Dit is de nieuwe TechArt Panamera van DJ La Fuente

Auteur: , 54 Reacties

Fuego, of kill it with fire?

Trouwe AB-lezers weten het: plaatjes draaien kan een lucratieve business zijn. Op verzoek van velen onder onze gewaardeerde lezers komen met enige regelmaat de nieuwe dikbolides van DJ’s voorbij op deze site. We kennen natuurlijk allemaal het wagenpark van onze Jas, maar Nick is lang niet de enige die mooie wielen verdient met zijn elektronische muziek.

DJ La Fuente is bijvoorbeeld ook zo’n man die al enkele keren AB gehaald heeft met zijn mooie auto’s, hoewel dat niet altijd een heugelijke grondslag had. Ooit ging er bijvoorbeeld een schelm op zijn Ferrari 458 staan, waarbij de auto de nodige schade opliep.

Inmiddels heeft de artiest gelukkig weer wat positiever nieuws te melden als het gaat om auto’s. Hij heeft namelijk een nieuwe daily driver gescoord. Daarbij is hij niet over één nacht ijs gegaan, want via Youtube-kanaal Day1 is er een waar spektakel gemaakt van de zoektocht naar de nieuwe aanwinst, inclusief medewerking van niemand minder dan rugbyer Jay Jay Boske.

Uiteindelijk is de keuze gevallen op een Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Collega @casperh kan zich wel inleven in die keuze. Hij heeft ‘m zelf ook, in zijn droomgarage (rijtest). Voor La Fuente was de standaard Pana Turbo S E-Hybrid echter nog niet speciaal genoeg, dus heeft de Porker een bodykit van TechArt aangemeten gekregen om er een ‘GrandGT’ van te maken. Het interieur is ook aangepakt met wat gele accenten, maar helaas heeft de DJ er geen leerbar van gemaakt. Een gemiste kans.

Desalniettemin denken we dat de muzikant vast veel plezier aan de Porsche zal beleven op zijn vele reizen van en naar optredens. Tenminste, zo gauw hij hersteld is van een beenbreuk. Immers meldden we onlangs dat La Fuente door @dizono is overgehaald om over te stappen naar de darkside, wat heeft geresulteerd in het onvermijdelijke in de vorm van een gipsbeen.

Bedankt iedereen voor de tips!54 reacties

wansmaak is ook smaak…bahbah….
@TDI-goeroe: en eigen smaak is ook smaak
De Panamera ST is zo’n mooie auto, en voor zijn performance nog redelijk ingetogen ook. Daar is zo helemaal niks meer van over. Ik vind het niks.
Ik vind hem prachtig
@porschepdk: Wat een dikke uitvoering zeg, ik ben gek op stations en al helemaal van de Panamera, wat een gave uitvoering. Had persoonlijk een licht interieur genomen…..maar koop deze graag van hem over als die 3 jaar oud is ….
Mwha zonder dat geel en een normale voorkant vind ik hem best dik!
@silverscope: Mee eens, maar zonder piemel is je oom je tante. Althans voordat de LGBWTFBBQ bestond…
Heerlijk kanon. De bult op de voorkant had van mij achterwege mogen blijven, maar verder is dit toch gewoon vet?
Dikke wagen. Alleen de manier waarop het techart logo op het stuur zit over het Porsche logo heen geplakt vind ik afbreuk doen aan de rest.
en dat met de verkoop van synthetische 4kwartsmaten !!
@lincoln: welkom in de 21e eeuw
@ohoogeveen:

zijn “muziek” komt dan weer uit 1992 ..
@lincoln: daarover gesproken: Afrojas komt nog regelmatig voorbij in de hitlijsten maar van die La Fuente heb ik nog nooit een “track” gehoord. Moet ik dan serieus een tijdmachine maken om naar 1992 te reizen of mis ik iets?
@720s: Dat van de tijdmachine hoeft niet maar je mist ook niet zoveel.

Deze DJ is wel een sympathieke gozer verder. Het is hem gegund.
@720s:

hitlijsten !! bestaan die nog ??
die komen volgens mij ook uit 1992 ..
@lincoln: en jij uit 1929?
@720s: zijn muziek hoor je idd niet veel op de radio maar ’t zal blijkbaar wel goed verkopen.
@bullzeyersn: vooral live optredens waar grof geld voor wordt betaald is waar Job Smeltzer aka DJ La Fuente het van moet hebben. 20k voor een uurtje achter de draaitafels wordt menigeen voetballer nog jaloers van.
@bullzeyersn: Hij is wat groter in het buitenland. Daarnaast doet hij regelmatig dingetjes met Don Diablo. Kan zijn Full Colour Inner Circle feestjes dan ook erg aanraden
Ik hou normaal totaal niet van uiterlijke tuning, maar vind dit dus (als een van de weinige?) behoorlijk geslaagd! Lekker sinister.
Dus een Grand Grand Touring?
En wéér Black on Black. Ik pas. Wansmaak zonde geld.
@soundgarden: eens; donkerblauw met creme of grijs interieur zou mooier zijn!
@soundgarden: Hij schijnt de TechArt logos ook nog zwart te willen gaan maken.
Nee het is mij iets te veel een dark horse. En wel zoveel geld neerleggen voor een auto, maar een kapper die z’n IS baard en dat domme knotje eraf haald is zeker te duur…
@venividivici:

part of the job ..
sterker nog .. spiegeltjes en kraaltjes is zijn job ..

