F1-coureur verkoopt luxe villa in L.A. voor 6 miljoen

Auteur: , 21 Reacties

Hij wil natuurlijk naar Japan verhuizen!

De wereldkampioen van een van de meer schokkende Formule 1-seizoenen in recente tijden, Jenson Button, heeft genoeg van zijn huis in Los Angeles. De Britse coureur die meer dan 15 jaar actief was in de hoogste klasse van de autosport, wil af van zijn villa in The Hills en verwacht daar de nodige dollars voor te vangen.

Het is vrij opmerkelijk dat Button nu alweer uit zijn villa vertrekken wil, want vorig jaar nog trok hij daar in met zijn nieuwe verloofde Brittny Ward. Deze dame, die haar avontuurlijk persoonlijkheid netjes balanceert met modellenwerk voor o.a. Playboy, heeft het huis recentelijk te koop gezet voor de flinke prijs van 6,8 miljoen dollar. Dit terwijl het stel het huis vorig jaar kocht voor ongeveer een miljoen dollar minder. Of de verhuizing iets te maken heeft met Button’s activiteit in de Japanse Super GT is niet bekend.

Helemaal onverklaarbaar is deze prijsstijging zeker niet. Het huis staat namelijk in een heuse sterrenwijk, waar Cindy Crawford, Heidi Klum, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Steve McQueen en O.J. Simpson hebben gewoond. Het huis zelf heeft een woonoppervlakte van ongeveer 450 vierkante meter. Ruimte zat, zo blijkt, want binnenin zijn een vijftal slaapkamers en vier badkamers te vinden. Buiten vindt je een groot zwembad, een spa en een zogenaamde ‘wet bar‘. Over de garage en de inhoud daarvan is weinig bekend, maar we zien in ieder geval een smakelijke Porsche 911 GT3 (rijtest) voor de deur staan. Daarnaast zal Jenson ongetwijfeld de nodige speeltjes in zijn bezit hebben, maar die laat hij natuurlijk niet achter.

Button en zijn geliefde bewijzen overigens wel weer dat stijl zeker niet te koop is, want het optrekje lijkt vooral aan de binnenzijde op een bijeengeraapt, hectisch zootje kleuren en meubilair.

Jenson Button verkocht eerder dit jaar zijn Honda NSX.21 reacties

6 miljoen, pwoaah!! Maar dan slaap je wel in dezelfde kamer als waar Jenson even met de dames hun Buttons heeft liggen spelen.
@ghost: Het is een bedragje, maar toch, schrik en niet van als ik LA lees icm sterrenwijk en 450m2.
Van binnen een bijeengeraapt zooitje? Waar heb je het over. Interieur is zeer netjes, zeker voor Amerikaanse begrippen.
@erce: dat dacht ik ook al.
@erce: ja over smaak valt niet te twisten, maar dit is zeker stijlvol. @ikschrijfookoverautos kan maar beter zijn naam eer aan doen en niet een blog als @ikschrijfookoverinterieurstyling beginnen…
@vroaaar: ach, z’n blogs over auto’s raken helaas meestal ook kant noch wal.
@erce: LOL
@erce: idd. Zeg auteur post eens wat fotos van die flat van jou. We zijn benieuwd hoe die IEKA hut er van jou eruit ziet.
Schrijf ook eens over auto’s, zie namelijk weinig hectisch terug in het interieur, behalve dat het misschien je smaak niet is. Beetje hoog VT wonen gehalte dit topic over huizen waar toevallig een garage bij staat sowieso
@airditude: Mooie zin, geen touw aan vast te knopen.
@evdw: hardop nadenken, zonder interpunctie, voor gevorderden.
@stephane8200: goed punt ;).
Krijg je die Button erbij?? 😏
@ajackie: “krijg je zijn vrouw/vriendin erbij?” is de betere vraag…
Duidelijk veel geld en geen smaak.
Ben benieuwd welke stijl de schrijver dezes heeft. Bij elkaar bijeengeraapt en hectische kleuren..
@ikschrijfookoverautos heeft zeker inspirerende grijze vloeren en witte muren.
@pa045: eigenlijk is alles grijs, want ik woon in een doorweekte afvoertunnel van een nog overgebleven stadsdeel uit de Sovjet-tijd, in Riga.
@ikschrijfookoverautos: zo schrijf je helaas ook over auto’s.
Ik vind dit huis anders nog best netjes ingericht en de prijs valt me ook nog wel mee eigenlijk.
Hou het liever bij auto’s, want je redenatie over de prijsstijging slaat als een tang op een varken :-)
Baha 6 miljoen voor dit pand? Nog niet eens de helft….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).