Gevonden: deze dame is wél trots op ‘Ringtijd Kodiaq RS

Auteur: , 19 Reacties

Of zou zij betaald worden om te glimlachen?

Wie durft te beweren dat vrouwen ondoorgrondelijk zijn, is klaarblijkelijk nog niet naar de Skoda-stand geweest in Parijs. Aldaar vinden we namelijk een dame waarvan de intenties niet duidelijker kunnen zijn. Terwijl de Tsjechische autofabrikant nog altijd probeert te claimen dat ze een ronderecord (9:29.84) met de hagelnieuwe Kodiaq RS hebben, zijn wij alvast doorgelopen naar de volgende stand.

Begrijp ons niet verkeerd, de Kodiaq RS is allerminst een slechte auto. Eigenlijk is de sportieve SUV juist de omgekeerde versie van VAG-familiegenoot Audi SQ2. Waar we ons niet kunnen vinden in het exterieur van de SUV voor de stad, laten de prestaties weinig aan zich te wensen over. Het tegenovergestelde is waar voor de Kodiaq RS. De bolide ziet er smakelijk uit, maar onder de motorkap is het een teleurstellende boel. Stiekem willen we een SUV van Trackhawk-achtige proporties, maar meer dan 240 pk willen ze ons niet geven.

Waarom we nog hopen op een daadwerkelijk krachtige Skoda is ook ons niet duidelijk. We weten dat het niet zal gebeuren, maar alsnog zijn we teleurgesteld dat het niet zover komt. Het is een vicieuze cirkel van pijn en verdriet.19 reacties

Mooie dame!! 5 reeten!!!!
@kimhung: wat zijn reeten??
@kimhung: deze reactie is weggejorist
@kimhung: hier trouwens bewegend beeld van deze fijne beursbabe: https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ
@Dizono: HELD!!!!!
@dizono: Wat mij betreft wordt dat nooit oud.
@dizono: BAAS
@dizono: h*mmo!!!😉
@ferdinandvw: hammo, himmo, hemmo, hommo of hummo?
Snap wel dat ze bij Skoda niet nog sterkere motoren krijgen.

Het is natuurlijk niet bedoeling dat de Tsjechen Volkswagen zelf en Audi voorbij gaan streven. Het is sowieso al verbazingwekkend dat de Duitsers Skoda zo dichtbij laten komen. Ongelooflijk op wat voor niveau ze tegenwoordig zitten.
@moveyourmind: Grappig dat je een oordeel velt over een auto waar nog geen meter mee gereden is.

Maar voor de rest een dik apparaat hoor.
@michaelb: Hoe hij rijdt is inderdaad nog even afwachten. Maar looks, uitstraling en afwerkingsniveau zijn nu al prima te beoordelen. Die dingen zijn wat mij betreft dik voor elkaar.
@moveyourmind: ik vind het echt knap dat jij vanaf de foto het afwerkingsniveau kan beoordelen. Ik zou het niet kunnen. Zowel niet van de auto als niet de dame.
@moveyourmind: misschien dat Skoda de gedoodverfde opvolger van fossiele brandstof aangedreven VW’s wordt, wanneer VW alleen nog maar electrisch aangedreven gaat worden? Zal wel niet, maar je weet maar nooit…
Wat een gezeik over een Skoda elke keer. Snap niet helemaal waar deze vorm van Skoda-bashen vandaan komt.
Buiten Nederland wordt er al een tijdje ook een sportline versie aangeboden, die ziet er ook al een stuk beter uit dan de versies die wij hier nu kunnen bestellen. Laten we hopen dat wij die versie ook in NL kunnen gaan bestellen!
Met haar ben ik sneller klaar dan 9.29 min
Tja als ze daar een 2.0tsi in gooien dan koopt niemand meer de cupra’s. Verder wel lekker dikke familyknaller
@allesmetturbo: Het is nog steeds een groot verschil dat Skoda de 2.0 TSI gebruikt uit de golf GTI en Seat de 2.0 TSI van de golf R.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).