Kimi Raikkonen is officieel een drankorgel

Auteur: , 13 Reacties

En alleen al daarom houden wij van hem.

Kimi Raikkonen

Het is verreweg de coolste coureur van de grid: Kimi Raikkonen. Ja, Lil’ Lewis heeft meer ‘swag’ op ‘Insta’, maar zo cool als Kimi zijn er maar weinigen. De Fin praat niet te veel en als hij wat zegt is het gortdroog, geestig en vooral: eerlijk. Zeker nu de jaartjes voor hem beginnen te tellen, valt op dat hij qua snelheid nog altijd behoorlijk mee kan en dat hij alleen maar grappiger wordt. Hij lijkt wat losser te zijn dan in, bijvoorbeeld, zijn McLaren periode.

Maar het meest ‘los’ was Kimi Raikonen tijdens zijn periode bij Lotus-Renault in 2012. Nu zijn we al het een en ander gewend van de Fin en weten we dat hij een redelijke neut of borrel wel weet te waarderen. Maar wat Kimi in zijn laatste biografie ‘The Unknown Kimi Raikkonen’ bekend maakt, slaat werkelijk alles. In het boek geeft hij namelijk toe een redelijke bender te hebben gemaakt. Tussen twee Grand Prix’ presteerde hij het om 16 dagen achter elkaar aan de fles te zijn geweest. 16 dagen, dat haalde Willem-Alexander niet tijdens zijn studentenperiode.

2012 was het jaar waarin Kimi Raikkonen zijn rentree maakte in de Formule 1. Daarvoor reed hij enkele jaren in het WRC en reed hij zelfs mee in een heuse NASCAR race. In 2012 was Lotus Renault een bovengemiddelde middenmoter. Of zijn alcoholische escapades schade hebben toegebracht dat seizoen? Waarschijnlijk niet. De Fin werd uiteindelijk derde. Bij deze het einde van Autoblog Boulevard. Cue the music.13 reacties

Kimi is een baas
Haha, nou ja, het heeft geen invloed gehad op zijn prestaties, dus echt erg is het niet. Nu zal ie denk ik niet 16 dagen lam zijn geweest.

Laat ‘m maar lekker feesten, zuipen zoals wij vanaf 14-15 deden heeft hij waarschijnlijk nooit kunnen doen, aangezien ie toch 24/7 in een kart zat waarschijnlijk.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Zal allemaal wel. Hij gaat zo pole pakken (hoop ik).
Ah, ik kan dus ook F1 rijden. Goed nieuws.
Goodjob Lewis!
@rallypowerr: zou zijn ingenieur dat ook altijd zeggen elke keer B-Boy LH in zijn trailer de zoveelste hostess aan de paal nagelt… Get in there, Lewis!!!!!
Ik heb toch liever een gentleman racer dan de licht asociale, als een robot communicerende Kimi Raikkonen.
@kunstomdathetmoet: juist zo een moet er tussen zitten om het enigszins leuk te maken.
@kunstomdathetmoet: dan moet je eens met vakantie gaan naar Finland , zo communiceren ze daar allemaal……niks mis mee
@kunstomdathetmoet: Ik heb toch liever een gentleman racer dan de licht asociale, als een robot communicerende Lewis Hamilton #fixeditforya
Vooruit, om hij de enige sportman is die hiermee kan wegkomen:
https://youtu.be/KrXIxwbU17A

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).