tuurlijk is er geen afname plicht ..
Hoe achterlijk kan je zijn om dat te denken ..

En die mongool van de “Consumentenbond” heeft een flink pak slaag nodig .. corrupte staatsflapdrol ..
@lincoln: bron?
@lincoln: tuurlijk is er een afnameplicht als je tickets bestelt. Wat als ineens 50% van de gegadigden van de tickets zouden afzien? Zitten ze straks met een halfvol circuit… wat zou jij doen als je ondernemers zou zijn? Denk na man.
@bmwzcsi:

Ze hadden een miljoen aanvragen !!

Of heb je niet gelezen ??
@lincoln: ik ben het vandaag stellig met je eens, er is totaal geen reden tot paniek, daarbij bestaan er altijd reservelijsten, dat is altijd bij lotingen. Als er toch nog iemand van de koop afziet, dan de eerst volgende op de reservelijst.
@ghost: in Zandvoort hebben ze al jaren niet meer iets zoiets grootst georganiseerd, kan zomaar zijn dat ze de reservelijsten (de meest elegante oplossing voor dit probleem) zijn vergeten.
@lincoln: ja, en? Al hadden ze er 5 miljoen… nodig 1000 man op een feestje uit en wees blij als er 100 komen. Zo werkt het helaas in de praktijk.
@bmwzcsi:

Onzin ..
Je moet je gasten voortaan niet verplichten om ook naar de verjaardag van je oma schoonmoeder zusje andere oma zwager buurman te laten gaan ..

Dan wil er vast wel iemand op je verjaardag komen volgende keer ..
Dat is het risico dat je neemt. Ik heb zelf met een vriend dubbel ingeschreven. Helaas geen prijs. Dit is een beetje huilie huilie doen…
Er wordt een duidelijk setje regels neergezet voor de inschrijving op tickets. Die regels hebben ze gelezen. En dan besluiten ze om een risico te nemen door voor meer tickets in te schrijven dan ze nodig hebben, waarbij ze tekenen voor het gelezen hebben en akkoord gaan met die voorwaarden. En als het dan zover is en ze moeten dokken, dan vinden zij dat die voorwaarden voor hun niet van toepassing zijn en dat hun onrecht is aangedaan door de organisatie. En de organisatie moet zich dan nog gaan verdedigen ook.
We zijn diep gezonken…
@tommycooker:

Hoe worden die tickets in grotemensenlanden verkocht dan ??

Kunnen obscure huisjesmelkers daar ook gewoon de regels verzinnen ??
@lincoln: Ja, net zoals jij denkt verstand te hebben van uitzonderingen op het herroepingsrecht.

Hou het maar bij je speelgoedauto’s en Ritalin.
@unknown234:

Joh .. en je zou met dezelfde moeite gewoon wel antwoord kunnen geven ..

Of is populisme meer jouw ding ??
@lincoln: Met dezelfde moeite zou je het zelf ook kunnen nagaan om te kijken of het klopt wat je zegt. Zeg niet wat je weet, maar weet wat je zegt. Doe je over het algemeen naar mijn smaak wel goed, zal de hitte wel zijn.

Populisme is niet mijn ding, hoewel het soms wel verband houdt met de realiteit.

@unknown234:

Top .. nog meer moeite doen om nix te melden ..

Zes man en geen eentje die het snapt. Ook lezen kan je leren.
@karhengst: zes man en Teun heb maar behoefte aan 5 kaarten. Lezen is idd een vak.
@ghost: ik plaats een reactie op Autoblog. Zij gaan een financiële verplichting aan. Bij dat laatste lijkt me een hogere nauwkeurigheid handig.
Hoe gaat dat gezegde ook al weer? Wie het onderste uit de kan wil…
Hallo meneer Porsche. Wilt u voor ons allemaal een 911 met persoonlijke kleur, weissachpakketje en alle opties bouwen? Ja doe maar zo’n Porsche Exclusive setje erbij. Prima!

