Feyenoorder Eljero Elia krijgt zijn auto niet verzekerd

Auteur: , 37 Reacties

De fervent social media gebruiker beklaagt zich over deze misstand op euhm...de sociale media.

Elia

Eljero Elia is een begenadigd voetballer die momenteel uitkomt voor Feyenoord in de Eredivisie. In 010 hoopt men dat hij samen met Dirk Kuyt weer eens een kampioenschap kan binnenslepen voor het team. De club die nog steeds behoort tot ‘de tradtionele top-3’ is daar dit millenium nog niet in geslaagd. De financiële middelen van Ajax en PSV zijn er dan ook nog altijd niet in Rotterdam, maar dankzij noeste werklust op het veld en geholpen door een kolkende Kuip is Feyenoord tegenwoordig wel weer een gevaarlijke outsider voor de titel.

Vóór zijn huidige baan in de havenstad leek Elia even op weg naar de absolute top van het Europese voetbal. Na Ado (rustaaaag) en FC Twente zocht hij het avontuur op in het buitenland. Voor de jongere lezers: FC Twente was ooit een degelijke subtopper in de Eredivisie die er zelfs een keer in slaagde kampioen te worden, maar dat is alweer lang geleden.

Enfin, Elia stond onder andere bij Hamburger SV, Juventus en Werder Bremen onder contract. In dienst van die laatste club speelde hij ook nog even voor Southampton. In die competities verdien je veel centen en Eljero is niet te beroerd om die uit te geven aan mooie tanden wielen. Of sponsor Opel er blij mee is dat weten we niet, maar de voetballer is hierdoor al verschillende malen voorbij gekomen op deze site met onder andere zijn Lumma CLR 558 GT, Huracan, S63 AMG en Conti GT. In die laatste werd hij een keer buiten zijn schuld om aangereden, wat leidde tot een kapotte Bentley.

Dat brengt ons tot het bericht van vandaag. Elia heeft namelijk weer een nieuwe ride gekocht, maar naar eigen zeggen wil niemand die verzekeren, omdat ‘ie te duur is. In een reactie op de tweet van Elia laat Nationale Nederlanden inderdaad weten dat zij geen auto’s verzekeren met een nieuwprijs van meer dan 125.000 Euro. Mogelijk gaat het om deze S500 cabrio (rijtest) die al een tijdje op buitenlandse platen stond.

In de volgende tweet claimt Elia dat het komt omdat mensen teveel haten en jaloers zijn. Maar ja, dat is het harde leven van de gritty Nederlandse streets Eljero, je weet zelluf. Mocht iemand om de haverklap hele dure nieuwe auto’s verzekeren dan weet je waar je de aanvaller kan aanschieten.

We wensen Elia veel succes met zijn vezekeringsdilemma, want hoe meer dikke wagens op de straten hoe beter. Misschien is het handig om eens uit te kijken naar een klassieker. Die zijn vaak voordelig te verzekeren door middel van speciale verzekeringen, het geeft je veel meer swek dan de zoveelste dikbolide, je schrijft veel minder af wat toch wel fijn is als de voetbalgeldkraan opdroogt en John Terry heeft het goede voorbeeld al gegeven. Lijkt ons een win, win, win situatie.37 reacties

Dan verzeker je toch alleen WA? Verdient hij genoeg voor.
@smulders: Met hem ben je sowieso verzekerd van problemen.
Moet hij verplicht bij Nationale Nederlanden verzekeren (sponsor van de club?) of zo? Want voor zo’n probleem zoekt Elia toch gewoon een verzekeringsagent? Die heeft Jan met de Polo niet nodig en voor Elia zijn die extra overhead kosten wel te behapstukken.
@mashell: Elia wilt gewoon even aandacht.
@e550: Dat is niet zo gek als je nog in de broekzak van Tete zit :-).

