Eindelijk weer een nieuw model van Alfa Romeo

Auteur: , 40 Reacties

Jep. De doelstelling om in 2016 300.000 auto's te verkopen komt in zicht.

Eindelijk weer een nieuw model van Alfa Romeo

Alfa Romeo heeft recentelijk de spirit van het merk weer teruggebracht met de 4C, en het is nu wachten op het inlossen van de SUV– en Gulia-belofte zodat het merk weer een fatsoenlijke line-up krijgt. Tot die tijd blijven de showrooms gevuld met Mito-muesli en de Giulietta. Of u, als Alfist, nog even geduld wil hebben.

In Rome stuitten we op deze brommobiel, voorzien van een Alfa-grill en een bumper die gelijkenissen met de Mito toont. Zelfs de kikkeroogkoplampen komen overeen. Zijn we daar een nieuwe markt aan het aanboren, Alfa? De foto van @peterke in het groot zien kan op Cantajunk.nl.40 reacties

En we noemen het “Me to.” oftewel een “ik ook.”.
@mashell: dank u voor de vertaling.
@mashell: Me too bedoelde je waarschijnlijk.
@autobart: nee, dat wijkt teveel af van MiTo
@daandaan: dat is het risico als je een grap probeert te maken, de mensen dat niet door hebben en uit een (zeker op het internet) volkomen misplaatst gevoel voor behulpzaamheid spelfouten gaan corrigeren, waarmee de grap niet meer kan werken. Zo kun je je natuurlijk nooit een creatieve vrijheid veroorloven. Want ik blijf het grappig vinden, de MiTo is een wannabee MINI en hier heeft iemand een wannabee MiTo gemaakt.
alfa romeo sluit deal met aixam?..
Omg, wat zullen onze ‘Alfisti’ hiervan smullen! =’D
Stop er 90 pk in en hij gaat als een trein
@felix1989: That’s the spirit ;)
Autoblog? Vanwaar die haat voor alfa? Ik moet de laatste tijd vaststellen dat hier op zijn zachts gezegd geen sprake meer is van objectieve verslaggeving. Ok ja de mito en giulietta zijn ook te koop in muesli-uitvoering. Maar die zijn net zo goed in brutere vorm als de QV te verkrijgen , dit zijn toch wel mooie en leuke alfa’s? Ik begrijp het niet goed , de rijtest van de mito was heel positief destijds nu kan er alleen maar iets negatiefs af…
@christophe12: volkomen mee eens, vind het heel jammer om zulke artikelen te moeten lezen, en niet alleen omdat het Alfa is.
@christophe12: mee eens. Alleen spijtig dat Alfa geen grote auto’s meer in het gamma heeft. Lees alternatief voor BMW 3 of Audi A4. Want die twee wil ik echt niet leasen.
@driftkicker: wat lease je nu dan?
@driftkicker: Over fanboys gesproken..
@driftkicker: Sowieso moet je niet leasen…
@christophe12:
Er is geen haat.
Het is gewoon leuk om telkens dezelfde mensen te zien happen op deze berichten.

Daarbij heet het hier autoBLOG. Daarin hoef je niet objectief te zijn en mag je lekker je eigen mening spuien. Net zoals wat ze doen op alfablog.nl
Die spuien hun mening over alles wat zich buiten de laars bevind.

Als op deze scootmobiel nou het front van een Seat of BMW zat hadden de italofielen het hardst gelachen.
Komt er ook een QV versie, of zelfs een GTA? ;)
@bluebird: Een Spider :p
Hoog tijd dat een Duitser eens orde op zaken gaat stellen bij Alfa zo te zien.
@ciris: Hoogtijd dat die discussie niet weer van voor af aan gaat beginnen…
@ciris:
Hebben ze als eens geprobeerd
Orde op zaken stellen
Iets van rond 1940 geloof ik………………………..
Werd niet zo’n succes.
@ciris: de vorige duitser was verantwoordelijk voor een 159 met overgewicht en GM motoren en vesnellingsbakken.
@pjotr: en zonder Duitser aan het roer is er helemaal geen 3 serie concurrent meer. Alleen een Punto in een leuk koetsje en de Guilietta die het niet lijkt te kunnen rooien. En natuurlijk de 4C, de wagen waarop echt niemand zit te wachten. Wat was beter?
@pjotr: Maar dat overgewicht is toch al van vóór de 159 ook? En die aandrijflijn, tja…
@pjotr: Allemaal happen. Lekker hoor ;)
@ciris: daar hebben ze Chrysler voor
Iets willen zijn wat je eigenlijke niet bent, altijd +1 voor het broodnodige leedvermaak.
@smokin

ik herken de hand van audi.
Alfa goes JDM!
Tot mijn diepste verdriet zag ik laatst zo’n afschuwelijk ding met ferrari-achtige achterlichten, vóór mij rijdend op een weg waar 80 km/h is toegstaan en een inhaalverbod van kracht is.
Van mij mag er een verbod op die dingen komen, alleen nog op recept te verkrijgen als je niet meer kunt lopen/fietsen o.i.d.
AArrgg, wat erger ik me aan die lui die er voor de lol alles en iedereen mee ophouden in het verkeer.
Prachtig getunede winkelwagen.
…de jochies van autoblog willen graag Alfa bij Vw en dan is het ineens wel goed. Ergo, veel technisch malleur , gegarandeert onderstuur en PON die u noiit wil leren kennen …..
( ps. gezien de topic inhoud heb ik mijn niveau voor deze ene keer aangepast).
Ach er zit een diepe haat bij (Duitse)autoblog zeker voor de Italiaanse auto’s. Terwijl het slijm ervan afdruipt als het Duits is. Ze worden betaald voor het zoveel mogelijk noemen van het woord premium bij die wagens, zodat de kopers het nog gloven ook.
Het scootmobieltje is in iedergeval van iemand die Alfa fan is…. Who cares.. BMW is begonnen en heeft overleefd met en door dat soort mini auto’s voor ze Alfa gingen imiteren.
@hdla:
Zie de ironie van het stukje
the late great Henry Ford zei dat hij zijn hoed afnam als hij een Alfa Romeo zag langsrijden.
En Nederlanders zouden heel, heel graag Duitsers willen zijn; mooi volkslied, stipt, 100 = 100 en geen 96, dicipline; maar helaas, we hebben teveel Engels bloed.
Vandaar die passie voor Alfa Romeo.
Da’s weer het Britse in ons.
@desjonnies: ironisch dat Henry Ford 1 vd ergste nazi’s was.
@hdla: Vrij zeker van dat de “premium” vermeldingen cynisch bedoeld zijn…
Ik haat downsizing
Hahaha! Die stond ook bij de brommobielendealer een dorp verder naast een Ligier-lookalike van een DS3. Er is in ieder geval iemand bezig met koopmansgeest. Wat betreft de “verslaggeving”, die begint meer naar een slechte poging tot uitlokking te rieken. Veel boze reacties, veel kliks, veel mensen over de zeik en de adverteerders lachen in hun vuistje. Wat dat betreft valt het met +30 reacties nog tegen. Ciao Amici ;)
@Alex_79:
De verslaggeving op Autoblog is nooit veranderd. Snap daarom ook niet dat er telkens Alfisten hier over de zeik raken terwijl het toch echt makkelijk voor hun kan zijn ……….. namelijk wegblijven van Autoblog.

Toch komen ze telkens maar weer terug om te klagen over de objectiviteit van iemands blog ………..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).