O, moeten we dat betalen dan? We kunnen er maar in 1 met z’n vieren tegelijk zitten. Dan staan er 3 stil… Kunnen we niet alleen maar die ene betalen die we gebruiken?
@technofreak:

Hallo mijnheer Porsche ..
Ik heb een auto nodig ..

Prima ..
dan moet je er 7 kopen ..
@lincoln: Heb je het verhaal wel gelezen? Of reageer je alleen op comments op basis van de titel?
@technofreak: Licoln snapt er geen hout van… roeptoetert maar wat in het rond.
@technofreak: blijkbaar niet zo te zien
Precies de reden waarom wij met 8 man niet 8×8 kaarten hebben besteld maar gewoon 2×8 kaarten. Als nog naast gegrepen overigens.
@dutchdriftking: je kon maar 6kaarten bestellen. Dus dat is BS.
@airc: 4×4 is gelijk aan 2×8😘
@dutchdriftking:

Ik heb wel 4 zondag kaarten ..

Uiteraard op onfrisse wijze toegewezen ..
Maar ik heb ze wel ..
Vind er nu al geen reet aan ..
@lincoln: wat zijn jouw reacties op dit artikel toch weer heerlijk. Het trollen van mensen die dit soort domme acties nog gaan verdedigen ook. Zalig.

Groetjes, een fangirl. Kusje.
@camber24:

Tijd dat telefonische contracten nog “rechtsgeldig” waren zei ik overal ja op ..
Talloze deurwaarder kneuzen aan de deur gehad met de meest belachelijke claims ..

Had de tijd van me leven ..
@camber24: hier een fanboi, ik kom juist op autoblog voor de reacties van Lincoln.
@lincoln: het is je gegund!
@dutchdriftking: ik heb t erover gehad met een maat en ik ga geen honderden euros neerleggen onder die voorwaarden terwijl je nog moet zien of het gaat komen. Ik heb de gewoonte om goed te kijken waar ik in loop.
Wat een heerlijk stel zielige en zure mensen zitten hier toch op AB. Ik vind het wel een bijzonder verhaal. Je weet niet óf je kaarten kan krijgen maar áls je ze kan krijgen dan móét je ze ook afnemen. Treurige bedoening zo met de kaartjes.
@silenro: lijkt me logisch toch? Als alles maar onder voorbehoud zou zijn… denk na.
@bmwzcsi: laat ik het anders zeggen. Als ik iets reserveer wil ik zeker weten dat het komt, anders hoef ik niet te reserveren.

De organisatie heeft dus wel het recht om jou iets te weigeren maar vice versa hoeft dat dus niet. Het zal ongetwijfeld prima juridisch dichtgetimmerd zijn maar ik vind dat dus een bijzondere manier van zaken doen.
@silenro: mee eens. Helaas een stukje realiteit dezer dagen, merk dat ook in Makelaarsland. Vraag is enorm dus exht moeite doen is er niet bij voor die baksteenkakkers..voor jou tien anderen en iedereen die niet de vraagprijs biedt is een enorme pauper.

Men had hier gewoon een reservelijst moeten hanteren. Geen kaarten? Dan kan je die mischien alsnog krijgen als anderen alsnog afzeggen.
@silenro: Als ik een barrel die nog geen €100 waard is te koop zet voor een miljoen euro, dan is dat ook erg bijzonder. Als iemand het er vervolgens akkoord gaat met de vraagprijs dan is dat nog bijzonderder. Als je het niet eens bent met de manier van zaken doen, maar gaat wel akkoord. Dan is dat toch gewoon eigen stomme schuld?
@silenro: Fraai is anders, daar heb je zeker gelijk in. Maar er is niemand die je dwingt het spelletje mee te spelen. Doe je dat wel dan moet je je aan de spelregels houden.
@silenro: je reserveerde in dit geval niets, je tekende ergens voor in met voorwaarden die je moest accepteren. Helaas blijkt in de praktijk maar weer eens dat geen hond dat doet.
@silenro: ben het helemaal met je eens, zo voelden voor mij de voorwaarden voor bestellen ook vreemd aan.
Aan de andere kant was het wel een loting en heb ik alleen ingeschreven voor de kaartjes die ik wilde (niets gekregen).
Teun uit het artikel heeft met zijn vrienden 20 andere mensen een kaartje door de neus geboord en mag als ‘beloning’ daarvoor ook nog eens wel naar de F1.
Ik ga zelf niet meedoen aan de doorverkoop van kaartjes, ik geloof het nu wel en kijk het thuis.
Hoop wel dat die Teun de deksel op zijn neus krijgt en er flink bij inschiet, zou zijn verdiende loon zijn. Je hebt altijd van die mensen die voorkruipen in de rij en dan denken dat ze slimmer dan de rest zijn.
Geweldig dit ..
Zouden zich allemaal vrijwillig en gedwee laten naaien door pleebril ..

