Jos Verstappen is helemaal geen agressieve doodrijder [updated]

Auteur: , 34 Reacties

Wij zijn in het verleden vrij ongenuanceerd geweest over de strapatsen van NederBelg, en onze succesvolste F1-coureur van de laatste decennia, Jos Verstappen. Onterecht, zo blijkt, want de rechter zette een eerdere uitspraak met een schadevergoeding recht.

Ik licht ontvlambaar?! Helemaal niet! En als je nou je mond niet houdt, dan krijg je een paar patsen

Helaas is de berichtgeving bij bron Shownieuws wat summier, dus we weten niet waarvoor hij dan precies eerherstel heeft gekregen: poging tot doodslag op zijn ex, of het slopen van haar spulletjes. We vermoeden dat het is voor de 10 dagen dat hij in voorarrest heeft gezeten.

Hoe dan ook, de RS6-rijdende coureur, die zich tegenwoordig vooral bezighoudt met de begeleiding van zoon Max, is dus kennelijk helemaal niet zo’n kwaaie peer. Sorry, Jos. Zo zijn we dan ook weer.

Update – Verstappen krijgt 40.000 euro schadevergoeding, die hij vrijwel direct aan zijn team van advocaten kan doorgeven. Hij had dik 120k euro aan schadeloosstelling gevraagd.34 reacties

Jos is een zeer middelmatige coureur en een doorsnee Limburger….. Rijdt een veeg op een pakje boter. En dat is meer dan ik. Driewerf B’vo!!


*doorgaan met leven*
@gearhead: ja je bent inderdaad zeer middelmatig als je mee heb gereden in de F1.

Maar snap wel wat je bedoelt.
@rickvandeven: Ja het was een goede coureur anders haal je de F1 sowieso niet (een enkele uitzondering daargelaten), maar hij was niet zo goed als sommigen graag denken in Nederland…Gewoon kaliber Coulthard, Panis, Kovalainen…dat soort jongens. Met wat betere beslissingen op en naast de baan had hij alsnog een veel betere carriere kunnen hebben (zoals de genoemde coureurs) maar goed das war einmahl en dat is ook de F1, geluk is ook een factor.

Ik vind het wel een beetje jammer dat hij na F1 niet meer zoveel gedaan heeft. Ja A1 maar daar leek het heilige vuur er al uit en LMP2 op Le Mans…dat was goed maar ze hadden ook maar 1 echte concurrent. Tuurlijk, hij wil Max nu begeleiden en alleen nog in top auto’s rijden (die instelling is nu te laat, had hij in F1 moeten hebben), maar ik zou graag zien dat hij wat meer kansen pakt om weer lekker te gaan racen…Gewoon hier en daar in een auto stappen en dat ding meteen dicht naar de limiet trappen, dat was toch altijd al zijn sterke punt.
@gearhead: Dat kan allemaal wel zo zijn maar ik zat toch met heel wat meer spanning achter de TV met Jos aan de start dan nu. Verder ga ik er maar niet op in want sinds Olaf Mol is het niet echt vooruit gegaan met de F1 kennis in Nederland, en hoor je sluitend slap gelul over Jos en de grindbak en zijn prive leven.
Jas Verstoppen!
@tridente:

nu al het meest zinnige comment op dit topic ..
@tridente: Classic!
@tridente: Jos uitstappen
@tridente: haha wat een keizer!!!
Altijd al gedacht dat Shownieuws een afdeling van AB was ;) (linkt niet lekker door zo).
Ach,het is ook een mens, iedereen maakt wel eens fouten.
@stirling: Ja maar Jos doet niet anders lijkt het wel.
Beetje triest als je bij het zoeken naar een bron die beter te vertrouwen is uitkomt bij Shownieuws.
Of hij door de vrijspraak geen kwaaie peer is valt te bezien natuurlijk. Wel een leuke coureur om naar te kijken. Als hij racet tenminste.
Jos, altijd een beetje arrogant in en buiten de auto. Maar af en toe was het best een goeie gast
@rsvbf1:
U kent hem persoonlijk? Nee, dan vind ik het heel knap dat je hem arrogant vindt.
Ik kan het anders altijd prima met hem vinden, lekker bomen over de toekomst van de autosport en hoe hij aankijkt tegen de regelgeving. Nooit te beroerd om daar even tijd voor vrij te maken.
-edit: toe, hou op-
@jrk68:

