Deze verlengde Mercedes S is pure Klassen

Auteur: , 19 Reacties

En dat is geen tikfout.

Stel: je maakt mensen wel eens boos. En dan doelen we op vermogende personen, politici en dergelijken. Dan komt het ook voor dat je jezelf van A naar B moet vervoeren terwijl er mensen met Kalasjnikovs achter je aan zitten (en dan bedoelen we de wapens, niet de auto’s). Voel je je nu aangesproken? Dan is het aan te raden om eens langs te gaan bij Klassen. Het bedrijf richt zich op dure auto’s die vervolgens klaargemaakt worden voor heftig chauffeurswerk. Dat kan met een Cullinan, een Range Rover, maar ook met ‘de vanzelfsprekende keuze’: de Mercedes S-Klasse.

Nou biedt Mercedes zelf ook al versies van de S-Klasse die het luxe plaatje compleet maken. De reguliere S, daarboven staat nog de Maybach en daar weer boven staat de Pullman. Klassen pakt een verlengde S en voegt daar pantser aan toe. Het resultaat is een onoverwinnelijke versie van de S, terwijl hij toch zijn klasse(n) behoudt.

Klassen staat op de show van Genève, waar zij naast de S-Klasse wederom niet met denderend nieuws komen, maar waar je wel kunt kijken naar de bazenbak die alleen presidenten kunnen betalen. Of nodig hebben, maar goed.19 reacties

Zullen ze zelfs bij Mercedes niet denken: ja, die velgen zijn inderdaad ruk..
@rikus: zijn waarschijnlijk de enige velgen (afgezien van stalen velgen) die zo’n slagschip kunnen dragen
Een normale voor mij graag.
Zie ik daar nou maar 4 ventilatie-openingen voor het hele achtercompartiment? Dat gaat lekker warm worden dan als dat tussenschot dicht zit…
@potver7: je vergeet dat naast stoelverwarming, de achterstoelen ook ventilatie hebben in dit apparaat
@jeaup: maar die stoelventilatie trekt z’n lucht ook gewoon uit het achterste compartiment. Heeft geen eigen toevoer van koude lucht normaalgesproken.
@potver7: mercedes bi-turbo ventilatie
Net als iedere andere dictator limo niet persé mooi.
Achterin oogt ondanks de materialen en kleuren een beetje kil. En m de gordijnen dicht zou ik helemaal het idee krijgen dat dit mijn laatste rit zou zijn.

Wat wel weer simpel op te lossen is door James achterin te laten zitten en zelf te gaan chaufferen. Want aan de plek voorin zou ik denk ik wel kunnen wennen.
@moveyourmind: Heb precies hetzelfde, met al die gordijnen en het tussenschot kun je net zo goed direct in een lijkwagen gaan liggen.
Hoe lang moeten je armen zijn om die tablets te bedienen vanuit die stoelen?
Zie ik nu vooraan ook een grotere luchthapper of is dit optisch bedrog?
Gelukkig is deze grille wel lekker klein en subtiel …
Hier moet onze koning in rijden plaats van die audi!
Die achterdeur zijn vast heel fijn in een krappe parkeergarage.
@kvgorp: ja want daar parkeer je ook altijd met dit soort auto’s….
@emping: vast wel eens maar ik denk zonder die gene die achter in zit
Bij andere artikels ook al mensen zien opmerken dat er geen profielfoto’s bij zitten, maar bij deze, waarbij ’t juist gaat om ’t zijaanzicht, is het toch wel jammer dat ik alleen de neus en kont kan zien.
Hoe kun je zien wat er op de ipad staat met die giga beenruimte? 🔭

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).