Ga terug naar de jaren ’70 met deze Rolls-Royce

Auteur: , 28 Reacties

Alles in bruin en beige is supercomfortabel.

Naarmate je ouder wordt, krijg je een andere smaak qua kleuren. Althans, dat is wat altijd opvalt als mensen de 60 passeren. Waarschijnlijk verdwijnt alle kleding in de kast en kunnen ze daarna alleen maar beige pantalons en windjacks kopen. Werkelijk hun hele garderobe lijkt uit 51 tinten beige te bestaan.

Beige is een heel gemoedelijke kleur. Het is iets frisser dan bruin, maar gerieflijker dan welke andere kleur dan ook. Het is ook nog eens heel erg praktisch. Wie wel eens een beige auto heeft gehad, wil nooit meer anders. Het wordt niet zo warm als in een zwarte auto en je hoeft je auto veel minder vaak te wassen. Je ziet er niet snel wat op. Superhandig.

Rolls-Royce Cullinan '19

Deze Rolls-Royce Cullinan eigenaar dacht er waarschijnlijk hetzelfde over. Er is namelijk gekozen voor een ware symfonie in beige. Ondanks dat iedereen dit als een beige auto zal omschrijven, noemt Rolls-Royce deze kleur ‘Petra Gold. Ook is er een keer niet gekozen voor matzwarte jetsers, maar heel decente, gepolijste 22″ zevenspaak velgen.

Rolls-Royce Cullinan '19

Het interieur slaat echter alles. Dat is namelijk ‘Sea Shell’ met ‘Mocassin’ én eh, zwart. Daarmee heeft de auto drie interieur kleuren die terugkomen, waarvan er twee de uiterste grenzen van beige benadrukken. Uiteraard is deze Cullinan van enorm veel opties voorzien. Achterin zijn er twee zetels die zorgen voor verwarming, verkoeling of een massage. Tevens zijn er gordijntjes aanwezig. Die kun je elektrisch bedienen zodat het plebs niet naar binnen kan kijken terwijl jij een lekker dutje aan het doen bent in een beige hemel.28 reacties

Ik zou hem alleen al voor het interieur nemen
Deze spec, maar dan op een phantom.
Ik vind hem erg mooi zo eigenlijk.
Die kleur herken ik van babyluiers, dus liever niet.
@pcooperworks: liever de kleur dan de geur
@pcooperworks: is de c er per ongeluk tussen gekomen bij het intypen van de gebruikersnaam? 😉
@crosscabouter: shit ja, nu zie ik het ook
Donkergroene of donkerblauwe metallic lak met een tabak bruin interieur zou toch echt mijn keuze zijn als ik hem zou mogen spec’en.
@bischero: ^ Dit, of nog bordeau rood ( Of hoe je dat ook schrijft. )
@fendercd60: aangezien bordeaux rood erg stijlvol is vergeven we het je ;)
-edit: dank u, is inmiddels gefixt.-

OT erg fraai uitgevoerd maar (nog) niet mijn smaak. Wel weer eens iets anders.
Ik weet natuurlijk niet wiens garderobe je als voorbeeld hebt genomen, @willeme, maar in die van mij zul je toch echt geen beige broeken aantreffen. En ik ben de 60 toch allang gepasseerd.
Op zich vind ik de kleur van deze RR wel mooi, maar, sjezus!, wat vind ik zo’n Cullinan toch een vreselijk ding! Sinds het verschijnen van de Silver Cloud is RR altijd mijn number one geweest. Als limousine dus. Dit “geval” moest er natuurlijk komen, omdat “de markt” het wil, maar ik vind dit model toch echt als een kwaadaardig gezwel lijken binnen een reeks, die ik nog altijd bewonder.
@9000cse: ik ben nog geen 40, maar heb toch echt wel een beige chino in de kast hoor en volgens mijn omgeving niet belegen.
Die schapenvacht vloermatten vind ik toch geweldig bij RR! Wel een -EDIT: vervelende- zooi om te reinigen lijkt me.
@dromedaris: reinigen doe je niet zelf als je dit bezit. Heb je een James voor. Of in dit geval in Abu Dhabi een slaaf helaas.
@emping: wat een onverwachte opmerking. Blijft -EDIT: nare- zooi.
Hmm nee.
Daar wil je toch in wonen! De eerste Cullinan die ik gewoon mooi vind.
Deze auto kan het zeker hebben. Erg fraaie verschijning.
En toch zou ik gaan voor een Holland & Holland SWB Range Rover. Geen idee wat het exacte prijsverschil is, maar het zal elkaar niet al te ver ontlopen.
@jack_abarth:

Oeps, typfoutje het moet LWB zijn.
@jack_abarth: juist, dik en lang!
Heel goed samen gesteld, in de juiste specificaties alles klopt.
Waften maar met dat kreng!
Ik heb het genoegen gehad deze te rijden, zelf ben ik geen SUV liefhebber maar dit is de top. Hij rijdt geweldig. Het is van ongekend comfort, de luchtophanging is fabuleus en filtert alles weg. De motor en koppel …. je merkt het opschakelen zelfs niet. Het is statisch, alle koppen draaien om als je voorbij zoeft. Een klasse bak
Interieur heel ok, maar de carrosseriekleur is een groot vraagteken. Is er echt iemand die dit mooi vindt?
Jammer van die zwarte stuurwielrand… vloekt imo enorm met de rest van het (prachtige) interieur

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).