Het is een hoop geld maar meneer is echt niet de enige die het zich kan veroorloven. Er zijn legio verzekeringsmaatschappijen die het gewoon verzekeren.
@e550: Mag ik HEUL HEUL HEUL even de aandacht?
Zie al genoeg reacties bij zijn twitteraccount die de auto wel willen verzekeren voor hem. Je hebt nu eenmaal verzekeringen die dat niet willen, so be it. Flinke storm in een glas water.
NN is zwaar kl*te, lekker bij Delta Lloyd of Turien onderbrengen
Komkommervoetbal..
Je moet hem gewoon leasen dan ben je er overal van af. Zoeken ze het maar uit met de verzekering.
@thomasthomas: mensen haten niet op leaseauto’s. Dus zo valt er niets te haten.
Welke auto heeft ie nu dan gekocjt, staat dan weer nergens
@kenner: S500 Cabrio volgens zijn Instagram
@mrbilzerian: hij had een S63 AMG cabrio van VDM gekocht geen 500 dacht ik.
Als je werkelijk opschrijft dat NN de auto niet wil verzekeren omdat ze haten of jaloers zijn dan is het maar goed dat je goed kan voetballen want op intellect had je het nooit zover geschopt (pun intended). Moving on nothing worth seeing here
Twitter is voor kleine kinderen ambtenaren en voetballers ..
@lincoln: je vergeet politici en andere aandachthoeren
@lincoln: Vergeet ook niet “journalisten” van het lokale dorpssuffertje met klinkende kreten als “BREKEND, het gras is te hoog. Gemeente moet beter maaien”.
Het ligt ook altijd aan een ander bij die gasten. Misschien moet ie zelf eens wat meer moeiten doen.
Begenadigd voetballer? Middelmatig dribbelaartje die te licht is bevonden voor het echte werk in het buitenland en nu bij Feijenoord de grote meneer uithangt.
Zijspoor. Ik weet nog wel een Arab in Londen waar z’n aventador van in beslag werd genomen omdat hij niet verzekerd was. Die gast had meer geld dan de verzekeringsmaatschappijen.
Wat is het volgende onderwerp? Een Chinees in Hong Kong krijgt zijn ventieldop niet vast?
Lekker toontje over FC Twente. Was ook niet echt nodig dacht ik.
@hugoe: wel
Elia rijdt dan dikbolide wellicht S500 en zal je net zien……Komen de wouten…..i rest my kees!
@reobnednab: pas op.. Gevoelig onderwerp.
Gaan we nou in elk item straattaal krijgen. Autoblog glijd af.
@paginl: dit is onderdeel van jaapiyo’s schrijfstijl, net als het vaak verwijzen naar hiphop/rapliedjes, wat hem in mijn opzicht een van de leukste schrijvers van AB maakt!
FF n dag wachten. Dan heeft ie de helft afgeschreven. Of gewoon ff n andere verzekeraar bellen ipv die klootviololen van NN.
Laat ik er vanuit gaan dat ie de auto nieuw heeft gekocht bij de dealer, dan regel je toch gewoon via die zelfde toko de verzekering
Zo werkt dat bij verzekeraars. Verzekeraars zijn van nature jaloerse haters.
Wat een onzin. Heeft niks met haters te maken. Als het waar is dat het NN’s beleid geen auto’s duurder dan 125k verzekeren, dan is dat hun keuze. Ik weet dat andere verzekeraars zeker hoger dan 125k verzekeren, zoals Delta Lloyd. Misschien is de niet voldoende beveiligd, omdat bij zo’n kaliber auto je verplicht bent een klasse 5 alarm te installere. Althans bij een nieuwe auto. Of hij heeft meer op zijn kerfstok. :-) Dus op de zwarte lijst.
En een verzekering voor je nieuwe grill beugel…
Jaloers.. Stiksaai hok man. Jankert
Lekker boeiend..
Lijkt me vreemd dat nationale nederlanden geen auto’s verzekerd met een hogere nieuwwaarde dan 125.000 euro.Geen nulletje vergeten toevallig 1.250.000?
Een S63 AMG of Huracan is ook veel duurder dan 125k, dus hoe heeft hij die dan verzekerd? Of rijdt meneer onverzekerd rond? Dan meteen opsluiten die gast.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).