Deze vette villa in Blaricum komt met een Porsche-garage

Auteur: , 21 Reacties

Alleen Porsches zijn welkom.

Merkliefde kan iets moois zijn. De bewoner van dit pand in Blaricum heeft wat mij betreft hier een mooie invulling aan gegeven. Deze villa beschikt over een inpandige garage waar twee auto’s kunnen worden gestald. Het is niet meesterlijk groot, maar juist die knusheid maakt deze garage interessant.

Zo moet je als bewoner heel selectief zijn. Er kunnen immers maar twee auto’s warm en droog staan. Er is ook nog een carport, voor de auto die iets minder exclusief is. In dit geval staat er een fraaie 964 in de garage. Onder de carport een 997 Carrera 4S en op de oprit nog een Cayenne. Persoonlijk had ik eventueel nog wat fotootjes in de garage opgehangen met mooie herinneringen, of ben ik nu te sentimenteel aan het worden?

Het vrijstaande huis kent een moderne inrichting. De woning stamt uit 1976, heeft zeven kamers en twee badkamers. Er is geen zwembad of andere luxe entertainment aanwezig. Wel kun je zwoegen in een kleine gym. Dat maakt verder ook niet uit, want je bent toch te druk met die Porsches. De woning staat te koop voor 1.645.000 euro. Een smak geld, maar dan kun je wel Gordon tegenkomen bij de Albert Heijn (joepie).

Met dank aan @donvincenzo voor de tip!21 reacties

Je vergeet de mega-badeend helemaal te noemen.
@donvincenzo: hoorde vast bij dat Koons hondje.. teken van veul geld, lelijke kunst kopen.
Zeer smaakvol huis wat mij betreft. Mooi strak Europees design, niet zo’n MTV Cribs wannabe-huis. Alleen even dat lelijke “Porsche” weghalen en vervangen door “Pagani”.
@PeugeotGTI: Pagani heeft godzijdank nog geen SUV gemaakt..
En de LEGO Porsche GT3 in de studeerkamer!
@Powerslide: die moet je echt zoeken!
Beetje triest dat Porsche op de muur.
@gezondverstand: Ach, die man is liefhebber van het merk. Kan toch? Het is zo weer weg te halen.
@gezondverstand: waarom?
@gezondverstand: Met drie Porsches heb je best recht van spreken.
Op de meubels en accessoires na is het helemaal mijn smaak, alleen al zou ik nu al mijn bezittingen verkopen kan ik net de voordeur + tuinset kopen schat ik..
Leuke combo toch? De Cayenne voor door de weeks en de 911 om in het weekend te touren.
Porsche logo in de garage stoort me niet zo.
He mannen, hou op !!! Mooi huis, gave auto’s ! Maar het idee dat Gordon bij dezelfde AH als jij zijn boodschappen haalt ! Nee, laat maar deze hut !
Klinkt misschien gek, maar ik vind het best een schappelijke prijs voor wat je krijgt in die regio. Meestal mag je met een miljoen net blij zijn met een vrijstaande woning, dus dat je dit voor 1.650.000 kan krijgen, valt me mee.

Fraai huis overigens, je ziet wel duidelijk dat het van oorsprong zo’n verouderde jaren zestig semi-bungalow is, maar de kleurstelling en het riet doet het huis goed, al had het hout aan de buitenzijde wat dikker en robuuster mogen ogen. Prachtig interieur ook, met name de keuken is echt gaaf!

Nu nog de garage inrichten in m’n hoofd met een leuk stel auto’s en ik kan weer lekker dromen vannacht. :(
via iPhone app
Leuke architectuur, ben alleen geen fan van riet. Maar dat is simpel op te lossen
Gaaf huis!
Heel mooi huis maar ik mis een zwembad……
Volgens mij ligt het in Huizen…. en daar kom je Gordon niet tegen. Wel mijn moeder.
Op Funda zie je ook een foto met daarop Helmut Newton’s sumo book, kom ik ook niet elke dag tegen.
Mooi huisje opzich.
Maar wat ik niet begrijp is dat een makelaar dit soort ‘UNIEKE KANS’ taal gebruikt bij een huis voor 1.6 mio. Als je in die prijsklasse shopt, dan is dat soort taalgebruik alleen maar afleidend.
Daarnaast liegt ie ook nog: locatie “Aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving en in woonwijk”. Hij vergeet hier even te vermelden dat je tuin aan de A1 grenst; we hebben het hier over 20 meter van je woonkamer.
Daarnaast zou ik ook even een deskundige meenemen. Want ja: COMPLEET VERNIEUWBOUWDE (2017) VILLA. Is het echt verbouwd? Of hebben ze wat slechte features proberen te verbergen.
Die porsche rijders hebben maar weinig smaak, dat zie je ook weer in het interieur van deze villa, niet erg geslaagd en op een volkse manier ingericht.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).