En als het over Tesla gaat zijn het ineens allemaal vakkundig bedrijfseconomen ..

Geweldig blog ..
@lincoln: vergeet de hogeropgeleiden niet vriend!
Wat op mij vreemd overkomt is het feit dat je de toegangskaarten die je verplicht hebt moeten afnemen niet zou mogen doorverkopen tegen jouw eigen voorwaarden (zeg maar; prijs).
Haha Teun Bax, dat wordt wiet kweken ouwe brabotok.. wat een prutser, nog zitten janken ook am publiek. Door dit soort idiots worden onzer oranjes wel rijk
@lekkaah:

Prettige bijkomstigheid is dat de Oranjes nooit discrimineren waar het geld vandaan komt ..
@lekkaah: ik kan er ook moeilijk medelijden mee hebben hoe tuinen mensen hierin?
Sorry hoor maar dit is belachelijk. Er is een loting voor een evenement waarvan de datum nog niet eens bekend is en toch geld er een afname plicht. Laat maar voor de rechter komen. Die maakt er gehakt van. Hoe kun je nou iets verplichten als je nog niet eens kan vertellen wanneer je het gaat organiseren?

Was die loting eigenlijk wel eerlijk? Het bestaan van dit probleem is niet het gevolg van de betalingsverplichting maar van de merkwaardige loting uitkomst. Het lijkt er inderdaad op dat mensen die zich voor drie jaar hebben vastgelegd zijn voorgetrokken. Mag dat eigenlijk wel, stond dat ergens in de voorwaarden?
@mashell:

Tuurlijk ..
Die loting werd gedaan door een notaris ..

En NL notarissen hebben een goede naam hoog te houden ..
@lincoln: gisteren de vakantieborrel gemist en vannacht wéér niet geneukt?
Lekker zo. Ik moet zeggen dat ik door deze manier van kaartverkoop de ambitie heb verloren om erbij te zijn. Afnameverplichting met aanmaningen en extra kosten je bent er mooi klaar mee. De mensen die onder die voorwaarden lukraak inschrijven zijn niet slim natuurlijk, maar dit is niet netjes. Binnen 5 dagen betalen voor een GP die een jaar verder is en niet eens definitief dacht i
@niex: je inschrijven voor 25 kaartjes als je er maar 5 wilt is niet netjes. De voorwaarden waren in mijn ogen bijzonder, maar wel eerlijk.
Blijft natuurlijk de vraag open staan hoe je als organisatie dit kan voorkomen. ID controleren bij 120000 bezoekers is geen doen. Hoe voorkom je zwarthandel, misbruik etc. Het idee van inschrijven met afname verplichting is niet zo gek, maar werkt dus niet, helaas.

Ik denk zelf dat je een systeem moet bedenken met 3 bevestigingen , voor je een afname plicht hebt. Dan kunnen alle opportunisten die zich 5 keer inschrijven iig gelijk van de kaarten af, die dan dus gelijk richting nieuwe liefhebbers kunnen.
Wat een misselijke kerel is die Bernhard toch. En dat mag zich nog prins noemen ook. Lekkere volksvertegenwoordiger. Word vrees ik toch een bagger race aangezien de inhaalplaatsen minimaal zijn.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha lol hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Karma voor Teun en zijn matties ……..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).