HEET! PSV-selectie tikt 90 Italiaanse schoonheden binnen

Auteur: , 56 Reacties

Een nieuwe zwembadaffaire? We hebben de beelden!

Wout

Onlangs brachten we je al het nieuws dat de mooiste club van Nederland hun Mercs zouden gaan inruilen voor schitterende Alfa’s. Nu de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor de spelers weer begonnen is, was gisteren het moment van de waarheid daar. De eerste zwik van in totaal 90 Alfa’s werden overhandigd aan spelers en staf. Onder andere drie nieuwe aanwinsten van de landskampioen, te weten Denzel Dumfries, Nick Viergever en José Angelino, mochten hun nieuwe Italiaanse bella’s in ontvangst nemen. Als hun WAGs daar maar niet jaloers van worden…

Giulia

Nou zou je gezien de salarissen die de topsporters van de landskampioen toucheren waarschijnlijk verwachten dat er een voetbalveld vol klavertjes vier (rijtest) op de spelers stond te wachten, maar helaas. PSV’s nieuwe partner Driessen Autogroep heeft hier een stokje voor gestoken, zodat er een gemêleerde selectie op de PSV’ers stond te wachten. In een team heb je immers ook een goede mix van talenten nodig. Nu we het toch hebben over dit soort oppervlakkige synergieën tussen sport en auto’s, PSV’s commercieel directeur Frans Janssen had ook nog een paar mooie leuzen voor ons in petto:

De sportiviteit en passie spatten van dit Italiaanse automerk af en dat sluit naadloos aan bij PSV. Als topsportorganisatie streven we altijd naar het allerbeste. Daarom kozen de spelers van PSV met de Stelvio, Giulia en Giulietta voor een brede selectie topsporters uit het aanbod van het sportieve Italiaanse premiummerk.

François Driessen van Driessen Autogroep doet er zelfs nog een schepje bovenop:

Met de overhandiging van deze eerste groep van in totaal negentig auto’s aan PSV voegen we de daad bij het woord en maken we onze samenwerking voor de fans van PSV en de liefhebbers van het Italiaanse ‘il cuore sportivo’ tastbaar.

Jaja, cuore sportivo en alles, ik had het zelf niet beter kunnen verzinnen. Alles op alles zetten om vanaf nu elke wedstrijd te winnen et cetera, je kent het wel. Enfin, als er ergens een zwik Alfa’s staat in Nederland zijn wij er natuurlijk ook bij. Vliegende reporter @wouter had voor de gelegenheid passend vervoer geregeld, namelijk een -spoiler alert- Bentley Bentayga. Check zijn avontuur in de video hieronder!56 reacties

Alfa Romeo: krappe selectie, deels op leeftijd en nog weinig in balans.

Ik hoop maar dat PSV het lichtend voorbeeld is voor deze sympathieke Italiaanse fabrikant – andersom levert waarschijnlijk niet het gedroomde resultaat op.
Fijn dat Eindhoven niet overspoeld wordt door rode Giulia’s, blijft mijn auto toch nog opvallen.
Die blauwe Veloce is wel mooi overigens, maar onbegrijpelijk dat er geen of amper rode tussen zitten. Voor mijn gevoel toch wel het mooist en de kleur die bij Alfa hoort, zeker met de antraciet Alfa (voetbal) velgen. Conclusie; voetballers hebben geen smaak.
@jeroen83: dat voetballers geen smaak hebben staat niet ter discussie, maar zouden ze zelf hebben mogen kiezen of gewoon toegewezen gekregen hebben?
@mashell: als ze niet zelf hadden mogen kiezen had ik zeker een aantal rode Giulia’s en Stelvio’s verwacht,
Alfa het meest overgewaardeerde merk op AB en onder AB volgers.
Kan al niet wachten op de uitspraken : ” Mooiste auto’s/ontwerp ooit” ” zoooo ik ben jaloers” ” Wat is die 4 C ongelofelijk mooi ik wil hem kopen/leasen” enz enz.
Ik vind die 4C niet om aan te gluren bv in het echt is hij kleiner dan de MIni Coupe Cabrio volgens mij.
@robusa: Dat valt wel mee. Hij is enorm breed. Maar dat zie je niet zo goed op foto’s. Ik heb het zelf niet zo op die vage zwarte koplampen. Maar verder is het een toffe wagen.
@kilum: die vage zwarte koplampen werd enkel op de eerste gelimiteerde serie gebruikt. Alles daarna heeft gewone koplampen.
@robusa: jouw frustratie druipt er duidelijk vanaf…
@hans75: denk dat @robusa net een flesje azijn achterover heeft gegooid
@hans75: Al zou ik ze allemaal gratis krijgen dan gelijk doneren aan een voetbal clubje in Eindhoven.
Geen 1 spannende lijn te ontdekken in die auto’s.
@RobUSA: nooit een gezien dus? Eerst kijken dan zeiken ;)
@rolov: Zeker wel rijdend en stil staand bij een dealer hier (3 stuks) Ik heb er alleen nooit een naast een mini gezien. Maar echt niet om aan te gluren sorry.
@RobUSA: het is sowieso beter dan die Amerikaanse grafhokken die geen bocht om te krijgen zijn. Sowieso is alles beter dan die Amerikaanse grafhokken die geen bocht om te krijgen zijn.
@rhellema: 2x bochten ? Kijk nog ff op Nurnberg Ringtijden zou ik zeggen. Nurnberg Ringtijden.
@RobUSA: wat moet ik daar zien? Hoeveel trager die hokken zijn?
@rhellema: Nog een keer kijken Nurnberg Ringtijden, nog een keer kijken Nurnberg Ringtijden. Je weet wel dat circuit met al die bochten erin.
@RobUSA: hahahaha het snelste Amerikaanse grafhok is nog trager dan een Jaguar van 30 jaar oud. Poeh poeh, wat een prestatie zeg.
@rhellema: onzin, er staan twee Amerikaanse auto’s in de top tien. Die doen prima mee. Laten we elkaar even leven?
@RobUSA: in Nürnberg moet je goed je best doen om de ‘ring te vinden…
@racerx: kerel lult uit z’n redneck
@robusa: Net als die Giula in rubriek mijn auto. Ik ben er niet van om mensen die blij zijn met hun auto af te zieken maar wat een lelijk hok is dat, imo een Lada met een klavertje 4 op de zijkant.
Ik kan als een van de weinige auto’s van Alfa de Montreal en de Junior waarderen.
@RobUSA: dat andere lezers Alfa Romeo een mooi merk vinden is toch prima. In jou ogen misschien overgewaardeerd in vele andere juist ondergewaardeerd. Gelukkig een kwestie van smaak. Als iedereen dezelfde smaak als jou had was het straatbeeld maar saai;)