Zolang je hem als bewonderaar naar de mond praat misschien. Maar wanneer je kritisch durft te zijn, wordt het een ander verhaal. Wanneer hij niet altijd zo overtuigd zou zijn van zijn eigen gelijk, zou hij misschien niet met Jan en alleman ruzie maken en bij de ene vechtpartij na de ander betrokken zijn.
Toch jammer dat de coureur die tot op heden de boeken ik is gegaan als ‘de beste F1 rijder van Nederland’ toch ook vooral z’n carrière heeft zien doodbloeden door verkeerde keuzes en domme pech.Zonde.
@RRRobert: Grootste fout die hij ooit gemaakt heeft: In zee gaan met lichtgewicht Huub Rothengatter.
De ene keer dat ie op Le Mans reed, was ie in de nacht, toen het een tijd lang regende, net zo snel met z’n LMP2 Porsche RS Spyder als de top LMP1’s. Wat ik leuk vond om te horen, was toen hij werd geïnterviewed na één van z’n stints, dat ie de RS Spyder zeer waardeerde. “This is the best car I’ve ever driven’ was zijn commentaar…
Onze Jos pffff niets meer dan een vervelend ventje wat zijn handen niet thuis kan houden tegen vrouwen, bleghhhhh next item
@cocksdriveaudi: Je zult mij vrouwenmeppen nooit goed horen praten maar als Verstappen zo dom is om een keer te losse handjes tegenover een vrouw te hebben dan staat ’t hele land op z’n kop terwijl we het voor de rest van hele volksstammen door de vingers zien omdat dat ‘cultuur’ is…
tante Jos is het leukste tijdens een interview ..

zou zo dirigent bij de Josti-band kunnen worden ..
Irritante pers….

Wellicht was het beter geweest dat de nederlandse pers een keer over de superprestaties van zoon Max schrijft… en het gewoon live op TV laat zien… Die jongen is op zijn 15e afgelopen weekend Europees kampioen karten geworden in de zwaarste kartklasse. Dat is een enorme prestatie waar we best trots op mogen zijn…
Jos… Jos… Jos Verstappen… humm… Kan iemand mij vertellen wie Jos Verstappen is? Is dat niet een directeur van een grindfabriek?
@VeniVidiVici: Nee joh, hij is sponsor van een blijf van mijn lijf huis.
Geweldige coureur met een alles of niets mentaliteit. Dat zie je nu amper meer. Zijn grootste pech was toch wel het stoppen van het Honda-project.

Maar mooi dat ie zich als vader opoffert om zijn zoon een kans te bieden.
@kungfupanda: Nou, dat was echt zonde. Die hadden een hele goeie wagen ontwikkeld. Kwam dat niet door het overlijden van Harvey…(moeilijke achternaam met een P?) Dat was idd echt zonde….
@loekie125:
Postelwaith , postelwite , zoiets in ieder geval volgens mij. ;-)
Ken Jos verder niet. Maar het zeiken op hem is niet echt rechtvaardig. Zeker niet wat betreft zijn prestaties op de baan. Volgens mij heeft hij in de f1 al zijn teamgenoten verslagen. En heeft hij de 24 uur van le mans gewonnen in de lmp2 klasse. lijkt me iets om trots op te zijn als nederlander. Dus de grindbak grappen kunnen achterwege blijven….:)
@loekie125:
Trots is iets wat wij Nederlanders volgens mij niet kennen helaas. Wij Nederlanders zijn eigenlijk echt klootjesvolk op dat gebied.

Schumacher als teamgenoot mogen we misschien in z’n eerste jaar misschien niet meerekenen , maar ik dacht dat hij Mika Salo bij Tyrell niet verslagen had? Die waren wel aan elkaar gewaagd weet ik nog.
Ik geloof niet dat jullie de rechtspraak helemaal begrijpen. Jos was een verdachte in een zaak maar zijn schuld kon niet bewezen worden. Zijn woord tegen dat van de benadeelde. Dat betekent dat je dus niet schuldig wordt bevonden en dan heb je recht op een schadevergoeding. Dit is dus NIET een eerherstel zoals jullie suggereren!! Verstappen is al diverse keren veroordeelt voor agressief gedrag en zelfs geweldpleging. Jammer alleen dat in dit geval dat niet bewezen kon worden. Raar eigenlijk dat wij elke misdadiger in NL permanent afbranden maar zodra hij/zij ‘een bekende Nl ‘er ‘ is , wordt hij bedolven onder onze knuffels. Denk aan Badr Hari en nu ook Jos ‘ik sla erop’ Verstappen. Rara mentaliteit hier……..
@wolf: Tot op zekere hoogte wel, want hij zat in voorarrest. Dit is breed uitgemeten in de pers, wat hem in de ogen van het volk misschien in een lastig parket brengt.

De jure zal het geen eerherstel zijn, maar de facto toch wel lijkt me.
@Sir S.. jazeker heeft hij recht op een schadevergoeding,; zo is de wet maar Jos heeft zijn voorarrest totaal aan zichzelf en zijn vorige reacties te wijten. Geen medelijden met iemand die mensen en vooral zijn vrouw slaat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).