versimpelde jaren 90 disco deuntjes verkopen MOET je dmv “lifestyle” doen ..
@lincoln: M.a.w. Job met z’n job is zichzelf niet en leeft gewoon een one big freakshow…
@lincoln: De jaloezie druipt van je zielige reaguurseltjes.. Man man man..
Waarom de stationwagen dan?? Of heeft ie een Golden Retriever en 2,3 kinderen?
@svenska_aeroplan_ab: Is voor al die koffers met platen.
@svenska_aeroplan_ab: Ow wacht… het is maar een USB stickje tegenwoordig haha.
@venividivici: voor een heule dikke usb stick jongu!
@svenska_aeroplan_ab: als je kan zeggen dat je een Porsche Panamera Turbo Sport Turismo Techart Grand GT hebt, ben je helemaal het mannetje.
@720s: dus eigenlijk heb je een Porsche Panamera GTST… 🤔
@drdre1: Nee
@svenska_aeroplan_ab:
precies dit, waarom zou je een station kopen als je geen gezin met hond hebt. Ook al is het een Porsche GTTurboJIPPEDYJOPPEDYRS. Ik als single zou nog niet met een sedan willen rijden aangezien ik niets ben met de 2 achterste deuren buiten meer gewicht om mee te slepen.
Dik, kan niet wachten tot hij weer eens bij mijn buren langskomt
@jesper_schouten:

dan ga je toch bij zijn buren langs ..
hoe moeilijk kan dat zijn ??
@jesper_schouten: bij mijn buren is ie al langs geweest…..
@cpp1:

top ..
kan ik tenminste tegen wildvreemde mensen op een blog vertellen dat dj Fuento bij de buren langs is geweest van een wildvreemde die ik ken van een blog ..

bedankt maat ..
hoef ik niet meer te wachten iig ..
@lincoln: Nou hè, wat jij doorgaans neer kwakt in de reacties is veel beter natuurlijk 😏
Heel mooie uitvoering zo, lekker sinister zoals hierboven al gezegd. Zonder de lugubere intimiderende wannabe gangsterlook dat een hoop in het zwart uitgevoerde dikke Duitse leasebakken soms hebben. Interieur is ook helemaal top.
@moveyourmind: is “sinister” niet gewoon één enkel woord voor “lugubere intimiderende wannabe gangsterlook”?
@mashell: Bijna, dat is minister.
Tja, sommigen kennen geen nuance in hun gevoel voor smaak. Des te dikker, des te beter (mooier ?) schijnbaar. Ik vind het er op deze manier nou niet bepaald uitzien alsof meneer z’n centen heeft verdiend met plaatjes draaien.
Een grote zwarte stationwagen straalt altijd een beetje “uitvaartondernemer” uit. Als je niet in de branche werkzaam bent kun je die kleur maar beter vermijden. Bent u een DJ of partner bij een accountantskantoor en heeft u grote hobbies maar durft u niet op te vallen, er zijn voor u ook vele tinten grijs beschikbaar.
Zonde, standaard zo een mooie auto en dan breng je m naar techart.. bah
Eigenlijk zie ik er amper wat van. Foto’s zijn hartstikke donker… Interieur met die gele details vind ik wel lekker fris maar dat moet ook wel met al dat zwart om je heen. Verder lijkt het best een lekker ding. Vind techart doorgaans nog redelijk stijlvol
Leuk voor even.. en de badges zijn echt verschrikkelijk. Kijk bijvoorbeeld bij het stuur, uit proportie terwijl het porsche logo juist chique en ‘ingetogen is’. Nee, drie keer niks.
Normaal gesproken ben ik anti tuning maar deze vind ik wel erg vet!
Wat harte gegund natuurlijk, iedereen z’n smaak! Ik zou die bodykit achterwege hebben gelaten, maar dik is het wel!
Stiekem toch eigenlijk best gaaf. Zou wel die techart badges vervangen..oogt wat goedkoop
Echt jammer dat ie dan de hybrid versie pakt, met die loeizware batterijen….
Dik ding!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).