Ik heb juist helemaal niks met (moderne) usa auto’s. Alleen sommige oldtimers kan ik wel waarderen.
De 4C is wel jouw kleur, Wouter! Gewoon meenemen.
De sportiviteit en passie spatten van het merk Alfa Romeo af. Ok daar kan ik mee leven. Maar om nou te zeggen dat dit naadloos aansluit op PSV. Die spelen al jaren lelijk afbraak voetbal. Maar goed je moet wat zeggen.
@kilum: kijk eens naar AZ pracht voetbal goede combinaties, prima opbouw, maar toch geen prijs gepakt dit jaar. Dan blijkt dat lelijke afbraak, maar toch wel effectieve spel beter te werken!
@autofanaat1990: ik zei nergens dat het niet effectief is. Het is alleen niet om aan te gluren.
@kilum: tsja dat krijg je als je de rotzooi niet verkocht krijgt , dan moet je het weggeven een een voetbal kluppie
lol als je ze niet normaal kunt verkopen moet je toch wat met dat schroot
90 Alfa’s verkocht! Meteen een goed jaar voor Alfa Nederland…
@dare2think: verkocht? Gesponsord! Auto’s zijn gewoon op lease basis van Alfa Romeo Nederland … toch?
@erik2907: telt nog steeds als vsrkoop voor alfa
Kom op Wouter! Hou die camera stil…
@chrism: En investeer in een microfoontje voor de tel……
Ach afhankelijk van je contract krijg je een dikke Guilia of Stelvio. En als je 2e of 3e keus bent uit de jeugd krijg je een Mito.
Zouden ze dan ook de bijtelling moeten betalen :)

Gratis dingen zijn natuurlijk leuk, maar als je in de 20-30 bent en je krijgt 2 – 8 ton van je werkgever, zou je zelf natuurlijk nooit een non-Q Alfa rijden/huren/leasen/kopen. Je gaat dus eigenlijk doel voorbij met deze sponsoring.
Doe dan de 8c
@juniorclk: Meest overschatte auto op AB met zeer matige prestaties ook.
@robusa: dat zijn ze allemaal, dan maar op uiterlijk zoeken, of beter een andere sponsor
@RobUSA: Volgens mij reed de man die je vriendin ooit heeft afgepakt in een Alfa. Wat een haat…
@romeoalfa: Was jij dat ? Nog bedankt scheelt me een godsvermogen per maand !!
Zal wel vloeken in de kerk zijn, maar ook dit fimpje van wouter zette ik af na 8 sec: te popiejopie, irritante nasale stemgeluid, weinig inhoud en bovenal een trillend beeld. Jammer.
@drdrift: ik luister ook liever naar Casper maar ik hoop stiekem dat Willeme ooit nog eens op beeld zal verschijnen.
@ikleesookoverautos: ben je ook een beetje verliefd op @willeme ?
@ikleesookoverautos: jij kijkt graag ook over auto’s? ;-).
@drdrift:
Vind ‘t een beetje ongemakkelijk om te zeggen, maar ben het met je eens. Verder niets ten nadele van Wouter, lijkt me een alleszins prima kerel. Maar dit soort filmpjes maken is gewoon niet z’n forte, precies om de redenen, die jij geeft.
Mooie deal voor Alfa en hoe meer Alfa’s in het gezellige Brabant hoe beter.
Eindelijk een club met smaak!
Super!! Goed voor het straatbeeld
Kan iemand cameraman Martijn nieuwe muziekjes sturen? 😄
Dat moment wanneer de pers in betere/duurdere auto’s aankomt dan degenen waar het om gaat
Die groene Stelvio ziet er chique uit, had wel iets meer aandacht gemogen! Overigens zonde van de grondstoffen om nog Giulietta’s te produceren.
Mooie auto’s maar die guilietta kan echt niet meer
Stelvio ok, rest ziet er nu al verouderd uit
Hoe meer alfa romeo’s, hoe beter
Lijkt me een auto die alleen gebruikt wordt om naar het voetbalveld te rijden. Ik neem dat die gasten wel een lekkere dikke bak er naast hebben…
Kijken hoe lang het duurt voordat PSV terug komt naar Mercedes-Benz

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).