Koop deze Karmijnrode GT3 Touring in Nederland

Auteur: , 35 Reacties

De tiende kan het gebeuren...

Jaja het is weer die dag van de maand dat je een dansje kan toen tijdens de noeste arbeid. Want misschien slinger je vanavond wel die hele vette vis binnen in de Staatsloterij. Mocht dat je nou pardoes overkomen, hebben wij al even de moeite genomen je eerste aankoop uit te zoeken. We zijn nou eenmaal graag behulpzaam.

De keuze is gevallen op deze Karmijnrode Porsche 911 GT3 Touring Package. Onlangs waren er ook een donkerpaarse en een lichte geelgroene te koop, maar zoals Drake al zwoel bezong zijn de goede(n) snel weg als je te lang wacht. Deze donkerrode is echter meer dan een fijne troostprijs. Het kleurtje is misschien net iets minder zeldzaam, maar de samenstelling is verder ontzettend on point.

Sowieso is donkerrood helemaal die kleur van het moment. Logisch, want ik had ‘m drie jaar geleden al. Daarnaast zijn de goede opties toegevoegd en de slechte weggelaten. Zo vind je in het interieur het BOSE soundsystem en rode stiksels met veel leder, maar niet de kneiterharde Schalensitze die er weliswaar goed uitzien maar je rug vernaggelen. Het is immers een Touring, dus je wil er ook weleens een paar honderd kilometer mee cruisen.

Met het oog op dat laatste is het handig dat de auto de tank van 90 liter heeft. Onnodige badges met de typeaanduiding zijn wijselijk weggelaten en de wielen zijn antraciet, wat in ieder geval beter is dan zwart. De raamomlijsting zonder chroom past perfect. Het enige wat niet nodig was geweest zijn de keramische remmen. Die piepen alleen maar en je hebt er verder weinig aan. Maar hé, ze zitten er al op en de gele remklauwen kleuren mooi bij het donkerrood van de koets, dat moeten we toegeven.

Kortom, dit is toch wel ongeveer de ultieme recente droomauto. Al het andere heeft turbo’s of elektrische meuk. En Victoria Verstappen had er ook eentje. De vraagprijs? 249.900 Euro in Nederland, of 192.269 Euro als je snel een huisje koopt in Duitsland met de rest van je Jackpot, omdat je wil dat de staat van je miljoenen afblijft nadat ze overgemaakt zijn. KOOP DAN!!1!35 reacties

Is geen touring maar een coupé
@alcantara: nope❗️ GT3 touring
@alcantara: hahaaha
@alcantara: is geen Porsche maar een Kever
Geen fan van Porsches maar hiervan kan ik toch echt wel genieten!
@svdv: dan heb je toch warme gevoelens voor het merk.
@svdv: vloeken in de kerk
Wel fan Porsj en kan hier ook van genieten :)
Dat piepen van de remmen gaat toch over als ze warm zijn? Dus gewoon rammen met dat ding!
Nou ik ben er (zoals alle voorgaande keren) vrijwel zeker van dat ik die jackpot nu echt binnenhark! Afgelopen week ook mooi wat tijd doorgebracht op autoscout.. Blijft een leuke bezigheid..
No tnx, wat een bak geld zeg. Hier vind je er genoeg onder de €180k, die nieuw zijn. Postbusje in CH aanschaffen (kost je een paar k per jaar) en hup een GT3 aanschaffen! 😁 https://www.autoscout24.ch/de/6889970?
@vroom11: niet helemaal hoe het werkt maar ok🤣👌
@creative: hoe wel dan? Hoor dergelijke verhalen vaker en ’t maakt me altijd erg nieuwsgierig…
@galgootje: Er gaan wonen! De belastingdienst is redelijk scherp op personen die in NL het hele jaar op buitenlandse platen rijden. En zeg nou zelf, deze auto komt toch veel beter tot zijn recht op een bergpas dan in de file op de A4!
@creative: of werken
Het stoort me dat de velgen op de vooras ook niet een beetje concaaf zijn. Daardoor oogt het geheel wat onevenwichtig.
Een dansje tijdens de noeste arbeid? Op zaterdag?
Volgens mij heb ik dan de jackpot gewonnen als het op werkgevers aan komt?
Prachtig! ik hoop dat zoiets de opvolger mag worden 😎
Staat in Beilen een 997 GT3 te koop voor 200k, helemaal Sport Classic uitgevoerd met handbak.

Door 9FF onderhandel genomen, maar zie je aan de buitenkant vrijwel niets van.

1050pk
Top 392
0-300 minder dan 15 sec
ps: genoeg om de P1, LAF, 918 en Veyron te vernederen :-) (zelf zou ik toch voor een van bovenstaande gaan ;-) )
@b088y: heb je lekker veel aan in de files en trajectcontroles hier
@rike: ik heb gehoord dat je binnenkort met een auto de grens over mag.
@b088y: lolll
Hebben!
-edit: nutteloze bijdrage-
Jammer dat er geen PDK inzit ;-))
@911targa: Ja handbak hoef ik ook niet meer 😄
@911targa: juist prima. Er mist wel iets, een grote geile spolier.
Victoria Verstappen heeft er nog steeds eentje
Precies zoals ik hem al vaker heb samengesteld op de site in tijden van grandioze verveling
@jaapiyo: de remmen zijn niet van carbon, maar dit zijn keramische remmen. PCCB om precies te zijn. Ik heb ze zelf ook onder de Turbo, ideaal! Zeer minimale remstof en geen last van piepen.
@madvillain: oh snap, klopt. Vwb het nut; het heeft natuurlijk ook voordelen en als je de coin hebt zou je kunnen zeggen waarom niet. Lekker vinkjes zetten op die optijlijst, hoppata. Maar goed aangezien ik de Kohle er niet voor heb, ben ik kleinburgerlijk geneigd te denken dat 10K best veel geld is, de standaardremmen ook meer dan prima voldoen, niet een paar ruggen kosten als ze onverhoopt toch kapot gaan en…niet piepen. Je moet toch ergens nog realistisch blijven als je fictief geld uitgeeft als rechtgeaarde Hollander niet…?
Je bent zelf een Karmijn
@vondick: dank.
Wat een pure schoonheid! Velgen nog even in “zilver metallic” en ik ben helemaal blij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).