Deze dynamische en actieve Skoda maakt je leven compleet

Auteur: , 12 Reacties

Na het lezen van deze tekst kan ook JIJ niet zonder deze hippe, extra stoere Kamiq.


Vanochtend werd je badend in het zweet wakker. Je bent op zoek naar een nieuwe auto. Uiteraard moet het wel een kekke crossover zijn. Dus een hoge instap, prettige rijpositie en voldoende bodemvrijheid om de drempels in de Vinex-wijk waar je woont volgas te kunnen nemen.

CUV

Nu is er enorm veel aanbod als het gaat om CUV’s (Crossover Utility Vehicles). Waarschijnlijk zul je er meer aantreffen op de Huishoudbeurs dan op de Salon van Genève. Daar neem je natuurlijk geen genoegen mee. Zo’n cross-over is leuk en aardig, maar het mag echt wel wat ruiger. Gelukkig heeft Skoda de Kamiq Scoutline in de aanbieding.

Stoerder

De Kamiq is Skoda’s kleinste crossover model. De Scoutline-behandeling maakt de Kamiq nog wat stoerder. De wielkasten zijn van zwart plastic, evenals de zwarte skirts. Ook de bumpers zijn stoerder en zien er schokbestendige uit. Ook staat de Kamiq Scoutline iets hoger op zijn wielen. Eigenlijk is de Scoutline hoe de Kamiq er altijd uit had moeten zien. Mocht je overigens een compleet andere look wensen, kan dat ook: er is ook een Kamiq Monte Carlo. Of je kiest gewoon voor een felgroene Kamiq.

Salon van Genève

Over wielen gesproken, je hebt keuze uit velgen van 17″ of 18″ groot. Verder heeft de Scoutline LED-achterlichten, getinte ramen en aluminium raamlijsten. In het interieur zie je de unieke ThermoFlux bekleding. Handrem, pookknop en het stuurwiel zijn bekleed met leer. De pedalen zijn eveneens van aluminium. Verder is er nog niet heel veel bekend qua motoren en zijn er slechts 2 persafbeeldingen. De Kamiq Scoutline maakt zijn debuut op de Salon van Genève. Tegen die weten we vast (veel) meer. Europese levering staat gepland voor juni 2020.12 reacties

Ok. Mijn leven is nu compleet. Bedankt Skoda.
Tja, ik heb zelf liever een Octavia, maar mijn vrouw vind hem vast geweldig.
Ik opteer dan voor een incompleet leven
Dit pakketje is wel wat de Kamiq nodig heeft.
Ik zag deze vorige week voor het eerst rijden. Viel me op dat het best een flinke auto is. Oogt veel groter dan de Arona en T-Cross.
Als je mijn vrouw kent weet je dat ik geen leven heb, dit gaat het niet veranderen
Top! Hiermee ben je helemaal klaar voor Armageddon 🙈
Krijg opeens trek in spruitjes.
Er wordt vaak gekscherend gezegd dat de SUV zo geschikt is om verkeersdrempels met hoge snelheid te nemen, maar is dat wel zo? Kunnen jullie dat niet een keertje testen? Lijkt mij een heerlijke video. En als er dan per ongeluk wat SUV sneuvelen op die drempel, ach, ik zal er niet om treuren ;)
@italdesign: tegenovergestelde is waar kan ik je vertellen. Een RR schudt alle kanten op bij een drempel waar mijn benz met luchtvering er zo overeen zoeft.
Ik neem aan met 2wd om de urbanjungle aan te kunnen?
Fuck Skoda! Go Seat!

(Of is die versie er nog niet? Beetje druk de laatste tijd..)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).