Laat je door Ziggo in een truck lokken en word als Max

Auteur: , 29 Reacties

Eindelijk een goede reden om naar een festival te gaan deze zomer.

Ziggy

Onlangs viel Europa binnen bij Ziggo. Dit had niks te maken met de crimineel slechte vragen die de oranje microfoon soms stelt aan Max Verstappen na races, maar met vermeend gesjoemel rond sportuitzendrechten. Enkele jaren geleden haalde de uitzendtoko de rechten binnen om F1 uit te zenden in Nederland en dat is een gouden greep gebleken. Dankzij de losgebarsten Max-gekte spint het media-bedrijf maximaal garen van deze investering.

De potentiële juridische problemen ten spijt, zijn ze van plan dit succes alleen maar verder uit te bouwen. Op zich zijn we daar als autoliefhebbers en racefans alleen maar blij mee. Onlangs werd bekend dat Ziggy een deal heeft gesloten met Max om hem nóg vaker in beeld te brengen. Daar houdt de queeste om de F1 aan de man te brengen echter niet mee op. Ziggo komt namelijk naar je toe deze zomer! En ze brengen Robert Doornbos met zich mee!

Het draait allemaal om de Ziggo eBattle F1. Een truck met een virtuele race-opstelling reist naar verschillende evenementen en festivals. Liefhebbers kunnen bewijzen dat ze een loden rechtervoet hebben en de tien snelsten van elk evenement mogen op donderdagavond strijden in de eBattle Bar, een nieuw livestreamprogramma. De twee snelsten van donderdag krijgen wat coaching van Robert Doornbos of Tom Coronel en nemen het vervolgens onder toeziend oog van van Gameren tegen elkaar op in het Formule 1 Café. Uiteindelijk wordt er ook nog een titel uitgedeeld aan ‘de beste simracer van Nederland’. Een prijs is hier overigens nog niet direct aan verbonden…Maar de eer is per slot van rekening ook belangrijker dan geld of een F1-carrière.

De truck wordt vanavond voor het eerst ingezet tijdens Ajax-VVV op het Arenaplein. De reis wordt onder andere vervolgd naar Koningsdag in Eindhoven, het Bevrijdingsfestival en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Durf jij de uitdaging aan?29 reacties

Geen reclame hoor…
Jullie weten wie eigenaar is van Ziggo neem ik aan
@lekkaah: ja, maar jij mag het zeggen. Ik ben namelijk wel heel erg benieuwd naar je antwoord…
@awesome: liberty global (toevallig ook eigenaar van de F1)
@lekkaah: dat is Liberty Media. Bijna hetzelfde, maar toch niet helemaal. LM en Ziggo zijn uiteindelijk dochterondernemingen van LGI.
@awesome: oke, maar komt dat niet op hetzelfde neer in dit topic?
Truck zullen we nooit meer terug zien, vanavond wordt deze al kort en klein geslagen.
@raoufff: ja door mensen die boos zijn over slechte WiFi etc.
@raoufff: ja door boze klanten vanwege slechte WiFi etc.
“De beste simracer van nederland”, is die term niet al toegekend door mclaren aan iemand die toevallig daar nu werkzaam is als tester? Daarnaast vermoed ik dat de echte simracers dit toch zullen mijden en lekker iRacing opstarten.
@peug206: ach, er zijn ook veel voetbal competities. En als je er daar geen van kunt winnen zijn er ook nog de schalen. Je kunt dus meerdere “prijzen” hebben voor “hetzelfde”.
@mashell: maar heten die prijzen ook allemaal hetzelfde?
@peug206: yep. Bij de meeste competities kun je een “kampioen” worden.
Beste simracer van nederland zullen ze nooit zijn vooral omdat die nederland bij mclaren vele malen beter is. Ook zijn de F1 spellen niet echt realistisch en dat is toch jammer, Ik zie dit ook niet veranderen zo lang codemaster deze spellen maakt. Nog één ander ding wanneer komt die truck eens ergens anders dan in de randstad en vlakbij Eindhoven.
@savali35: *Nederland en *Nederlander
@savali35: f1 weleens zonder abs en traction control geprobeerd ? Zit meer dan genoeg uitdaging in, imo
@dsdh: wel eens assetto corsa of iRacing geprobeerd? F1 physics zijn gewoon ruk. Met of zonder abs en/of traction control.
@peug206: Assetto Corsa that is inderdaad een goed spel.
@savali35: iRacing hetzelfde, maar met een fatsoenlijke competitie. Helaas heb ik momenteel geen geld om dat abonnement erbij te nemen, maar de 3 maand die ik geprobeerd had waren super.
@peug206: Iracing is niet hetzelfde het gevoel wat je van de banden krijgt is beter op assetto, maar op iracing zijn de banen en de competitie beter. Alleen dat probleem wat jij hebt heb ik ook, geld eigenlijk gaat het ook nergens over hoeveel je moet betalen voor iracing. Als je no leuke races zoekt met meer nederlanders meld je hier: https://www.dc-simracing.nl aan, je kunt op did forum in competitie of single race’s mee doen. Ze rijden op pc en ps4 en op pc bijvoorbeeld raceroom assetto corsa of Rfactor.
@savali35: SRS gebruik ik. Maar ben nog maar net echt begonnen met sim racen, nadat ik hier en daar wat geprobeerd heb. Heb geen tijd om fatsoenlijke setups te maken :-)
@peug206: nee wel project bugs 2
@dsdh: ja zekers maar het gaat niet om de uitdaging het gevoel is er niet in het spel.
@savali35: Heeft pas geleden nog bij mij in het dorp gestaan, niet exact deze maar wel een ziggo truck met race simulatoren.
@savali35: zie laatste alinea… Koningsdag in Eindhoven
Als dit de rede is dat je naar een festival gaat heb je het niet helemaal begrepen…
“Onder toezicht van van Gameren”. Nou, dan heb je het toch wel gemaakt zeg!
mocht je dit wat vinden via een fluisterkanaaltje van de marketingafdeling hoor ik dat je m ook gewoon kunt “bestellen” voor 5k Dus iemand nog een te saaie buurtbbq die wel wat schreeuwend oranje kan gebruiken :) Gewoon ff bellen en door die 50000 keuzemenu’s heen rammen
Welk bevrijdingsfestival komt ie te staan? Anders fiets ik 5 mei ff naar Wagningen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).