Zo zag je de nieuwe Phantom nog niet eerder

Auteur: , 9 Reacties

Zo'n station is in ieder geval wat anders.

Phantom

Je kunt veel zeggen over de nieuwe Phantom, maar een revolutie is het niet. Natuurlijk is de achtste generatie Phantom op tal van punten anders in vergelijking met zijn voorganger, maar qua looks is het geen wereld van verschil. Van generatie zes naar generatie zeven was bijvoorbeeld andere koek.

Wellicht dat fotosoepers er zo ook over denken, want de nieuwe Phantom wordt nu al digitaal uit zijn verband gerukt. Deze station bijvoorbeeld, gemaakt door X-Tomi Design. De statige bips werd veranderd in een praktische verschijning. Je golftas achterin smijten was nog nooit zo deftig.

Het is natuurlijk ondenkbaar dat Rolls-Royce met een dergelijke Phantom komt. Zeg echter nooit nooit, want met geld is alles te koop. De Sweptail is daar een voorbeeld van. Voor omgerekend 11,5 miljoen euro maakte Rolls-Royce deze unieke one-off. Wellicht dat deze photoshop vermogenden op ideeën brengt. Zo’n Phantom in stationvorm is toch wel de beste gezinsbak als je op zoek bent naar comfort, snelheid én ruimte.9 reacties

Als je tien jaar geleden had gezegd dat Bentley met een SUV op de markt zou komen, was je in een dwangbuis afgevoerd, dus zeg nóóit ‘nooit’.
@rrrobert: Én terecht!

Hadden ze wat mij betreft ook preventief met de bedenker van de Bentayga moeten doen…
Als Rolls-Royce ook een SUV ontwikkelt, waarom dan geen station? Het gaat erom dat er geld mee verdiend wordt, dat lijkt me alleen nog twijfelachtig bij een station.
@mauking: SUV’s zijn wereldwijd mega populair, stations alleen in errrrm Duitsland, Scandinavie en Nederland gok ik… Dus dat laatste klopt
Dit is meer iets voor als je je houtejas hebt aangetrokken.
De nieuwe lijkenwagen voor de rijken.
@michaelcorleone: oftewel van rijkwagen naar lijkwagen in een uurtje photoshop.
Tof! Een Volvo 240 met modern front!
Iets hoger op de pootjes en de RR suf is klaar…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).